van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: /

vasarlocsapat.hu bemutatkozás

A spórolás és a takarékoskodás valamiért a magyarokban negatív, lesajnáló érzéseket kelt. Tőlünk nyugatra a spórolás alatt ésszerű viselkedést értenek, mely segít a megfelelő életszínvonal kialakításához, eléréséhez, fenntartásához.

Úgy gondoljuk, hogy a hasznos, hétköznapi információk és vélemények megosztása, az emberi kapcsolatok és a párbeszéd hagyományos értelemben véve, és akár pénzben is mérhető értéket teremtenek.

A mai napig lelkes amatőrként, önszorgalomból üzemeltetett, cégektől és politikától független oldalunkat 2009. júliusban indítottuk azzal a céllal, hogy segítsük a vásárlással, szerencsével, pénzteremtéssel, ügyintézésekkel, spórolással kapcsolatos információkat keresőket. Olyan témákkal is foglalkozunk, melyek életünk során szembe jöttek velünk, átéltünk és az akkor szerzett tapasztalatokat meg kívánjuk őrizni az utókornak, elemzőknek.
(A KSH például csupán 4 évre tekint mindenkor vissza, de nekünk korábbról is vannak emlékeink.)

A külcsín helyett a belbecsre, a hétről hétre, hónapról hónapra megszerzett, megtapasztalt, kiszámolt információra helyezzük a hangsúlyt. Reméljük, oldalunk elnyeri tetszésedet, és minél többször visszalátogatsz a napi, heti, havi vagy évente frissülő oldalainkra. Hálásan köszönjük, ha oldalunkat népszerűsíted!
Weboldalunk, a vasarlocsapat.hu használata, az információkhoz való hozzáférés előfizetés- és regisztrációmentes. Terveink szerint az is marad.

Mivel mi is emberek vagyunk, hibázhatunk. Nem használunk mesterséges intelligenciát, válaszaink, weboldalunk írásai hús-vér emeberektől származnak. Hisszük, hogy a hibákból tanulni lehet. Tudjuk, hogy egy weboldal soha nincs készen, ezért folyamatosan fejlesztjük, igyekszünk a régebbi tartalmainkat aktuálisan, naprakészen tartani.
Ha hibát, tévedést veszel észre az oldalunkon, akkor kérjük, jelezd elérhetőségeink egyikén. Köszönjük!


Elérhetőség, kapcsolat

A kapcsolattartás legjobb módjának az e-mail-t tartjuk. Ezért kérjük, ha kérdésed, kérésed, vagy észrevételed van, fordulj hozzánk bizalommal. (Ha késne a válaszunk, elnézést kérünk, mert mi sem ülünk non-stop a kütyük előtt.)

Ha népszerű témákban (lottó, üzemanyagár, gázár, nyugdíj, fizetés, kormány, stb.) van véleményed, esetleg kérdésed, akkor fórum oldalunkat javasoljuk.

Címünk:  info@vasarlocsapat.hu

Ha csak pár sorban szeretnél írni nekünk, akkor levelezőrendszer nélkül is megteheted egy Üzenet formájában.

Közösségi média

Ammenyiben értesülni szeretnél friss híreinkről, humoros vagy elgondolkodtató véleményeinkről, akkor követhetsz minket 2010 óta a Facebook-on (https://www.facebook.com/vasarlocsapat) vagy az X-en (https://x.com/vasarlocsapat) is!


Adatvédelem

Célunk csupán a tájékoztatás, ebből kifolyólag nem kérjük el, és nem is kezeljük a vasarlocsapat.hu-ra látogatók személyes adatait. Oldalunkon nincs regisztrációhoz kötött szolgáltatás. Bővebben információk az adatvédelmi tájékoztatónkban olvashatók.


Amire büszkék vagyunk

Többek között olyan weboldalak említenek és hivatkoznak meg minket írásaikban, mint:

vásárlócsapat - 24.hu vásárlócsapat - Átlátszó vásárlócsapat - Blikk vásárlócsapat - Haszon vásárlócsapat - Mérce vásárlócsapat - Origó vásárlócsapat - Piac és Profit


Webtárhely szolgáltatónk adatai

Cégnév: Nethely Kft.
Székhely: 1115 Budapest, Halmi utca 29.
Fióktelep: 6724 Szeged, Teréz utca 34.
Webcím: https://www.nethely.hu
Elérhetőség: https://www.nethely.hu/rolunk

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom X Bejegyzem
Link Másolom

"Ha nem tehetjük, amit akarunk, hadd tegyük, amit tudunk."
(Engel)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.