van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: / /

Lay's nyereményjáték 2024

Lay's nyereményjáték gyűjtemény: a teljesség igénye nélkül egy tömör kivonat az aktuális, Lay's termékek (chips) magyarországi üzletekben történő vásárlásához kötődő webes nyereményjátékok vonatkozásában, ahol autó, pénz, vásárlási utalvány, utazás vagy egyéb nyereménytárgy találhat gazdára.


TESCO – Lay's nyereményjáték

Utazás, üdülés Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2023.11.30
Lezárása:  2023.12.31
Ez a nyereményjáték már lezárult.
Vásárolj bármely Tescoban egyszerre legalább 2 db Lays's terméket. A vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
  • egy iPhone 15 Pro
  • heti egy Sony fejhallgató
  • napi 1 karton 60 g-os Lay's chips

  További Tesco nyereményjátékok

A nyereményjátékok itt található rövid leírásai csak tájékoztató jellegűek, a hivatalos részletek (általában) PDF formátumban a "Játékszabályzat" linkre kattintva érhetők el.

A nyereményjátékok listája folyamatosan bővül és frissül. A lezárt nyereményjátékok esetén a nyertesek listáját a "Nyertesek" linkre kattintva tekintheted meg. Ha részt vettél valamely nyereményjátékban, akkor ne késlekedj megtekinteni a nyertesek névsorát.
A vásárlásokat igazoló blokkokat, illetve a kóddal ellátott csomagolásokat általában a sorsolást követően is épségben, vagy legalább a webes regisztráció során felvitt adatokat jól olvasható módon meg kell őrizni.

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Bejegyzem
Link Másolom

"Annyi pénzt adok a gyerekeimnek, hogy képesek legyenek tenni valamit, de annyit nem fogok adni, hogy képesek legyenek arra, hogy semmit ne kelljen tenniük."
(Warren Edward Buffett)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.