van az a pénz ...
... ami visszatalál

itt vagy most:    

Aktuális nyereményjáték összeállítás 2022

Országos nyereményjáték gyűjtemény: a teljesség igénye nélkül egy tömör kivonat a friss, aktuális, leginkább vásárláshoz kötődő webes nyereményjátékok vonatkozásában, ahol a nyeremények közül autó, pénz, vásárlási utalvány, üdülés vagy utazás találhat gazdára.

Van gépkocsinyeremény betétkönyved? Nyertél (már)? Kövesd nyomon havonta (minden hónap közepén) a legfrissebb OTP Gépkocsinyeremény betétkönyv havi sorsolásokat nálunk!

Az OTP mintájára a Takarékbank is létrehozott egy saját Nyereménybetétet, ahol havonta tárgynyeremények és negyedévente egy-egy autó kerül kisorsolásra.


 
Nyeremény szerint
Határidő szerint
Üzlet szerint

Nyereményjátékok ECOFAMILY üzletben történő vásárlás eseténECOFAMILY – Surf, Coccolino Care nyereményjáték

Utazás, üdülés Tárgy nyeremény 
Kezdete:  
Lezárása:  
Játékszabályzat 
Vásárolj a legfrissebb nyereményjáték időtartama alatt az Ecofamily magyarországi üzleteiben, vagy az áruház online webshopján keresztül, egy vásárlás alkalmával minimum 3000 Ft értékben bármilyen Surf vagy Coccolino Care terméket, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
A Coccolino Care 29 mosásos mosókapszulák nem vesznek részt a nyereményjátékban.
Nyeremény:
  • 2 db 500 ezer Ft értékű ajándékutalvány egy 5 csillagos wellness hotelbe
  • heti egy Tefal kézi ruhagőzölő
  • napi egy ajándékcsomag

További EcoFamily nyereményjátékok »

ECOFAMILY – Rauch MyTea nyereményjáték

Pénz nyeremény 
Kezdete:  2022.06.09
Lezárása:  2022.07.08
Játékszabályzat 
Vásárolj a legfrissebb nyereményjáték időtartama alatt az Ecofamily magyarországi üzleteiben, vagy az áruház online webshopján keresztül 2 db bármilyen Rauch MyTea 1,5 literes PET-palackos jeges teát, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény: 3 db 25 ezer Ft értékű Ecofamily ajándékkártya

További EcoFamily nyereményjátékok »ECOFAMILY – Hey-Ho nyereményjáték

Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2022.04.07
Lezárása:  2022.05.07
Játékszabályzat 
Nyertesek listája
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt az Ecofamily magyarországi üzleteiben, vagy az áruház online webshopján keresztül 2 db bármilyen 1 literes HeyHo 25%-os gyümölcsitalt, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény: egy Xbox Series S

További EcoFamily nyereményjátékok »ECOFAMILY nyereményjáték

Autó nyeremény Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2022.03.01
Lezárása:  2022.04.25
Játékszabályzat 
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt az EcoFamily magyarországi üzleteiben vagy az EcoFamily webshopban legalább 4000 Ft értékben, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
  • egy Ford Puma Hybrid EcoBoost autó
  • havi egy Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro robotporszívó
  • napi egy 10 ezer Ft értékű Henkel ajándékcsomag

További EcoFamily nyereményjátékok »ECOFAMILY nyereményjáték

Tárgy nyeremény Utazás, üdülés 
Kezdete:  2022.02.10
Lezárása:  2022.03.21
Játékszabályzat 
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt legalább 4000 Ft értékben az Ecofamily magyarországi üzleteiben, vagy az áruház online webshopján keresztül, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
  • egy 500 ezer Ft értékű Laica ajándékcsomag
  • egy 2 személyes, 2 éjszakás hétvége a zalakarosi MenDan Hotel szállodában
  • napi egy Laica Clear Line vízszűrő kancsó

További EcoFamily nyereményjátékok »ECOFAMILY – Unilever nyereményjáték

Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2022.02.01
Lezárása:  2022.02.28
Játékszabályzat 
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt az Ecofamily magyarországi üzleteiben, vagy az áruház online webshopján keresztül, egy vásárlás alkalmával minimum 2500 Ft értékben az alább felsorolt termékek közül, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény: 3 db Samsung TV

A nyereményjátékban résztvevő termékek:
Axe dezodor 250 ml, Axe tusfürdő 400 ml, Baba tusfürdő 750 ml, Coccolino öblítőkoncentrátum 2,9 liter, Coccolino Care mosógél 60 x 2,4 liter, Coccolino Care mosókapszula 40 db,Domestos Power 5 Wc rúd 5 x 55 g, Domestos Extended Power fertőtlenítő 1250 ml, Domestos higiénikus törlőkendő 100 db, Dove dezodor 250 ml, Dove tusfürdő 750 ml, Signal Family fogkrém 125 ml, Surf Mosógél 60 x 3 liter, Surf Triokapszula 50 x 0,95 liter, Globus ketchup 840 g (flakonos), Globus majonéz 715 g (flakonos), Globus Mustár 720 g (flakonos), Delikát Ételízesítő 1 kg

További EcoFamily nyereményjátékok »


A nyereményjátékok itt található rövid leírásai csak tájékoztató jellegűek, az egyes nyereményjátékok hivatalos részletei (általában) PDF formátumban a "Játékszabályzat" linkre kattintva érhetők el.

A nyereményjátékok listája folyamatosan bővül és frissül. A lezárt nyereményjátékok esetén a nyertesek listáját a "Nyertesek" linkre kattintva megtekintheted. Ha részt vettél valamely nyereményjátékban, akkor ne késlekedj megtekinteni a nyertesek névsorát.
A vásárlásokat igazoló blokkokat, illetve a kóddal ellátott csomagolásokat általában a sorsolást követően is épségben, vagy legalább a webes regisztráció során felvitt adatokat jól olvasható módon meg kell őrizni.

Szoktál lottózni, vagy sorsjeggyel játszani? Összegyűjtöttük a leginkább a Szerencsejáték Zrt.-hez fűződő, lottó vagy (kaparós) sorsjegy vásárláshoz fűződő nyereményjátékok, akciók, különsorsolások promócióit is.


Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook oldalunkat!