van az a pénz ...
... ami visszatalál

itt vagy most:    

Nyereményjáték összeállítás 2022

Országos nyereményjáték gyűjtemény: a teljesség igénye nélkül egy tömör kivonat a friss, aktuális, leginkább vásárláshoz kötődő webes nyereményjátékok vonatkozásában, ahol a nyeremények közül autó, pénz, vásárlási utalvány, üdülés vagy utazás találhat gazdára.

Van gépkocsinyeremény betétkönyved? Nyertél (már)? Kövesd nyomon havonta (minden hónap közepén) a legfrissebb OTP Gépkocsinyeremény betétkönyv havi sorsolásokat nálunk!

Az OTP mintájára a Takarékbank is létrehozott egy saját Nyereménybetétet, ahol havonta tárgynyeremények és negyedévente egy-egy autó kerül kisorsolásra.


 
Nyeremény szerint
Határidő szerint
Üzlet szerint

Nyereményjátékok DM üzletben történő vásárlás eseténdm – Signal nyereményjáték

Pénz nyeremény 
Kezdete:  2022.06.30
Lezárása:  2022.07.13
Játékszabályzat 
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely dm üzletben vagy az áruház online webshopján keresztül egyidejűleg legalább 1000 Ft értékben bármilyen Signal termékeket, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény: 5 db 200 ezer Ft értékű Medicover (fogászati kezelés) utalvány
dm – Dove nyereményjáték

Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2022.03.31
Lezárása:  2022.04.13
Játékszabályzat 
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely dm üzletben vagy az áruház online webshopján keresztül egyidejűleg legalább 1000 Ft értékben bármilyen Dove termékeket, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény: 15 db Instax mini 11 Blush Pink


dm – Domestos nyereményjáték

Pénz nyeremény Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2022.01.06
Lezárása:  2022.01.19
Játékszabályzat 
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely dm üzletben vagy az áruház online webshopján keresztül legalább 1000 Ft értékben Domestost, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
  • egy 500 ezer Ft értékű IKEA vásárlási utalvány
  • napi egy ajándékcsomag

A nyereményjátékok itt található rövid leírásai csak tájékoztató jellegűek, az egyes nyereményjátékok hivatalos részletei (általában) PDF formátumban a "Játékszabályzat" linkre kattintva érhetők el.

A nyereményjátékok listája folyamatosan bővül és frissül. A lezárt nyereményjátékok esetén a nyertesek listáját a "Nyertesek" linkre kattintva megtekintheted. Ha részt vettél valamely nyereményjátékban, akkor ne késlekedj megtekinteni a nyertesek névsorát.
A vásárlásokat igazoló blokkokat, illetve a kóddal ellátott csomagolásokat általában a sorsolást követően is épségben, vagy legalább a webes regisztráció során felvitt adatokat jól olvasható módon meg kell őrizni.

Szoktál lottózni, vagy sorsjeggyel játszani? Összegyűjtöttük a leginkább a Szerencsejáték Zrt.-hez fűződő, lottó vagy (kaparós) sorsjegy vásárláshoz fűződő nyereményjátékok, akciók, különsorsolások promócióit is.


Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook oldalunkat!