van az a pénz ...
... ami visszatalál

itt vagy most:     »

MOL nyereményjáték 2023MOL nyereményjáték

Autó nyeremény 
Kezdete:  2022.07.18
Lezárása:  2022.09.18

MOL nyereményjáték
sd le a MOL MOVE appikációt és regisztrálj, vagy lépj be az appba. Ezt követően vásárolj legalább 1000 Ft értékben a játékban részt vevő termékekközül és a vásárláskor mutasd be a MOL Move kártyádat. Elegendő a kártyádat felmutatnod fizetéskor, ezzel automatikusan részt veszel a sorsoláson!Nem kell blokkot feltöltened! Amennyiben nincs lehetőséged letölteni az appot, regisztrálj weben a molmove.hu felületen!

A nyereményjátékban csak a gasztronómiai termékek (pl. kávé, hot-dog), shop termék (pl. nassolnivaló, üdítő, ablakmosó), valamint autómosás szolgáltatásvásárlása vesz részt. Nem számítanak a következő vásárlások: üzemanyag, szerencsejáték, mobilfeltöltés, ajándékkártyák, autópálya-matrica, csomagátvétel, számlabefizetés.

Nyeremény: egy Mercedes-Benz CLA autó

További MOL nyereményjátékok »

MOL (EVO LPG) nyereményjáték

Autó nyeremény Pénz nyeremény 
Kezdete:  2021.12.01
Lezárása:  2022.02.28

MOL nyereményjáték
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt legalább 1 liter promócióban résztvevő EVO, EVO PLUS, vagy LPG üzemanyagot bármely, a nyereményjátékban résztvevő töltőállomások egyikén, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán (moljatek.hu).
A MOL üzemanyagkártyával fizetett vásárlások a nyereményjátékban nem vesznek részt.
Ha csatlakozol a megújult MOL hűségprogramhoz, illetve rendelkezel a nyereményjáték időtartama során legalább 1 db nyugta feltöltéssel, automatikusan részt vesznek a nyereményjáték végén történő extra nyeremények sorsolásán.
Nyeremény:
  • egy Mercedes-Benz GLC 300 hybrid autó
  • heti egy 1 millió Ft OTP prepaid Meglepetés bankkártyán
  • napi egy 100 ezer Ft ajándékkártyán (EVO 100 Benzin Plus, EVO Diesel Plus, EVO 102 Racing tankolás esetén)
  • napi egy 50 ezer Ft ajándékkártyán (EVO 95 Benzin, EVO Diesel, ECO+ Autógáz tankolás esetén)

A nyereményjátékban résztvevő termékek: EVO 95 Benzin, EVO Diesel, EVO 100 Benzin Plus, EVO Diesel Plus, EVO 102 Racing prémium üzemanyag, ECO+ Autógáz

További MOL nyereményjátékok »

Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"Inkább megéri merészen dönteni, és vállalni a hibázás kockázatát, mint hosszasan habozni, és túl későn megtalálni a jó megoldást."
(Ismeretlen)

» oldaltérkép «
minket itt is megtalálsz