van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: /

Nyereményjáték összeállítás 2023

Országos nyereményjáték gyűjtemény: a teljesség igénye nélkül egy tömör kivonat a friss, aktuális, leginkább vásárláshoz kötődő webes nyereményjátékok vonatkozásában, ahol a nyeremények közül autó, pénz, vásárlási utalvány, üdülés vagy utazás találhat gazdára. A lista tetején a legfrissebb nyereményjátékok találhatók.

Van gépkocsinyeremény betétkönyved? Nyertél (már)? Kövesd nyomon havonta (minden hónap közepén) a legfrissebb OTP Gépkocsinyeremény betétkönyv havi sorsolásokat nálunk!

Az OTP mintájára a Magyar Bankholding is létrehozott egy saját Nyereménybetétet, ahol havonta tárgynyeremények és negyedévente egy-egy autó kerül kisorsolásra.


 
Nyeremény szerint
Határidő szerint

Nyereményjátékok ORLEN üzletben történő vásárlás eseténORLEN nyereményjáték

Autó nyeremény Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2023.10.16
Lezárása:  2023.12.06
Játékszabályzat 
Nyertesek listája
Vásárolj legalább 25 liter üzemanyagot az Orlen magyarországi töltőállomásain. A vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
  • egy Porsche Macan autó
  • heti egy Porsche bögre
  • heti egy Porsche baseball sapka
  • napi 5 db Orlen Nano téli szélvédőmosó

ORLEN nyereményjáték

Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2023.07.17
Lezárása:  2023.08.20
Ez a nyereményjáték már lezárult.
Tankolj egyszerre legalább 20 liter üzemanyagot az Orlen magyarországi kútjain. A vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény: heti 2 db Vespa Primavera 50 Red


A nyereményjátékok itt található rövid leírásai csak tájékoztató jellegűek, a hivatalos részletek (általában) PDF formátumban a "Játékszabályzat" linkre kattintva érhetők el.

A nyereményjátékok listája folyamatosan bővül és frissül. A lezárt nyereményjátékok esetén a nyertesek listáját a "Nyertesek" linkre kattintva tekintheted meg. Ha részt vettél valamely nyereményjátékban, akkor ne késlekedj megtekinteni a nyertesek névsorát.
A vásárlásokat igazoló blokkokat, illetve a kóddal ellátott csomagolásokat általában a sorsolást követően is épségben, vagy legalább a webes regisztráció során felvitt adatokat jól olvasható módon meg kell őrizni.

A Screvo App használatát nem támogatjuk. Nem tartjuk etikusnak, hogy a vásárlási szokásaink a nyereményjáték szervezőjén kívül egy harmadik fél számára is ismertek legyenek, és azokat akár mások számára, más célra felhasználják, vagy értékesítsék. Ebből kifolyólag a Screvo App használatát megkövetelő nyereményjátékokat nem tesszük közzé.

Szoktál lottózni, vagy sorsjeggyel játszani? Összegyűjtöttük a leginkább a Szerencsejáték Zrt.-hez fűződő, lottó vagy (kaparós) sorsjegy vásárláshoz fűződő nyereményjátékok, akciók, különsorsolások promócióit is.


Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"Három hűséges barát létezik - egy öreg feleség, egy öreg kutya és a készpénz."
(Benjamin Franklin)


minket itt is
megtalálsz

© 2009 - 2023 vásárlóCsapat.hu
Fel