van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: /

Nyereményjáték gyűjtemény 2024

Országos nyereményjáték gyűjtemény: a teljesség igénye nélkül egy tömör kivonat a friss, aktuális, vásárláshoz kötődő webes nyereményjátékok. A nyeremények közül autó, pénz, vásárlási utalvány, üdülés vagy utazás találhat gazdára. A lista tetején a legfrissebb nyereményjátékok találhatók.

Van gépkocsinyeremény betétkönyved? Nyertél (már)? Kövesd nyomon havonta (minden hónap közepén) a legfrissebb OTP Gépkocsinyeremény betétkönyv havi sorsolásokat nálunk!

Az OTP mintájára a Magyar Bankholding is létrehozott egy saját Nyereménybetétet, ahol havonta tárgynyeremények és negyedévente egy-egy autó kerül kisorsolásra.


 
Nyeremény szerint
Határidő szerint

Nyereményjátékok SHELL üzletben történő vásárlás eseténSHELL – Magnum nyereményjáték

T P 
Kezdete:  2024.07.01
Lezárása:  2024.08.25
Játékszabályzat 
Vásárolj a Shell benzinkúton egy Magnum jégkrémet. A vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
  • egy Apple Macbook Air
  • heti 3 db 10 ezer ClubSmart pontSHELL nyereményjáték

A T 
Kezdete:  2024.05.27
Lezárása:  2024.08.18
Játékszabályzat 
Tankolj bármily promócióban résztvevő Shell töltőállomáson minimum 25 liter Shell üzemanyagot vagy vásárolj minimum 3000 Ft értékben a Shell Shopban. Fizetéskor kérd a Promóciós szelvényt. Ha Shell V-Power üzemanyagot tankolsz, akkor megnyerheted az Extra nyereményt is. A szelvényen található kódot regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
  • egy BMW X2 autó tetőcsomagtartóval és biciklitartóval
  • heti egy bőrönd
  • heti egy sporttáska
  • heti egy hátizsák
  • heti egy napszemüveg
  • heti egy baseballsapka
Extra nyeremény: egy BMW elektromos kerékpár


A nyereményjátékok itt található rövid leírásai csak tájékoztató jellegűek, a hivatalos részletek (általában) PDF formátumban a "Játékszabályzat" linkre kattintva érhetők el.

Az ingyenes nyereményjátékok (a vásárláson kívül nem kell egyebet fizetni) listája folyamatosan bővül és frissül. Felül találhatók a legfrissebb nyereményjátékok. A lezárt nyereményjátékok esetén a nyertesek listáját a "Nyertesek" linkre kattintva tekintheted meg. Ha részt vettél valamely nyereményjátékban, akkor ne késlekedj megtekinteni a nyertesek névsorát.
A vásárlásokat igazoló blokkokat, illetve a kóddal ellátott csomagolásokat általában a sorsolást követően is épségben, vagy legalább a webes regisztráció során felvitt adatokat jól olvasható módon meg kell őrizni.

A Screvo App használatát nem támogatjuk. Nem tartjuk etikusnak, hogy a vásárlási szokásaink a nyereményjáték szervezőjén kívül egy harmadik fél számára is ismertek legyenek, és azokat akár mások számára, más célra felhasználják, vagy értékesítsék. Ebből kifolyólag a Screvo App használatát megkövetelő nyereményjátékokat nem tesszük közzé.

Szoktál lottózni, vagy sorsjeggyel játszani? Összegyűjtöttük a leginkább a Szerencsejáték Zrt.-hez fűződő, lottók vagy (kaparós) sorsjegy vásárláshoz fűződő nyereményjátékok, akciók, különsorsolások promócióit is.

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom X Bejegyzem
Link Másolom

"Minden megtakarított penny egy másikat fial."
(Benjamin Franklin)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.