van az a pénz ...
... ami visszatalál

itt vagy most:    

Aktuális nyereményjáték összeállítás 2022

Országos nyereményjáték gyűjtemény: a teljesség igénye nélkül egy tömör kivonat a friss, aktuális, leginkább vásárláshoz kötődő webes nyereményjátékok vonatkozásában, ahol a nyeremények közül autó, pénz, vásárlási utalvány, üdülés vagy utazás találhat gazdára.

Van gépkocsinyeremény betétkönyved? Nyertél (már)? Kövesd nyomon havonta (minden hónap közepén) a legfrissebb OTP Gépkocsinyeremény betétkönyv havi sorsolásokat nálunk!

Az OTP mintájára a Takarékbank is létrehozott egy saját Nyereménybetétet, ahol havonta tárgynyeremények és negyedévente egy-egy autó kerül kisorsolásra.


 
Nyeremény szerint
Határidő szerint
Üzlet szerint

Két héten belül lezáródó nyereményjátékokdm – Signal nyereményjáték

Pénz nyeremény 
Kezdete:  
Lezárása:  
Játékszabályzat 
Vásárolj az aktuális nyereményjáték időtartama alatt bármely dm üzletben vagy az áruház online webshopján keresztül egyidejűleg legalább 1000 Ft értékben bármilyen Signal termékeket, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény: 5 db 200 ezer Ft értékű Medicover (fogászati kezelés) utalvány
SPAR – Magnum nyereményjáték

Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2022.06.23
Lezárása:  2022.07.20
Játékszabályzat 
Vásárolj a legfrissebb nyereményjáték időtartama alatt bármely SPAR, INTERSPAR, SPAR Partner vagy SPAR market üzletben min. 1000 Ft értékben bármilyen Magnum pálcikás, multipack vagy poharas jégkrémet, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény: 80 pár egyedi tervezésű Magnum Tisza cipő

További Spar nyereményjátékok »SPAR – Detki nyereményjáték

Utazás, üdülés Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2022.06.23
Lezárása:  2022.07.20
Játékszabályzat 
Nyertesek listája
Vásárolj az aktuális nyereményjáték időtartama alatt bármely SPAR, INTERSPAR, City SPAR, OMV SPAR express, DeSPAR Lukoil, SPAR partner, SPAR market üzletben legalább egy Detki terméket, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
 • egy 2 fős, 5 nap/4 éjsza nyaralás Siófokon
 • heti egy Capetan SUP
 • napi egy felfújható gyümölcs matrac

További Spar nyereményjátékok »Frolic, Dreamies, Pedigree nyereményjáték

Utazás, üdülés Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2022.06.20
Lezárása:  2022.07.20
Játékszabályzat 
Vásárolj az aktuális nyereményjáték időtartama alatt egyidejűleg minimum 2000 forintért bármilyen Pedigree, Frolic vagy Dreamles terméket, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
 • egy 500 ezer Ft értékű utazás
 • napi egy 3 havi jutalomfalat csomag


PENNY - Coca-Cola nyereményjáték

Tárgy nyeremény Pénz nyeremény 
Kezdete:  2022.06.16
Lezárása:  2022.07.13
Játékszabályzat 

Coca-Cola nyereményjáték 2022
Vásárolj a legfrissebb nyereményjáték időtartama alatt bármely Penny áruházban 2 db Coca-Cola, Fanta, Kinley, Cappy, Fuzetea, Monster, Burn, Naturaqua, Sprite terméket, és vásárláskor használd regisztrált digitális vagy plasztik Penny törzsvásárlói kártyádat. Így a játékban való részvétel automatikus, de a vásárlást igazoló blokkot őrizd meg.
Nyeremény:
 • egy kerti élménycsomag
 • heti 2 db 100 ezer Ft értékű Feldobox VIP ajándékutalvány
 • napi egy 20 ezer Ft értékű Penny ajándékkártya

További Penny nyereményjátékok »

További Coca-Cola nyereményjátékok »ALDI – Gösser Natur Zitrone nyereményjáték

Utazás, üdülés Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2022.06.16
Lezárása:  2022.07.13
Játékszabályzat 
Nyertesek listája
Vásárolj a legfrissebb nyereményjáték időtartama alatt az ALDI üzletek egyikében egyidejűleg legalább 4 db dobozos bármilyen Gösser Natur Zitrone-t, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
 • egy 2 fős 3 éjszakás Toszkánai álomnyaralás
 • heti egy Samsonite bőrönd
 • napi egy Xiaomi gőzvasaló

A nyereményjátékban résztvevő termékek: Gösser Natur Zitrone Áfonya-Citrom 0,0% 0,5 liter, Gösser Natur Zitrone Málna-Rebarbara 0,0% 0,5 liter, Gösser Natur Zitrone Görögdinnye-Lime 0,0% 0,5 liter, Gösser Natur Zitrone Citrom 2% 0,5 liter, Gösser Natur Zitrone Citrom 0,0% 0,5 liter, Gösser Natur Zitrone Mangó-Citrom 0,0% 0,5 liter

További Aldi nyereményjátékok »

További Heineken nyereményjátékok »ECOFAMILY – Rauch MyTea nyereményjáték

Pénz nyeremény 
Kezdete:  2022.06.09
Lezárása:  2022.07.08
Játékszabályzat 
Vásárolj az aktuális nyereményjáték időtartama alatt az Ecofamily magyarországi üzleteiben, vagy az áruház online webshopján keresztül 2 db bármilyen Rauch MyTea 1,5 literes PET-palackos jeges teát, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény: 3 db 25 ezer Ft értékű Ecofamily ajándékkártya

További EcoFamily nyereményjátékok »

Airwaves, Orbit nyereményjáték

Autó nyeremény 
Kezdete:  2022.05.23
Lezárása:  2022.07.17
Játékszabályzat 
Vásárolj a legfrissebb nyereményjáték időtartama alatt összesen legalább 499 Ft értékben bármilyen Orbit és/vagy Airwaves terméket, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény: egy Ford Puma autó

A nyereményjátékok itt található rövid leírásai csak tájékoztató jellegűek, az egyes nyereményjátékok hivatalos részletei (általában) PDF formátumban a "Játékszabályzat" linkre kattintva érhetők el.

A nyereményjátékok listája folyamatosan bővül és frissül. A lezárt nyereményjátékok esetén a nyertesek listáját a "Nyertesek" linkre kattintva megtekintheted. Ha részt vettél valamely nyereményjátékban, akkor ne késlekedj megtekinteni a nyertesek névsorát.
A vásárlásokat igazoló blokkokat, illetve a kóddal ellátott csomagolásokat általában a sorsolást követően is épségben, vagy legalább a webes regisztráció során felvitt adatokat jól olvasható módon meg kell őrizni.

Szoktál lottózni, vagy sorsjeggyel játszani? Összegyűjtöttük a leginkább a Szerencsejáték Zrt.-hez fűződő, lottó vagy (kaparós) sorsjegy vásárláshoz fűződő nyereményjátékok, akciók, különsorsolások promócióit is.


Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook oldalunkat!