van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: /

Nyereményjáték gyűjtemény 2024

Országos nyereményjáték gyűjtemény: a teljesség igénye nélkül egy tömör kivonat a friss, aktuális, vásárláshoz kötődő webes nyereményjátékok. A nyeremények közül autó, pénz, vásárlási utalvány, üdülés vagy utazás találhat gazdára. A lista tetején a legfrissebb nyereményjátékok találhatók.

Van gépkocsinyeremény betétkönyved? Nyertél (már)? Kövesd nyomon havonta (minden hónap közepén) a legfrissebb OTP Gépkocsinyeremény betétkönyv havi sorsolásokat nálunk!

Az OTP mintájára a Magyar Bankholding is létrehozott egy saját Nyereménybetétet, ahol havonta tárgynyeremények és negyedévente egy-egy autó kerül kisorsolásra.


 
Nyeremény szerint
Határidő szerint

Nyereményjátékok MOL üzletben történő vásárlás eseténMOL nyereményjáték

P 
Kezdete:  2024.06.17
Lezárása:  2024.09.01
Játékszabályzat 

MOL nyereményjáték
Lépj be a MOL Move fiókodba és jelentkezz a játékba.Vásárolj a most zajló nyereményjátékban résztvevő MOL töltőállomásokon promócióban részvevő termékeket, szolgáltatásokat.A vásárláskor használd MOL Move kártyádat, vagy a MOL Move appot.
Nyeremény: heti egy 1 millió Ft értékű MOL Group Gift kártyaMOL nyereményjáték

A P 
Kezdete:  2024.01.03
Lezárása:  2024.02.29

MOL nyereményjáték
Ez a nyereményjáték már lezárult.
Töltsd le a MOL MOVE applikációt és regisztrálj, vagy lépj be az appba. Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt a promócióban résztvevő MOL kutakon legalább 1 liter EVO, EVO PLUS, EVO 102 Racing vagy ECO+ üzemanyagot és a vásárláskor mutasd be a MOL Move kártyádat. Nem kell blokkot feltöltened! Amennyiben nincs lehetőséged letölteni az appot, regisztrálj weben a molmove.hu felületen!
Tankolj EVO 100 Benzin PLUS, EVO Diesel PLUS vagy EVO 102 Racing prémium üzemanyagból és indulj dupla eséllyel a fődíjért, továbbá a heti nyeremények vonatkozásában tankolásod értékének kétszeresét nyerheted vissza!
Nyeremény:
  • egy Mercedes-Benz GLA 180 autó
  • heti 30 nyertes a vásárlásával egyenértékű összeggel feltöltött MOL Group Gift kártyát kap


A nyereményjátékok itt található rövid leírásai csak tájékoztató jellegűek, a hivatalos részletek (általában) PDF formátumban a "Játékszabályzat" linkre kattintva érhetők el.

Az ingyenes nyereményjátékok (a vásárláson kívül nem kell egyebet fizetni) listája folyamatosan bővül és frissül. Felül találhatók a legfrissebb nyereményjátékok. A lezárt nyereményjátékok esetén a nyertesek listáját a "Nyertesek" linkre kattintva tekintheted meg. Ha részt vettél valamely nyereményjátékban, akkor ne késlekedj megtekinteni a nyertesek névsorát.
A vásárlásokat igazoló blokkokat, illetve a kóddal ellátott csomagolásokat általában a sorsolást követően is épségben, vagy legalább a webes regisztráció során felvitt adatokat jól olvasható módon meg kell őrizni.

A Screvo App használatát nem támogatjuk. Nem tartjuk etikusnak, hogy a vásárlási szokásaink a nyereményjáték szervezőjén kívül egy harmadik fél számára is ismertek legyenek, és azokat akár mások számára, más célra felhasználják, vagy értékesítsék. Ebből kifolyólag a Screvo App használatát megkövetelő nyereményjátékokat nem tesszük közzé.

Szoktál lottózni, vagy sorsjeggyel játszani? Összegyűjtöttük a leginkább a Szerencsejáték Zrt.-hez fűződő, lottók vagy (kaparós) sorsjegy vásárláshoz fűződő nyereményjátékok, akciók, különsorsolások promócióit is.

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom X Bejegyzem
Link Másolom

"A tízezer mérföldes utazás is egyetlen lépéssel kezdődik."
(Kínai közmondás)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.