van az a pénz ...
... ami visszatalál

itt vagy most:    

Jégkorong eredmények

A Tippmix mérkőzéseid friss eredményeire / alakulására vagy kiváncsi? Vagy csak egyszerűen jégkorong rajongó, esetleg sportfogadó vagy? Az alábbiakban megtalálod a mai napon, vagy korábban (pl. tegnapi) játszott jégkorong mérkőzések friss és akár élő eredményeit és statisztikáit. Az eredmények automatikusan frissülnek.

További élő eredmények:Tegnapi eredmények

Amennyiben lemaradtál a tegnapi (vagy korábban lejátszott) meccsekről és az eredményekről, egyszerűen módosítsd a jobb felső sarokban a mai dátumot a kívánt (tegnapi) dátumra. A Tippmix fogadás tegnapi eredményeihez (benne természetesen a tegnapi jégkorong eredmények is) egy külön oldalt készítettünk »

A jégkorong eredmények szolgáltatás több bajnokság, kupa, torna és egyéb versenysorozat élő eredményeit kínálja érdeklődőknek, szurkolóknak és sportfogadóknak (Tippmix, stb.). Az élő jégkorong eredmények mellett további érdekes és hasznos mérkőzésinformációk is megtalálhatók: bajnoki tabellák, harmad eredmények. Megtalálható többek között a magyar és az észak-amerikai bajnokság (NHL) mellett a jelentősebb tornák, Világbajnokság (VB) és Európabajnokság (EB) eredményei is.

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook oldalunkat!