van az a pénz ...
... ami visszatalál


itt vagy most:    

Mai friss és élő foci eredmények

A Tippmix és/vagy Totó meccseid friss eredményeire / alakulására vagy kíváncsi? Vagy csak egyszerű foci szurkoló, esetleg sportfogadó vagy? Az alábbiakban megtalálod a mai napon (2023.09.30) sorra kerülő, vagy korábban (pl. tegnapi) játszott foci mérkőzések friss és akár élő eredményeit és statisztikáit: félidei eredmény, szögletek és lapok. A focimeccsek eredményei automatikusan frissülnek.

A Ctrl és F billentyűk egyidejű lenyomása után a böngésződ felugró kereső-mezőjébe beírhatod a keresett labdarúgó csapat nevét, így adott esetben szükségtelen végigbogarászni az összes foci eredményt. A felesleges mérkőzéseket a sor elején található x segítségével elrejtheted.

Tegnapi eredmények

Amennyiben lemaradtál a tegnapi (vagy korábban lejátszott) meccsekről és az eredményekről, egyszerűen kattints a Results (Eredmények) gombra a bal felső sarokban, így az eredmények 24 órára visszamenőleg látszódnak.
A Tippmix fogadás tegnapi eredményeihez (benne a tegnapi foci eredményekkel) egy külön oldallal készültünk.

Eredmények - kezelési útmutató


  • Live (Élő): A mai napon rendezett, vagy éppen zajló mérkőzések
  • Results (Eredmények): Az elmúlt 24 órában (tegnap is) bonyolított mérkőzések
  • Schedule (Következő mérkőzések): A megjelenő naptár alapján kiválasztható az adott napon esedékes párosítások
  • By Time / By League (Időrendben / Bajnokság alapján): A mérkőzések kezdési időpont szerint, vagy bajnokság szerint rendezve jelennek meg
  • Leagues (Bajnokságok): Kiválasztható, hogy mely bajnokságok mérkőzései látszódjanak
  • X Hidden (Rejtve): Az aktuális megjelenítés mellett mennyi további mérkőzés eredménye van még a háttérben rejtve

További élő eredmények:
Foci eredmények    |    Kosár mérkőzések    |    Tenisz ranglista


Foci eredmények élőben, valós időben

Nincs szükség az oldal frissítésére a foci eredmények aktualizálásához, a bajnokságok széles választékából az élő foci eredmények automatikusan, valós időben, online frissülnek. Érdekességként megtekinthetők a mai labdarúgó mérkőzések eredményei mellett azok részletes információi és statisztikái is. Élőben frissül: sárga és piros lapok a csapatok neve mellett, vörös színnel a félidei eredmény, fölötte a szögletek száma.

Statisztikák

A kiemelt európai labdarúgó bajnokságok (spanyol, angol, olasz, francia, német és portugál) és a magyar bajnokság csapatait összegyűjtöttük, hogy róluk részletes mérkőzés-eredmény, pillanatnyi forma és tabella-helyezés statisztikát állíthassunk össze.

Sportfogadóknak

A focieredmények szolgáltatás több száz labdarúgó bajnokság, kupa, torna és egyéb versenysorozat élő eredményeit kínálja érdeklődőknek, szurkolóknak és sportfogadóknak (Tippmix, Totó, stb.). A tegnapi és az élő foci eredmények mellett további érdekes és hasznos mérkőzésinformációk is megtalálhatók: bajnoki tabellák, gólszerzők, félidei eredmények, sárga és piros lapok, cserék. Megtalálható többek között az angol angol Premier League, az olasz Serie A, a spanyol La Liga, a francia Ligue 1, vagy a német Bundesliga eredmények, az NB 1 meccseinek állása, az UEFA Bajnokok Ligája (BL) vagy Európa Liga élő eredményei, illetve sok más bajnokság, a VB- illetve EB-selejtezők eredményei is.

Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"Az információ olcsó. A tudás értékes. A bölcsesség megfizethetetlen."
(Mitch Axelrod)


minket itt is
megtalálsz

© 2009 - 2023 vásárlóCsapat.hu
Fel