van az a pénz ...
... ami visszatalál

itt vagy most:    

Nyereményjáték összeállítás 2022

Országos nyereményjáték gyűjtemény: a teljesség igénye nélkül egy tömör kivonat a friss, aktuális, leginkább vásárláshoz kötődő webes nyereményjátékok vonatkozásában, ahol a nyeremények közül autó, pénz, vásárlási utalvány, üdülés vagy utazás találhat gazdára.

Van gépkocsinyeremény betétkönyved? Nyertél (már)? Kövesd nyomon havonta (minden hónap közepén) a legfrissebb OTP Gépkocsinyeremény betétkönyv havi sorsolásokat nálunk!

Az OTP mintájára a Takarékbank is létrehozott egy saját Nyereménybetétet, ahol havonta tárgynyeremények és negyedévente egy-egy autó kerül kisorsolásra.


 
Nyeremény szerint
Határidő szerint
Üzlet szerint

Nyereményjátékok DM üzletben történő vásárlás eseténdm – Signal nyereményjáték

Pénz nyeremény 
Kezdete:  2022.06.30
Lezárása:  2022.07.13
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely dm üzletben vagy az áruház online webshopján keresztül egyidejűleg legalább 1000 Ft értékben bármilyen Signal termékeket, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény: 5 db 200 ezer Ft értékű Medicover (fogászati kezelés) utalvány
dm – Dove nyereményjáték

Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2022.03.31
Lezárása:  2022.04.13
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely dm üzletben vagy az áruház online webshopján keresztül egyidejűleg legalább 1000 Ft értékben bármilyen Dove termékeket, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény: 15 db Instax mini 11 Blush Pink


dm – Domestos nyereményjáték

Pénz nyeremény Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2022.01.06
Lezárása:  2022.01.19
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely dm üzletben vagy az áruház online webshopján keresztül legalább 1000 Ft értékben Domestost, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
  • egy 500 ezer Ft értékű IKEA vásárlási utalvány
  • napi egy ajándékcsomag

A nyereményjátékok itt található rövid leírásai csak tájékoztató jellegűek, az egyes nyereményjátékok hivatalos részletei (általában) PDF formátumban a "Játékszabályzat" linkre kattintva érhetők el.

A nyereményjátékok listája folyamatosan bővül és frissül. A lezárt nyereményjátékok esetén a nyertesek listáját a "Nyertesek" linkre kattintva megtekintheted. Ha részt vettél valamely nyereményjátékban, akkor ne késlekedj megtekinteni a nyertesek névsorát.
A vásárlásokat igazoló blokkokat, illetve a kóddal ellátott csomagolásokat általában a sorsolást követően is épségben, vagy legalább a webes regisztráció során felvitt adatokat jól olvasható módon meg kell őrizni.

Szoktál lottózni, vagy sorsjeggyel játszani? Összegyűjtöttük a leginkább a Szerencsejáték Zrt.-hez fűződő, lottó vagy (kaparós) sorsjegy vásárláshoz fűződő nyereményjátékok, akciók, különsorsolások promócióit is.Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"A pénz annyiban különbözik az olyan dolgoktól, mint az autó, a szerető vagy a betegség, hogy egyformán fontos azok számára, akiknek van, mint akiknek nincs."
(Kenneth Galbraith)

» oldaltérkép «
minket itt is FB FB YT TW TW megtalálsz