van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:    Rólunk

Bemutatkozás

A spórolás és a takarékoskodás valamiért a magyarokban negatív érzéseket kelt. Tőlünk nyugatra a spórolás alatt ésszerű viselkedést értenek, mely segít a megfelelő életszínvonal kialakításához, eléréséhez.


Úgy gondoljuk, hogy a hasznos, hétköznapi információk és vélemények megosztása, az emberi kapcsolatok és a párbeszéd hagyományos értelemben véve, és akár pénzben is mérhető értéket teremtenek.


A mai napig lelkes amatőrként, hobbi szinten üzemeltetett, független oldalunkat 2009. júliusban indítottuk azzal a céllal, hogy segítsük a vásárlással, szerencsével, pénzteremtéssel, spórolással kapcsolatos információkat keresőket. A külcsín helyett a belbecsre, az információra helyezzük a hangsúlyt. Reméljük, oldalunk elnyeri tetszésedet, és minél többször visszalátogatsz.
Weboldalunk használata előfizetés- és regisztrációmentes, és terveink szerint az is marad.

Mivel mi is emberek vagyunk, hibázhatunk. Ha hibát, tévedést veszel észre az oldalunkon, akkor kérjük, jelezd. Köszönjük!

Kapcsolat

A kapcsolattartás legjobb módjának az e-mail-t tartjuk. Ezért kérjük, ha kérdésed, kérésed, vagy észrevételed van, fordulj hozzánk bizalommal. (Ha késne a válaszunk, elnézést kérünk, mert mi sem ülünk non-stop a kütyük előtt.)

Ha népszerű témákban (lottó, üzemanyagár, gázár, nyugdíj, fizetés, kormány, stb.) van véleményed, esetleg kérdésed, akkor fórum oldalunkat javasoljuk.

Címünk: 

Ha csak pár sorban szeretnél írni nekünk, akkor levelezőrendszer nélkül is megteheted egy Üzenet formájában.

Adatvédelem

Célunk csupán a tájékoztatás, ebből kifolyólag nem kérjük el és nem is kezeljük az oldalunkra látogatók személyes adatait. Oldalunkon nincs regisztrációhoz kötött szolgáltatás. Bővebben információk az adatvédelmi tájékoztatónkban olvashatók.

Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"A pénz a hatodik érzék. Muszáj, hogy legyen az embernek, különben nem tudja a másik ötöt sem igazán kihasználni."
(William Somerset Maugham)


minket itt is
megtalálsz

© 2009 - 2023 vásárlóCsapat.hu
Fel