van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: / /

Kometa nyereményjáték 2024

Kometa nyereményjáték gyűjtemény: a teljesség igénye nélkül egy tömör kivonat az aktuális, Kometa termékek magyarországi üzletekben történő vásárlásához kötődő webes nyereményjátékok vonatkozásában, ahol autó, pénz, vásárlási utalvány, utazás vagy egyéb nyereménytárgy találhat gazdára.


PENNY – Kometa nyereményjáték

Pénz nyeremény 
Kezdete:  2023.11.30
Lezárása:  2023.12.24
Ez a nyereményjáték már lezárult.
rolj bármely Penny üzletben Kometa terméket és a vásárláskor használd a digitális vagy a plasztik Penny törzsvásárlói kártyádat, így automatikusan részt veszel a sorsoláson.
Nyeremény:
  • egy 1 millió Ft értékű Penny nyereménykártya
  • heti egy 200 ezer Ft értékű Penny nyereménykártya

  További Penny nyereményjátékok

A nyereményjátékok itt található rövid leírásai csak tájékoztató jellegűek, a hivatalos részletek (általában) PDF formátumban a "Játékszabályzat" linkre kattintva érhetők el.

A nyereményjátékok listája folyamatosan bővül és frissül. A lezárt nyereményjátékok esetén a nyertesek listáját a "Nyertesek" linkre kattintva tekintheted meg. Ha részt vettél valamely nyereményjátékban, akkor ne késlekedj megtekinteni a nyertesek névsorát.
A vásárlásokat igazoló blokkokat, illetve a kóddal ellátott csomagolásokat általában a sorsolást követően is épségben, vagy legalább a webes regisztráció során felvitt adatokat jól olvasható módon meg kell őrizni.

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom X Bejegyzem
Link Másolom

"Azt kell, hogy mondjam, utálom a pénzt. Amit azonban még jobban utálok, az, ha nincs."
(Katherine Mansfield)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.