van az a pénz ...
... ami visszatalál


itt vagy most:    

Kosárlabda eredmények

A Tippmix mérkőzéseid friss eredményeire / alakulására vagy kíváncsi? Vagy csak egyszerűen kosárlabda rajongó, esetleg sportfogadó vagy? Az alábbiakban megtalálod a mai napon, vagy korábban (pl. tegnapi) játszott kosárlabda mérkőzések friss és akár élő eredményeit és statisztikáit. Az eredmények automatikusan frissülnek.


Eredmények - kezelési útmutató


  • Live (Élő): A mai napon rendezett, vagy éppen zajló mérkőzések
  • Results (Eredmények): Az elmúlt 24 órában (tegnap) bonyolított mérkőzések
  • Schedule (Következő mérkőzések): A megjelenő naptár alapján kiválasztható az adott napon esedékes párosítások
  • By Time / By League (Időrendben / Bajnokság alapján): A mérkőzések kezdési időpont szerint, vagy bajnokság szerint rendezve jelennek meg
  • Leagues (Bajnokságok): Kiválasztható, hogy mely bajnokságok mérkőzései látszódjanak
  • X Hidden (Rejtve): Az aktuális megjelenítés mellett mennyi további mérkőzés eredménye van még a háttérben rejtve
További élő eredmények:
Foci eredmények    |    Kosár mérkőzések    |    Tenisz ranglistaTegnapi eredmények

Amennyiben lemaradtál a tegnapi (vagy korábban lejátszott) meccsekről és az eredményekről, egyszerűen módosítsd a jobb felső sarokban a mai dátumot a kívánt (tegnapi) dátumra. A Tippmix fogadás tegnapi eredményeihez (benne természetesen a tegnapi kosárlabda eredmények is) egy külön oldalt készítettünk.

Sportfogadóknak

A kosárlabda eredmények szolgáltatás több bajnokság, kupa, torna és egyéb versenysorozat élő eredményeit kínálja érdeklődőknek, szurkolóknak és sportfogadóknak (Tippmix, stb.). Az élő kosárlabda eredmények mellett további érdekes és hasznos mérkőzésinformációk is megtalálhatók: bajnoki tabellák, negyed eredmények. Megtalálható többek között a magyar (NB1) és az észak-amerikai bajnokság (NBA) mellett a jelentősebb európai férfi és női tornák (Euro liga, ABA liga), világbajnokság (VB) és Európa bajnokság (EB) válogatott eredményei is.

Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"A mindennapok forgatagában nagyon könnyen beleeshetünk a siker hajszolásának csapdájába: mind keményebben dolgozunk azért, hogy minél magasabbra jussunk az érvényesülés létrafokain, s csak amikor a létra tetejére érünk, vesszük észre, hogy az nem a jó falhoz támaszkodik."
(Stephen R. Covey)


minket itt is
megtalálsz

© 2009 - 2023 vásárlóCsapat.hu
Fel