van az a pénz ...
... ami visszatalál

itt vagy most:    

Nyereményjáték összeállítás 2023

Országos nyereményjáték gyűjtemény: a teljesség igénye nélkül egy tömör kivonat a friss, aktuális, leginkább vásárláshoz kötődő webes nyereményjátékok vonatkozásában, ahol a nyeremények közül autó, pénz, vásárlási utalvány, üdülés vagy utazás találhat gazdára. A lista tetején a legfrissebb nyereményjátékok találhatók.

Van gépkocsinyeremény betétkönyved? Nyertél (már)? Kövesd nyomon havonta (minden hónap közepén) a legfrissebb OTP Gépkocsinyeremény betétkönyv havi sorsolásokat nálunk!

Az OTP mintájára a Magyar Bankholding is létrehozott egy saját Nyereménybetétet, ahol havonta tárgynyeremények és negyedévente egy-egy autó kerül kisorsolásra.


 
Nyeremény szerint
Határidő szerint
Üzlet szerint

Nyereményjátékok ROSSMANN üzletben történő vásárlás eseténROSSMANN – Air Wick, Finish nyereményjáték

Utazás, üdülés Pénz nyeremény 
Kezdete:  2023.04.01
Lezárása:  2023.04.30
Játékszabályzat 
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármelyik Rossmannban, vagy a Rossmann webshopjában Air Wick vagy Finish terméket, ezután a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
  • egy db 500 ezer Ft értékű a mátraházi Hotel Ózonba szóló Vista utazási utalvány
  • napi egy 50 ezer Ft értékű Rossmann vásárlási utalvány
ROSSMANN – Nivea nyereményjáték

Pénz nyeremény Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2023.02.27
Lezárása:  2023.03.31

Nivea nyereményjáték 2023
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely Rossmann üzletben vagy a Rossmann webshopban egyidejűleg legalább 3000 forintért Nivea terméket, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
  • egy 250 ezer Ft értékű Decathlon vásárlási utalvány
  • heti egy Huawei Watch Fit 2 okosóra
  • heti 20 db edzőszalag

További Nivea nyereményjátékok »


A nyereményjátékok itt található rövid leírásai csak tájékoztató jellegűek, az egyes nyereményjátékok hivatalos részletei (általában) PDF formátumban a "Játékszabályzat" linkre kattintva érhetők el.

A nyereményjátékok listája folyamatosan bővül és frissül. A lezárt nyereményjátékok esetén a nyertesek listáját a "Nyertesek" linkre kattintva megtekintheted. Ha részt vettél valamely nyereményjátékban, akkor ne késlekedj megtekinteni a nyertesek névsorát.
A vásárlásokat igazoló blokkokat, illetve a kóddal ellátott csomagolásokat általában a sorsolást követően is épségben, vagy legalább a webes regisztráció során felvitt adatokat jól olvasható módon meg kell őrizni.

Szoktál lottózni, vagy sorsjeggyel játszani? Összegyűjtöttük a leginkább a Szerencsejáték Zrt.-hez fűződő, lottó vagy (kaparós) sorsjegy vásárláshoz fűződő nyereményjátékok, akciók, különsorsolások promócióit is.Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"Mire mindenről lemondtál, hogy legyen valamid, éppen eltelik az élet."
(A. Bátonyi György)

» oldaltérkép «
 
minket itt is megtalálsz