van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: /

Nyereményjáték összeállítás 2024

Országos nyereményjáték gyűjtemény: a teljesség igénye nélkül egy tömör kivonat a friss, aktuális, leginkább vásárláshoz kötődő webes nyereményjátékok vonatkozásában, ahol a nyeremények közül autó, pénz, vásárlási utalvány, üdülés vagy utazás találhat gazdára. A lista tetején a legfrissebb nyereményjátékok találhatók.

Van gépkocsinyeremény betétkönyved? Nyertél (már)? Kövesd nyomon havonta (minden hónap közepén) a legfrissebb OTP Gépkocsinyeremény betétkönyv havi sorsolásokat nálunk!

Az OTP mintájára a Magyar Bankholding is létrehozott egy saját Nyereménybetétet, ahol havonta tárgynyeremények és negyedévente egy-egy autó kerül kisorsolásra.


 
Nyeremény szerint
Határidő szerint

Utazás, üdülés nyeremények


Oreo nyereményjáték

Utazás, üdülés Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2024.01.29
Lezárása:  2024.03.17
Játékszabályzat 
Vásárolj Oreo terméket. Szkenneld be a kekszet és a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
 • egy 7 nap/6 éjszakás utazás Japánba
 • 2 db OREO Pac-Man játékgép
 • heti 7 db Pac-Man Nano Player Pro

A nyereményjátékban résztvevő termékek: Oreo Original 44g/154g/176g, Oreo Original Pacman 44g/154g/176g, Oreo Double Creme 157g/170g, Oreo Birthday Party 154g, Oreo Choco Brownie 154g, Oreo Golden 44g/154g, Oreo Remix Karamell-Vanília 157g, Oreo Remix Málna-Vanília 157g, Oreo Epres Sajttorta 154gAirwaves, Orbit nyereményjáték

Utazás, üdülés Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2024.01.29
Lezárása:  2024.04.07
Játékszabályzat 
Vásárolj legalább 849 Ft értékben Orbit és/vagy Airwaves terméket. A vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
 • egy 2 fős, egyhetes utazás Svájcba
 • heti egy Apple Macbook Pro

  További Snickers, Twix, Mars, Bounty nyereményjátékok

TESCO – Balaton nyereményjáték

Utazás, üdülés Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2024.01.18
Lezárása:  2024.02.14
Játékszabályzat 
Nyertesek listája

Nestlé nyereményjáték 2024
Ez a nyereményjáték már lezárult.
Vásárolj bármely Tescoban vagy a Tesco webshopban egyszerre legalább 4 db Balaton terméket. A vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
 • egy 1 millió Ft értékű utalvány a siófoki Reed Luxury Hotelbe
 • 5 db Instax mini 12 fényképező
 • 5 db The North Face hátizsák
 • 10 db Xiaomi aktivitásmérő
 • 30 db köntös szett

A nyereményjátékban résztvevő termékek: Balaton Citromos, Balaton Tej, Balaton Ét, Balaton Újhullám Tejcsokoládés, Balaton Újhullám Étcsokoládés, Balaton Expressz Csokoládés, Balaton Expressz Pisztáciás,Balaton Bumm Földimogyorós, Balaton Bumm, Balaton Bumm Fehér

  További Tesco nyereményjátékok  További Nestlé nyereményjátékokdm – Domestos nyereményjáték

Utazás, üdülés Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2024.01.05
Lezárása:  2024.01.17
Ez a nyereményjáték már lezárult.
Vásárolj bármely dm üzletben vagy az áruház online webshopján keresztül legalább 2 db Domestost. A vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
 • egy 2 fős 5 nap/4 éjszakás utazás Barcelonába
 • heti 4 db American Tourister bőrönd
 • napi egy Unilever ajándékcsomagSPAR – Stella Artois sör nyereményjáték

Utazás, üdülés Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2023.11.30
Lezárása:  2024.01.03
Ez a nyereményjáték már lezárult.
Vásárolj bármely Spar vagy Interspar üzletben egyszerre legalább 4 db Stella Artois sört. A vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
 • 3 db 2 fős hétvége a Kormorán Kikötő lombházban
 • heti egy vacsora 60 ezer Ft értékben
 • napi egy 6 darabos Stella Artois kehely készlet

  További Spar nyereményjátékok  További sör nyereményjátékok


A nyereményjátékok itt található rövid leírásai csak tájékoztató jellegűek, a hivatalos részletek (általában) PDF formátumban a "Játékszabályzat" linkre kattintva érhetők el.

A nyereményjátékok listája folyamatosan bővül és frissül. A lezárt nyereményjátékok esetén a nyertesek listáját a "Nyertesek" linkre kattintva tekintheted meg. Ha részt vettél valamely nyereményjátékban, akkor ne késlekedj megtekinteni a nyertesek névsorát.
A vásárlásokat igazoló blokkokat, illetve a kóddal ellátott csomagolásokat általában a sorsolást követően is épségben, vagy legalább a webes regisztráció során felvitt adatokat jól olvasható módon meg kell őrizni.

A Screvo App használatát nem támogatjuk. Nem tartjuk etikusnak, hogy a vásárlási szokásaink a nyereményjáték szervezőjén kívül egy harmadik fél számára is ismertek legyenek, és azokat akár mások számára, más célra felhasználják, vagy értékesítsék. Ebből kifolyólag a Screvo App használatát megkövetelő nyereményjátékokat nem tesszük közzé.

Szoktál lottózni, vagy sorsjeggyel játszani? Összegyűjtöttük a leginkább a Szerencsejáték Zrt.-hez fűződő, lottó vagy (kaparós) sorsjegy vásárláshoz fűződő nyereményjátékok, akciók, különsorsolások promócióit is.

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom
Link Másolom

"Ha megteszed mindazt, amit meg kell tenned, amikor kell, eljön a nap, amikor megteheted mindazt, amit szeretnél, amikor szeretnéd."
(Zig Ziglar)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.