van az a pénz ...
... ami visszatalál

itt vagy most:    

Nyereményjáték összeállítás 2023

Országos nyereményjáték gyűjtemény: a teljesség igénye nélkül egy tömör kivonat a friss, aktuális, leginkább vásárláshoz kötődő webes nyereményjátékok vonatkozásában, ahol a nyeremények közül autó, pénz, vásárlási utalvány, üdülés vagy utazás találhat gazdára. A lista tetején a legfrissebb nyereményjátékok találhatók.

Van gépkocsinyeremény betétkönyved? Nyertél (már)? Kövesd nyomon havonta (minden hónap közepén) a legfrissebb OTP Gépkocsinyeremény betétkönyv havi sorsolásokat nálunk!

Az OTP mintájára a Takarékbank is létrehozott egy saját Nyereménybetétet, ahol havonta tárgynyeremények és negyedévente egy-egy autó kerül kisorsolásra.


 
Nyeremény szerint
Határidő szerint
Üzlet szerint

Nyereményjátékok ALDI üzletben történő vásárlás eseténALDI – Szentkirályi nyereményjáték

Tárgy nyeremény Pénz nyeremény 
Kezdete:  2023.03.16
Lezárása:  2023.04.12
Játékszabályzat 
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt legalább 6 palack tetszőleges 1,5 literes Szentkirályi ásványvizet, majda vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
  • egy Elops elektromos kerékpár
  • heti egy 20 ezer Ft értékű Aldi vásárlási utalvány

További Aldi nyereményjátékok »

ALDI - Magyar Tej nyereményjáték

Tárgy nyeremény Pénz nyeremény 
Kezdete:  2023.02.16
Lezárása:  2023.02.28
Játékszabályzat 
Nyertesek listája
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely Aldiban vagy a Roksh webshopon keresztül legalább 1000 forintért tetszőleges Magyar Tej márkájú termékeket, majda vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
  • 3 db Hisense 50" LED tv
  • napi 3 db 5 ezer Ft értékű Aldi vásárlási utalvány

További Aldi nyereményjátékok »ALDI – Mondelez nyereményjáték

Pénz nyeremény 
Kezdete:  2023.02.02
Lezárása:  2023.02.22
Játékszabályzat 
Nyertesek listája

Milka, Győri, Pilóta, Sport szelet nyereményjáték 2023
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármelyik Aldiban legalább egy Milka, Sport szelet, Győri Édes vagy Pilóta terméket, majda vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
  • egy 1 millió Ft értékű Aldi vásárlási utalvány
  • heti 10 db 10 ezer Ft értékű Aldi vásárlási utalvány
Két legyet egy csapásra: most van a Sport szelet nyereményjáték is!

További Aldi nyereményjátékok »

További Győri keksz nyereményjátékok »


A nyereményjátékok itt található rövid leírásai csak tájékoztató jellegűek, az egyes nyereményjátékok hivatalos részletei (általában) PDF formátumban a "Játékszabályzat" linkre kattintva érhetők el.

A nyereményjátékok listája folyamatosan bővül és frissül. A lezárt nyereményjátékok esetén a nyertesek listáját a "Nyertesek" linkre kattintva megtekintheted. Ha részt vettél valamely nyereményjátékban, akkor ne késlekedj megtekinteni a nyertesek névsorát.
A vásárlásokat igazoló blokkokat, illetve a kóddal ellátott csomagolásokat általában a sorsolást követően is épségben, vagy legalább a webes regisztráció során felvitt adatokat jól olvasható módon meg kell őrizni.

Szoktál lottózni, vagy sorsjeggyel játszani? Összegyűjtöttük a leginkább a Szerencsejáték Zrt.-hez fűződő, lottó vagy (kaparós) sorsjegy vásárláshoz fűződő nyereményjátékok, akciók, különsorsolások promócióit is.Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"Egy gödör ásását leszámítva kevés dolog van, amit rögtön legfelül lehet kezdeni."
(Harry Lorayne)

» oldaltérkép «
minket itt is megtalálsz