van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: /

Nyereményjáték gyűjtemény 2024

Országos nyereményjáték gyűjtemény: a teljesség igénye nélkül egy tömör kivonat a friss, aktuális, leginkább vásárláshoz kötődő webes nyereményjátékok vonatkozásában, ahol a nyeremények közül autó, pénz, vásárlási utalvány, üdülés vagy utazás találhat gazdára. A lista tetején a legfrissebb nyereményjátékok találhatók.

Van gépkocsinyeremény betétkönyved? Nyertél (már)? Kövesd nyomon havonta (minden hónap közepén) a legfrissebb OTP Gépkocsinyeremény betétkönyv havi sorsolásokat nálunk!

Az OTP mintájára a Magyar Bankholding is létrehozott egy saját Nyereménybetétet, ahol havonta tárgynyeremények és negyedévente egy-egy autó kerül kisorsolásra.


 
Nyeremény szerint
Határidő szerint

Nyereményjátékok AUCHAN üzletben történő vásárlás eseténAUCHAN – Varta nyereményjáték

Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2024.05.09
Lezárása:  2024.06.05
Játékszabályzat 
Nyertesek listája
Vásárolj bármely Auchanban vagy az Auchan webshopban Varta Longlife AA (ceruza elem 4 db-os vagy 10 db-os), vagy Varta Longlife AAA (mikro elem 4 db-os vagy 10 db-os),vagy VARTA CR2032-es típusú 2 db-os gombelemet. A vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény: egy Keeway Versilia 50 robogó.

  További Auchan nyereményjátékokAUCHAN – Purina nyereményjáték

Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2024.02.01
Lezárása:  2024.02.28
Ez a nyereményjáték már lezárult.
Vásárolj az Auchanban vagy az Auchan webshopban legalább 2000 forint értékben a promócióban részt vevő Purina One, Felix, Gourmet, Friskies, Darling, Adventuros és/vagy Dentalife állateledelt. A vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjátékweboldalán.
Nyeremény:
  • egy Levoit VortexiQ vezeték nélküli porszívó
  • heti egy Levoit kisállat légtisztító
  • napi egy 20 ezer Ft értékű Purina macskaeledel csomag

  További Auchan nyereményjátékok  További Nestlé nyereményjátékok


A nyereményjátékok itt található rövid leírásai csak tájékoztató jellegűek, a hivatalos részletek (általában) PDF formátumban a "Játékszabályzat" linkre kattintva érhetők el.

A nyereményjátékok listája folyamatosan bővül és frissül. Felül találhatók a legfrissebb nyereményjátékok. A lezárt nyereményjátékok esetén a nyertesek listáját a "Nyertesek" linkre kattintva tekintheted meg. Ha részt vettél valamely nyereményjátékban, akkor ne késlekedj megtekinteni a nyertesek névsorát.
A vásárlásokat igazoló blokkokat, illetve a kóddal ellátott csomagolásokat általában a sorsolást követően is épségben, vagy legalább a webes regisztráció során felvitt adatokat jól olvasható módon meg kell őrizni.

A Screvo App használatát nem támogatjuk. Nem tartjuk etikusnak, hogy a vásárlási szokásaink a nyereményjáték szervezőjén kívül egy harmadik fél számára is ismertek legyenek, és azokat akár mások számára, más célra felhasználják, vagy értékesítsék. Ebből kifolyólag a Screvo App használatát megkövetelő nyereményjátékokat nem tesszük közzé.

Szoktál lottózni, vagy sorsjeggyel játszani? Összegyűjtöttük a leginkább a Szerencsejáték Zrt.-hez fűződő, lottók vagy (kaparós) sorsjegy vásárláshoz fűződő nyereményjátékok, akciók, különsorsolások promócióit is.

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom X Bejegyzem
Link Másolom

"Ha azt reméled, hogy a pénz tesz téged függetlenné, akkor sohasem leszel az. Az egyetlen, amire az ember építhet ebben a világban, az a tudás, a gyakorlat és a képesség."
(Henry Ford)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.