van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:     »

Autodesk Online Viewer

autodesk Az Autodesk online viewer nem igényel telepítést, nem foglal el nagy helyet a számítógépen, mert a fájlokat online, a web böngészőn keresztül nyithatjuk, tekinthetjük meg.
Az AutoCAD fejlesztője, az Autodesk készített egy ingyenes, de regisztrációhoz kötött univerzális online viewer-t, ahol a CAD fájlokat (2D vagy 3D) közvetlenül a számítógépről (vagy felhőtárhelyről) nyithatjuk meg, amiket ezzel a webes Autodesk Online Viewer-rel akár ki is nyomtathatunk. A regisztrációval 5 GB tárhelyet is kapunk a fájljainknak.Megtekinthető fájlok

Az univerzális, többfunkciós Autodesk Viewer a 2D-s műszaki CAD rajzok és a 3D-s modellekhez egyaránt, az alábbi fájlformátumok (több mint 50 fájltípus) megtekintésére használható:
3DM, 3DS, A, ASM, BRD, CATPART, CATPRODUCT, CGR, COLLABORATION, DAE, DDX, DDZ, DGK, DGN (csak 3D), DLV3, DMT, DWF, DWFX, DWG, DWT, DXF, EMODEL, EXP, F3D, FBX, G, GBXML, GLB, GLTF, IAM, IDW, IFC, IGE, IGES, IGS, IPT, IWM, JT, MAX, MODEL, MPF, MSR, NEU, NWC, NWD, OBJ, OSB, PAR, PMLPRJ, PMLPRJZ, PRT, PSM, PSMODEL, RVT, SAB, SAT, SCH, SESSION, SKP, SLDASM, SLDPRT, SMB, SMT, STE, STEP, STL, STLA, STLB, STP, STPZ, VPB, VUE, WIRE, X_B, X_T, XAS, XPR

autodesk online viewer A fájlokban jelöléseket készíthetünk, melyeket szöveges megjegyzésekkel láthatunk el. A 3D-s fájlok tartalmát megforgathatjuk, körbejárhatjuk, elmetszethetjük. Igény esetén a feltöltött fájlt egy automatikusan generált web cím segítségével bárkivel megoszthatjuk, anélkül, hogy a másik félnek szoftvert, vagy alkalmazást kellene telepítenie. Még regisztrálnia sem kell, egyszerűen a böngészőjén keresztül, online látja a megosztott és megjegyzésekkel tarkított fájlt, amit saját megjegyzéseivel ki is egészíthet.
A fájlok mások számára 31 napig érhetők el, az érvényesség azonban egy kattintással meghosszabbítható.

A közvetlenül a számítógépről, vagy felhőtárhelyről megnyitott CAD fájlokat az online megtekintés mellett kinyomtathatjuk, vagy róluk képernyőfotókat készíthetünk.

Tovább a fájlmegtekintő, azaz az Autodesk Viewer oldalra (viewer.autodesk.com) »


Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"Engedjük, hogy a pénzünk nekünk dolgozzon, ne pedig folyton mi dolgozzunk a pénzért!"
(Adam Jackson)

» oldaltérkép «
minket itt is megtalálsz