van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: /

Nyereményjáték összeállítás 2024

Országos nyereményjáték gyűjtemény: a teljesség igénye nélkül egy tömör kivonat a friss, aktuális, leginkább vásárláshoz kötődő webes nyereményjátékok vonatkozásában, ahol a nyeremények közül autó, pénz, vásárlási utalvány, üdülés vagy utazás találhat gazdára. A lista tetején a legfrissebb nyereményjátékok találhatók.

Van gépkocsinyeremény betétkönyved? Nyertél (már)? Kövesd nyomon havonta (minden hónap közepén) a legfrissebb OTP Gépkocsinyeremény betétkönyv havi sorsolásokat nálunk!

Az OTP mintájára a Magyar Bankholding is létrehozott egy saját Nyereménybetétet, ahol havonta tárgynyeremények és negyedévente egy-egy autó kerül kisorsolásra.


 
Nyeremény szerint
Határidő szerint

Nyereményjátékok MOL üzletben történő vásárlás eseténMOL nyereményjáték

Autó nyeremény Pénz nyeremény 
Kezdete:  2024.01.03
Lezárása:  2024.02.29
Játékszabályzat 
Nyertesek listája

MOL nyereményjáték
Ez a nyereményjáték már lezárult.
Töltsd le a MOL MOVE applikációt és regisztrálj, vagy lépj be az appba. Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt a promócióban résztvevő MOL kutakon legalább 1 liter EVO, EVO PLUS, EVO 102 Racing vagy ECO+ üzemanyagot és a vásárláskor mutasd be a MOL Move kártyádat. Nem kell blokkot feltöltened! Amennyiben nincs lehetőséged letölteni az appot, regisztrálj weben a molmove.hu felületen!
Tankolj EVO 100 Benzin PLUS, EVO Diesel PLUS vagy EVO 102 Racing prémium üzemanyagból és indulj dupla eséllyel a fődíjért, továbbá a heti nyeremények vonatkozásában tankolásod értékének kétszeresét nyerheted vissza!
Nyeremény:
  • egy Mercedes-Benz GLA 180 autó
  • heti 30 nyertes a vásárlásával egyenértékű összeggel feltöltött MOL Group Gift kártyát kap


A nyereményjátékok itt található rövid leírásai csak tájékoztató jellegűek, a hivatalos részletek (általában) PDF formátumban a "Játékszabályzat" linkre kattintva érhetők el.

A nyereményjátékok listája folyamatosan bővül és frissül. A lezárt nyereményjátékok esetén a nyertesek listáját a "Nyertesek" linkre kattintva tekintheted meg. Ha részt vettél valamely nyereményjátékban, akkor ne késlekedj megtekinteni a nyertesek névsorát.
A vásárlásokat igazoló blokkokat, illetve a kóddal ellátott csomagolásokat általában a sorsolást követően is épségben, vagy legalább a webes regisztráció során felvitt adatokat jól olvasható módon meg kell őrizni.

A Screvo App használatát nem támogatjuk. Nem tartjuk etikusnak, hogy a vásárlási szokásaink a nyereményjáték szervezőjén kívül egy harmadik fél számára is ismertek legyenek, és azokat akár mások számára, más célra felhasználják, vagy értékesítsék. Ebből kifolyólag a Screvo App használatát megkövetelő nyereményjátékokat nem tesszük közzé.

Szoktál lottózni, vagy sorsjeggyel játszani? Összegyűjtöttük a leginkább a Szerencsejáték Zrt.-hez fűződő, lottó vagy (kaparós) sorsjegy vásárláshoz fűződő nyereményjátékok, akciók, különsorsolások promócióit is.

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom
Link Másolom

"Furcsa dolog az élet, ha nem vagy hajlandó elfogadni mást csak a legjobbat, akkor nagyon gyakran meg is kapod azt!"
(W. Somerset Maugham)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.