van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: / /

Maspex nyereményjáték 2024

A teljesség igénye nélkül egy tömör kivonat az aktuális, Maspex Olympos termékek magyarországi üzletekben történő vásárlásához kötődő webes nyereményjátékok vonatkozásában, ahol autó, pénz, vásárlási utalvány, utazás vagy egyéb nyereménytárgy találhat gazdára.

A lengyel Maspex-csoport magyarországi tagja a nyárlőrinci Maspex Olympos Kft, aminek a portfóliójába tartozik az Olympos, az Apenta, a Kubu, a Topjoy, a Nestea, a Plusssz Multivitamin, a LaFesta, a Brumi, az Ekland és a Coffeeta márka.


Apenta nyereményjáték

P 
Kezdete:  2023.07.24
Lezárása:  2023.09.03

Apenta nyereményjáték 2023
Ez a nyereményjáték már lezárult.
Vásárolj egyidejűleg legalább 2 db 1,5 literes Apenta vagy Apenta Vitamix ásványvizet. A vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
  • egy 1 millió forinttal feltöltött bankkártya
  • napi egy 50 ezer forinttal feltöltött bankkártya

A nyereményjátékok itt található rövid leírásai csak tájékoztató jellegűek, a hivatalos részletek (általában) PDF formátumban a "Játékszabályzat" linkre kattintva érhetők el.

A nyereményjátékok listája folyamatosan bővül és frissül. A lezárt nyereményjátékok esetén a nyertesek listáját a "Nyertesek" linkre kattintva tekintheted meg. Ha részt vettél valamely nyereményjátékban, akkor ne késlekedj megtekinteni a nyertesek névsorát.
A vásárlásokat igazoló blokkokat, illetve a kóddal ellátott csomagolásokat általában a sorsolást követően is épségben, vagy legalább a webes regisztráció során felvitt adatokat jól olvasható módon meg kell őrizni.

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom X Bejegyzem
Link Másolom

"Az, aki nem tudja értékelni a kis dolgokat, soha nem fog véghezvinni nagyokat."
(kínai közmondás)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.