van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: /

Nyereményjáték összeállítás 2024

Országos nyereményjáték gyűjtemény: a teljesség igénye nélkül egy tömör kivonat a friss, aktuális, leginkább vásárláshoz kötődő webes nyereményjátékok vonatkozásában, ahol a nyeremények közül autó, pénz, vásárlási utalvány, üdülés vagy utazás találhat gazdára. A lista tetején a legfrissebb nyereményjátékok találhatók.

Van gépkocsinyeremény betétkönyved? Nyertél (már)? Kövesd nyomon havonta (minden hónap közepén) a legfrissebb OTP Gépkocsinyeremény betétkönyv havi sorsolásokat nálunk!

Az OTP mintájára a Magyar Bankholding is létrehozott egy saját Nyereménybetétet, ahol havonta tárgynyeremények és negyedévente egy-egy autó kerül kisorsolásra.


 
Nyeremény szerint
Határidő szerint

Nyereményjátékok DM üzletben történő vásárlás eseténdm – Gilette nyereményjáték

Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2024.04.11
Lezárása:  2024.05.08
Játékszabályzat 
Vásárolj a dm-ben vagy a dm webshopjában egy Gillette férfi borotvakészüléket vagy borotvapengét. A vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
  • 3 db Nintendo Switch játékkonzol
  • 15 db FC 24 konzol játék
  • 25 db 28 ezer Ft értékű Gillette ajándékcsomagdm – Domestos nyereményjáték

Utazás, üdülés Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2024.01.05
Lezárása:  2024.01.17
Ez a nyereményjáték már lezárult.
Vásárolj bármely dm üzletben vagy az áruház online webshopján keresztül legalább 2 db Domestost. A vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
  • egy 2 fős 5 nap/4 éjszakás utazás Barcelonába
  • heti 4 db American Tourister bőrönd
  • napi egy Unilever ajándékcsomag


A nyereményjátékok itt található rövid leírásai csak tájékoztató jellegűek, a hivatalos részletek (általában) PDF formátumban a "Játékszabályzat" linkre kattintva érhetők el.

A nyereményjátékok listája folyamatosan bővül és frissül. Felül találhatók a legfrissebb nyereményjátékok. A lezárt nyereményjátékok esetén a nyertesek listáját a "Nyertesek" linkre kattintva tekintheted meg. Ha részt vettél valamely nyereményjátékban, akkor ne késlekedj megtekinteni a nyertesek névsorát.
A vásárlásokat igazoló blokkokat, illetve a kóddal ellátott csomagolásokat általában a sorsolást követően is épségben, vagy legalább a webes regisztráció során felvitt adatokat jól olvasható módon meg kell őrizni.

A Screvo App használatát nem támogatjuk. Nem tartjuk etikusnak, hogy a vásárlási szokásaink a nyereményjáték szervezőjén kívül egy harmadik fél számára is ismertek legyenek, és azokat akár mások számára, más célra felhasználják, vagy értékesítsék. Ebből kifolyólag a Screvo App használatát megkövetelő nyereményjátékokat nem tesszük közzé.

Szoktál lottózni, vagy sorsjeggyel játszani? Összegyűjtöttük a leginkább a Szerencsejáték Zrt.-hez fűződő, lottó vagy (kaparós) sorsjegy vásárláshoz fűződő nyereményjátékok, akciók, különsorsolások promócióit is.

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Bejegyzem
Link Másolom

" Az a pénz, amely a tiéd, a szabadságod eszköze, míg az a pénz, amelyet hajszolsz, a szolgájává tesz."
(Jean-Jacques Rousseau)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.