van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:    Rólunk

Bemutatkozás

A spórolás és a takarékoskodás valamiért a magyarokban negatív érzéseket kelt. Tőlünk nyugatra a spórolás alatt ésszerű viselkedést értenek, mely segít a megfelelő életszínvonal kialakításához, eléréséhez.


Úgy gondoljuk, hogy a hasznos, hétköznapi információk és vélemények megosztása, az emberi kapcsolatok és a párbeszéd hagyományos értelemben véve, és akár pénzben is mérhető értéket teremtenek.


A mai napig lelkes amatőrként, hobbi szinten üzemeltetett, független oldalunkat 2009. júliusában indítottuk azzal a céllal, hogy segítsük a vásárlással, szerencsével, pénzteremtéssel, spórolással kapcsolatos információkat keresőket. A külcsín helyett a belbecsre, az információra helyezzük a hangsúlyt. Reméljük, oldalunk elnyeri tetszésedet, és minél többször visszalátogatsz.

Mivel mi is emberek vagyunk, hibázhatunk. Ha hibát, tévedést veszel észre az oldalunkon, akkor kérjük, jelezd. Köszönjük!

Kapcsolat

A kapcsolattartás legjobb módjának az e-mail-t tartjuk. Ezért kérjük, ha kérdésed, kérésed, vagy észrevételed van, fordulj hozzánk bizalommal. (Ha késne a válaszunk, elnézést kérünk, mert mi sem ülünk non-stop a számítógép előtt.)

Ha népszerű témákban (lottó, üzemanyagár, gázár, nyugdíj, fizetés, kormány, stb.) van véleményed, esetleg kérdésed, akkor fórum oldalunkat javasoljuk.

Címünk: 

Ha csak pár sorban szeretnél írni nekünk, akkor levelező szoftver nélkül is megteheted egy Üzenet formájában.
partnerek


Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?"
(Ronald Reagan)

» oldaltérkép «
 
minket itt is megtalálsz