van az a pénz ...
... ami visszatalál

itt vagy most:     »

Takarék Nyereménybetét

Az OTP gépkocsinyeremény mintájára a Takarékbanknál is akár már 10 ezer forint értékben elhelyezett betét egyhavi kamatáért cserébe, és a szerencsének köszönhetően értékes nyereménytárgyakhoz lehet jutni: 3 havonta autóhoz, havonta pedig robogóhoz, illetve notebook-vásárlási utalványhoz.

Van már Takarék Nyereménybetéted? Nyertél (már)? Kövesd nyomon a Takarék Nyereménybetét havi sorsolásokat oldalunkon!

Aktuális Nyereménybetét sorsolás eredményei

A legutóbbi, 108. sorsolás: 2020. szeptember 08.

Nyereménybetét sorszáma
3970100006030359
3970100005290718
Nyeremény
Suzuki Address 110 robogó
100 ezer Ft értékű Notebook.hu ajándékkártya


Korábbi sorsolások eredményeiEmelik a tétet

Takarékbank Nyereménybetét, extra autónyeremény A 2020. november 09-i sorsolást megelőző teljes naptári hónapban (október 01.-október 31.), valamint a 2021. február 08-i sorsolást megelőző teljes naptári hónapban (2021. január 01.-január 31.) megszakítás nélkül forgalomban lévő Takarék Nyereménybetétek tulajdonosai között egy-egy Ford Mustang GT Fastback 5.0 V8 autót is kisorsolnak havi nyereménytárgyakon felül.

Nyereménybetét - kamat helyett lehetőség

A Takarék Nyereménybetét sikerét az utóbbi évek alacsony kamatkörnyezete is fokozza. Egyre többen gondolják úgy, hogy megtakarításuk egy részével próbára teszik a szerencséjüket is. A Nyereménybetétnél a kamat ugyanúgy képződik, mint egy normál bankbetétnél, de annak kifizetése helyett a Takarékbank nyereményalapot képez belőle, amelynek egyharmadát tárgy-, kétharmadát pedig háromhavonta autónyeremény formájában sorsolja ki.

Takarékbank Nyereménbetét A Nyereménybetét bármikor a névértéken visszaváltható, így csak a betett teljes összeg helyett csak a kamattal próbálunk szerencsét. A Nyereménybetét tulajdonosa lemond a kamatról, cserébe megkapja a nyerés lehetőségét, és szerencsés esetben a nyereményeket és az autót.

A sorsoláson azok a nyereménybetétek vesznek részt, amelyek legalább a sorsolást megelőző teljes naptári hónapban (annak első napjától az utolsó napjáig) forgalomban voltak.
A sorsolás a nyereményidőszak végét követő hónap 8. napján történik. Amennyiben ez a nap munkaszüneti vagy szabadnapra esik, úgy a sorsolás az azt követő első munkanapon kerül lebonyolításra.

Az ajándéknak is tekinthető Takarék Nyereménybetétet már 10 000 forintos címlettől lehet vásárolni, korlátlan darabszámban. Értelemszerűen minél nagyobb értékben vásárol Takarék Nyereménybetétet valaki, annál nagyobb nyerési esélye van. Több olyan Nyereménybetét van a Takarékbanknál, amit már kétszer kihúztak, de van olyan ügyfél is, aki már négyszer nyert.

A nyeremények nem évülnek el, aki évek múlva talál rá a nyertes betétre, az a nyereményt ugyan nem kapja meg, de az akkori megváltási értékét igen.

Sorsolás adatainak forrása: takarekbank.hu


Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook vagy Twitter oldalunkat!