van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: / /

Korábbi OTP Gépkocsinyeremény betétkönyv lista

A korábban megtartott 457. sorsolás 2023. február 15. eredménye:

Betétkönyv száma
60 1005336
65 0691145
65 1495030
Autónyeremény
Toyota Yaris NG MY'22 1,5 Comfort
Suzuki S-Cross 1,4 Mild Hybrid GL
Suzuki S-Cross 1,4 Mild Hybrid GL

forrás: otp.hu

Jó tudni, hogy a nyereményigény nem évül el, de a nyereményautót a sorsolást követő 30 napig lehet csak átvenni. A sorsolást követő 31. naptól csak az autó sorsoláskor figyelembe vett ára vehető át bármelyik OTP bankfiókban.
A nyerteseket külön nem értesíti ki az OTP.

A nyereménybetét addig vesz részt a sorsolásokon, amíg vissza nem váltjuk, így akár többször is lehet vele nyerni.

Korábbi OTP gépkocsinyeremény betétkönyv lista lekérdezése

2019. január óta gyűjtjük a havi sorsolások eredményeit.


Az OTP csak 1 évre visszmenőleg teszi közzé a sorsolások adatait, az elmúlt év végén az át nem vett gépkocsi nyereményekhez tartozó betétkönyvek sorszámai bekerülnek a letölthető
Át nem vett gépkocsi nyeremények listája (PDF) dokumentumba.

A minden év elején közzétett jegyzék azokat az OTP Gépkocsinyeremény-betét sorszámokat tartalmazza, amelyekért a tulajdonosok a lista megjelenéséig (2024. január 14-ig) nem jelentkeztek. A lista szerinti nyertesek az autóra már nem jogosultak, helyette a sorsolásakor figyelembe vett árra mint pénznyereményre tarthatnak igényt. Ez a pénznyeremény nem kamatozik. Az utólagos nyereményigénylés bármelyik OTP Bank fiókban a személyazonosság igazolásával és a nyertes betétkönyv bemutatásával (vagy annak igazolásával) történhet. A betétkönyvet nem kell leadni, mert az újabb nyereményre továbbra is lehetőséget biztosít.

OTP gépkocsinyeremény betétkönyv A lista adatai alapján jól látszik, hogy a legtöbb át nem vett autónyeremény a legkorábbi, 5 és 10 ezer forintos címletű betétkönyvek közül kerül ki. A nagyobb összegű, 20 és 50 ezres betétkönyvek tulajdonosai úgy látszik, jobban és rendszeresen figyelik a havi sorsolások eredményeit.

700-nál több olyan autónyeremény van a talomban, amelyért nem jelentkezett, és nem vett át a tulajdonos. A legrégebben beragadt nyeremény egy 1965. augusztus 20-i sorsolás alkalmával kihúzott Wartburg (60 ezer Ft), egy 1971-es Skoda S 100 (72 ezer Ft) és egy 1972. februárjában kisorsolt Trabant (46 ezer Ft), melyek tovább gazdagítják az át nem vett gépkocsi nyeremények listáját.

Van esetleg MBH (Takarék) nyeremény betétkönyved is? Azok korábbi, elmúlt évek sorsolásait is megtekintheted nálunk.

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom X Bejegyzem
Link Másolom

"Minden megtakarított penny egy másikat fial."
(Benjamin Franklin)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.