van az a pénz ...
... ami visszatalál

Autodesk Online Viewer

Az Autodesk online viewer nem igényel telepítést, nem foglal el nagy helyet a számítógépen, mert a fájlokat online, a web böngészőn keresztül nyithatjuk, tekinthetjük meg.

autodesk Az AutoCAD fejlesztője, az Autodesk készített egy ingyenes (free), de regisztrációhoz kötött univerzális online viewer-t, ahol a CAD fájlokat (2D vagy 3D) közvetlenül a számítógépről (vagy felhőtárhelyről) nyithatjuk meg, amiket ezzel a webes Autodesk Online Viewer-rel akár ki is nyomtathatunk. A regisztrációval 5 GB tárhelyet is kapunk a fájljainknak.Megtekinthető fájlok – bármilyen 2D/3D fájl

Az univerzális, többfunkciós Autodesk Viewer a 2D-s műszaki CAD rajzok és a 3D-s modellekhez egyaránt, az alábbi fájlformátumok (több mint 50 fájltípus) megtekintésére használható:
3DM, 3DS, A, ASM, AXM, BRD, CATPART, CATPRODUCT, CGR, COLLABORATION, DAE, DDX, DDZ, DGK, DGN, DLV3, DMT, DWF, DWFX, DWG, DWT, DXF, EMODEL, EXP, F3D, FBRD, FBX, FSCH, G, GBXML, GLB, GLTF, IAM, IDW, IFC, IGE, IGES, IGS, IPT, IWM, JT, MAX, MODEL, MPF, MSR, NEU, NWC, NWD, OBJ, OSB, PAR, PMLPRJ, PMLPRJZ, PRT, PSM, PSMODEL, RCC, RCS, RVM, RVT, SAB, SAT, SCH, SESSION, SKP, SLDASM, SLDPRT, SMB, SMT, STE, STEP, STL, STLA, STLB, STP, STPZ, VPB, VUE, WIRE, X_B, X_T, XAS, XPR

autodesk online viewer A fájlokban jelöléseket készíthetünk, melyeket szöveges megjegyzésekkel láthatunk el. A 3D-s fájlok tartalmát megforgathatjuk, körbejárhatjuk, elmetszethetjük. Igény esetén a feltöltött fájlt egy automatikusan generált web cím segítségével bárkivel megoszthatjuk, anélkül, hogy a másik félnek szoftvert, vagy alkalmazást kellene telepítenie. Még regisztrálnia sem kell, egyszerűen a böngészőjén keresztül, online látja a megosztott és megjegyzésekkel tarkított fájlt, amit saját megjegyzéseivel ki is egészíthet.
A fájlok mások számára 31 napig érhetők el, az érvényesség azonban egy kattintással meghosszabbítható.

A közvetlenül a számítógépről, vagy felhőtárhelyről megnyitott CAD fájlokat az online megtekintés mellett kinyomtathatjuk, vagy róluk képernyőfotókat készíthetünk.

Ingyenes Autodesk asztali viewer alkalmazásokSzintén az Autodesk fiókkal ingyenesen használható, egyszerűen kezelhető, népszerű, online modellező és kódoló webalkalmazás akár a 3D nyomtatáshoz (OBJ, STL, GLTF) vagy lézervágáshoz (SVG) használható fájlok készítéséhez: Tinkercad

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom
Link Másolom

"Nem az akadályoz meg bennünket a sikerben, amit nem tudunk, hanem az képezi számunkra a legnagyobb akadályt, amit rosszul tudunk."
(Josh Billings)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

© 2009 - 2024 VasarloCsapat.hu