van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: / /

Pöttyös nyereményjáték 2024

Pöttyös nyereményjáték gyűjtemény: a teljesség igénye nélkül egy tömör kivonat az aktuális, Pöttyös termékek (pl. Pöttyös Túró rudi) magyarországi üzletekben történő vásárlásához kötődő webes nyereményjátékok vonatkozásában, ahol autó, pénz, vásárlási utalvány, utazás vagy egyéb nyereménytárgy találhat gazdára.


SPAR – Pöttyös nyereményjáték

Pénz nyeremény Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2023.11.02
Lezárása:  2023.11.29

Pöttyös nyereményjáték
Ez a nyereményjáték már lezárult.
Vásárolj a Spar, Interspar, Spar Partner, Spar Market, City Spar üzletben vagy a Spar webshopjában promóciós csomagolású Pöttyös multipackpot. A matrica hátoldalán található kódot regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
A főnyereményhez legalább két kódfeltöltésre van szükség.
Nyeremény:
  • 3 db 1 millió Ft bankszámlára utalva
  • 100 db 15 ezer Ft értékű Spar ajándékkártya
  • 100 db páros Cinema City 2D ajándékjegy

  További Spar nyereményjátékokALDI – Pöttyös (brownie-ízű) Túró Rudi nyereményjáték

Pénz nyeremény Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2023.09.03
Lezárása:  2023.10.03

Pöttyös nyereményjáték
Ez a nyereményjáték már lezárult.
Vásárolj bármely Aldiban vagy Roksh webshopon keresztül egy 7+3-as csomagolású, brownie-ízű Pöttyös Túró Rudi 0% hozzáadott cukorral terméket. A vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
  • 3 db 200 ezer Ft értékű Aldi vásárlási utalvány
  • 10 db Garmin Forerunner okosóra
  • 50 db Pöttyös jógamatrac

  További Aldi nyereményjátékok

A nyereményjátékok itt található rövid leírásai csak tájékoztató jellegűek, a hivatalos részletek (általában) PDF formátumban a "Játékszabályzat" linkre kattintva érhetők el.

A nyereményjátékok listája folyamatosan bővül és frissül. A lezárt nyereményjátékok esetén a nyertesek listáját a "Nyertesek" linkre kattintva tekintheted meg. Ha részt vettél valamely nyereményjátékban, akkor ne késlekedj megtekinteni a nyertesek névsorát.
A vásárlásokat igazoló blokkokat, illetve a kóddal ellátott csomagolásokat általában a sorsolást követően is épségben, vagy legalább a webes regisztráció során felvitt adatokat jól olvasható módon meg kell őrizni.


Tudtad, hogy a "Túró Rudi" név használati jogát a FrieslandCampina (Pöttyös), illetve a Mizo birtokolja? A többi gyártó kénytelen más néven kínálni a hasonló összetételű túródesszertjét. A vélemények megoszlanak, hogy melyik változat a finomabb. Neked melyik ízlik jobban, a Pöttyös, a Mizo, vagy egy másik?

Tudtad, hogy a Túró Rudi (desszert jellegű sajtkészítmények) ÁFÁ-ja 2024. január 1-től 27 százalékról 18 százalékra változott?

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom
Link Másolom

"A magyar pénzt keres, a német pénzt érdemel"
(Geld verdienen), a francia pénzt nyer"
(gagner d'argent), az amerikai pénzt csinál"
(to make a money). Tökéletesen jellemző kifejezések."
(Jókai Mór)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

© 2009 - 2024 VasarloCsapat.hu