van az a pénz ...
... ami visszatalál

itt vagy most:    

Nyereményjáték összeállítás 2023

Országos nyereményjáték gyűjtemény: a teljesség igénye nélkül egy tömör kivonat a friss, aktuális, leginkább vásárláshoz kötődő webes nyereményjátékok vonatkozásában, ahol a nyeremények közül autó, pénz, vásárlási utalvány, üdülés vagy utazás találhat gazdára. A lista tetején a legfrissebb nyereményjátékok találhatók.

Van gépkocsinyeremény betétkönyved? Nyertél (már)? Kövesd nyomon havonta (minden hónap közepén) a legfrissebb OTP Gépkocsinyeremény betétkönyv havi sorsolásokat nálunk!

Az OTP mintájára a Takarékbank is létrehozott egy saját Nyereménybetétet, ahol havonta tárgynyeremények és negyedévente egy-egy autó kerül kisorsolásra.


 
Nyeremény szerint
Határidő szerint
Üzlet szerint

Nyereményjátékok FRESSNAPF üzletben történő vásárlás eseténFRESSNAPF – Frolic, Pedigree nyereményjáték

Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2023.03.01
Lezárása:  2023.03.31
Játékszabályzat 
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely Frssnapf áruházban vagy a Fressnapf webshopban egyidejűleg legalább 3000 forintért Pedigree és/vagy Frolic termékeket, majda vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény: 30 db 50 ezer Ft értékű Media Markt vásárlási utalvány + DentaStix csomag
FRESSNAPF – Perfect Fit, Dreamies nyereményjáték

Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2023.02.09
Lezárása:  2023.02.28
Játékszabályzat 
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely Frssnapf áruházban vagy a Fressnapf webshopban egyidejűleg legalább 4000 Forintért Perfect Fit vagy Dreamies termékeket, majda vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
  • 3 db Deebot Ozmo T8 Aivi robotporszívó
  • 10 db 3 havi macskaeledel

A nyereményjátékok itt található rövid leírásai csak tájékoztató jellegűek, az egyes nyereményjátékok hivatalos részletei (általában) PDF formátumban a "Játékszabályzat" linkre kattintva érhetők el.

A nyereményjátékok listája folyamatosan bővül és frissül. A lezárt nyereményjátékok esetén a nyertesek listáját a "Nyertesek" linkre kattintva megtekintheted. Ha részt vettél valamely nyereményjátékban, akkor ne késlekedj megtekinteni a nyertesek névsorát.
A vásárlásokat igazoló blokkokat, illetve a kóddal ellátott csomagolásokat általában a sorsolást követően is épségben, vagy legalább a webes regisztráció során felvitt adatokat jól olvasható módon meg kell őrizni.

Szoktál lottózni, vagy sorsjeggyel játszani? Összegyűjtöttük a leginkább a Szerencsejáték Zrt.-hez fűződő, lottó vagy (kaparós) sorsjegy vásárláshoz fűződő nyereményjátékok, akciók, különsorsolások promócióit is.Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"A pénz olyan, mint a szex. Ha nincs, nem tudsz másra gondolni, ha van, mindig máson jár az eszed."
(James Baldwin)

» oldaltérkép «
minket itt is megtalálsz