van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:    Rólunk

Bemutatkozás

A spórolás és a takarékoskodás valamiért a magyarokban negatív érzéseket kelt. Tőlünk nyugatra a spórolás alatt ésszerű viselkedést értenek, mely segít a megfelelő életszínvonal kialakításához, eléréséhez.


Úgy gondoljuk, hogy a hasznos, hétköznapi információk és vélemények megosztása, az emberi kapcsolatok és a párbeszéd hagyományos értelemben véve, és akár pénzben is mérhető értéket teremtenek.


A mai napig lelkes amatőrként, hobbi szinten üzemeltetett, független oldalunkat 2009 júliusában indítottuk azzal a céllal, hogy segítsük a vásárlással, szerencsével, pénzteremtéssel, spórolással kapcsolatos információkat keresőket. A külcsín helyett a belbecsre, az információra helyezzük a hangsúlyt. Reméljük, oldalunk elnyeri tetszésedet, és minél többször visszalátogatsz.

Mivel mi is emberek vagyunk, hibázhatunk. Ha hibát, tévedést veszel észre az oldalunkon, akkor kérjük, jelezd. Köszönjük!

Kapcsolat

A kapcsolattartás legjobb módjának az e-mail-t tartjuk. Ezért kérjük, ha kérdésed, kérésed, vagy észrevételed van, fordulj hozzánk bizalommal. (Ha késne a válaszunk, elnézést kérünk, mert mi sem ülünk non-stop a számítógép előtt.)

Ha népszerű témákban (lottó, üzemanyagár, gázár, nyugdíj, fizetés, kormány, stb.) van véleményed, esetleg kérdésed, akkor fórum oldalunkat javasoljuk.

Címünk:  email cím

Ha csak pár sorban szeretnél írni nekünk, akkor levelező szoftver nélkül is megteheted egy Üzenet formájában.
partnerek

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook oldalunkat!