van az a pénz ...
... ami visszatalál

itt vagy most:    

Nyereményjáték összeállítás 2022

Országos nyereményjáték gyűjtemény: a teljesség igénye nélkül egy tömör kivonat a friss, aktuális, leginkább vásárláshoz kötődő webes nyereményjátékok vonatkozásában, ahol a nyeremények közül autó, pénz, vásárlási utalvány, üdülés vagy utazás találhat gazdára.

Van gépkocsinyeremény betétkönyved? Nyertél (már)? Kövesd nyomon havonta (minden hónap közepén) a legfrissebb OTP Gépkocsinyeremény betétkönyv havi sorsolásokat nálunk!

Az OTP mintájára a Takarékbank is létrehozott egy saját Nyereménybetétet, ahol havonta tárgynyeremények és negyedévente egy-egy autó kerül kisorsolásra.


 
Nyeremény szerint
Határidő szerint
Üzlet szerint

Nyereményjátékok ROSSMANN üzletben történő vásárlás eseténTESCO, ROSSMANN – Vanish nyereményjáték

Autó nyeremény Tárgy nyeremény 
Kezdete:  
Lezárása:  
Játékszabályzat 
Nyertesek listája
Vásárolj a legfrissebb nyereményjáték időtartama alatt bármely TESCO vagy ROSSMANN üzletben vagy ezen üzletek webshopjában legalább 1999 Ft értékben Vanish terméket, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
  • egy KIA E-SOUL elektromos autó
  • heti egy Bosch mosógép
  • napi egy Philips textilborotva

További Tesco nyereményjátékok »

ROSSMANN – Ariel, Jar nyereményjáték

Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2022.05.16
Lezárása:  2022.06.10
Játékszabályzat 
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely Rossmann üzletben vagy a Rossmann online webshopban legalább egy a promócióban részt vevő Ariel-t és/vagy Jar-t, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
  • 10 db robotporszívó
  • 4 db gőztisztító
  • 5 db P&G ajándékcsomag

A nyereményjátékban résztvevő termékek a boltokban: Ariel Kapszula Color 66 db, Ariel Kapszula Mountain Spring 66 db, Ariel Kapszula Color Complete 60 db, Ariel Kapszula Extra Clean 60 db, Jar mosogatótabletta Platinum 125 db, Jar mosogatótabletta Platinum+100 db, Jar mosogatótabletta Platinum+ Deep Clean 100 db, Jar kézi mosogatószer Citrus 2x 650 ml összecsomagolva
A nyereményjátékban résztvevő termékek az Online Drogériában: Ariel Kapszula Color Complete 60 db, Ariel Kapszula Extra Clean 60 db, Jar mosogatótabletta Platinum 125 db, Jar mosogatótabletta Platinum+100 db


A nyereményjátékok itt található rövid leírásai csak tájékoztató jellegűek, az egyes nyereményjátékok hivatalos részletei (általában) PDF formátumban a "Játékszabályzat" linkre kattintva érhetők el.

A nyereményjátékok listája folyamatosan bővül és frissül. A lezárt nyereményjátékok esetén a nyertesek listáját a "Nyertesek" linkre kattintva megtekintheted. Ha részt vettél valamely nyereményjátékban, akkor ne késlekedj megtekinteni a nyertesek névsorát.
A vásárlásokat igazoló blokkokat, illetve a kóddal ellátott csomagolásokat általában a sorsolást követően is épségben, vagy legalább a webes regisztráció során felvitt adatokat jól olvasható módon meg kell őrizni.

Szoktál lottózni, vagy sorsjeggyel játszani? Összegyűjtöttük a leginkább a Szerencsejáték Zrt.-hez fűződő, lottó vagy (kaparós) sorsjegy vásárláshoz fűződő nyereményjátékok, akciók, különsorsolások promócióit is.


Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook oldalunkat!