van az a pénz ...
... ami visszatalál

itt vagy most:     »

Győri keksz nyereményjáték 2023

A Mondelez Hungária termékportfóliójába olyan közkedvelt márkák tartoznak, mint a Milka, Sport szelet, Győri Édes, belVita (JóReggelt!), Dörmi, Pilóta keksz, Pilóta vaníliás karika, TUC, Halls és a Negro.PENNY – Mondelez nyereményjáték

Pénz nyeremény 
Kezdete:  2022.11.03
Lezárása:  2022.11.30

Győri Édes nyereményjáték
rolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely magyarországi Pennyben egy vásárlás alkalmával legalább egy Győri Édes, Sport, Negro, Milka, Oreo, Bake Rolls vagy Pilóta terméket, és vásárláskor használd regisztrált digitális vagy plasztik Penny törzsvásárlói kártyádat. Így a játékban való részvétel automatikus, de a vásárlást igazoló blokkot őrizd meg.
Nyeremény:
SPAR – Győri keksz nyereményjáték

Pénz nyeremény 
Kezdete:  2022.07.21
Lezárása:  2022.08.17

Győri Édes nyereményjáték
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely INTERSPAR, SPAR, City SPAR, SPAR Market, SPAR Partner, SPAR Express, DESPAR üzletben vagy a SPAR webshopban legalább 1 db bármilyen Győri Édes, BelVita, Pilóta vagy TUC kekszet, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
  • egy 1 millió Ft bankszámlára utalva
  • heti 10 db 30 ezer Ft értékű Spar ajándékkártya

További Spar nyereményjátékok »PENNY – Mondelez nyereményjáték

Pénz nyeremény 
Kezdete:  2022.07.07
Lezárása:  2022.08.03

Győri Édes nyereményjáték
rolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely magyarországi Pennyben egy vásárlás alkalmával legalább egy Győri Édes, Dörmi, Sport, Korpovit, Milka vagy Pilóta terméket, és vásárláskor használd regisztrált digitális vagy plasztik Penny törzsvásárlói kártyádat. Így a játékban való részvétel automatikus, de a vásárlást igazoló blokkot őrizd meg.
Nyeremény:


AUCHAN – Győri keksz nyereményjáték

Pénz nyeremény 
Kezdete:  2022.06.30
Lezárása:  2022.07.27

Győri Édes nyereményjáték
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely Auchan áruházban, vagy az Auchan online áruházban legalább 1 db a promócióban részt vevő Győri Édes, Pilóta, Korpovit, Dörmi, belVita vagy Milka kekszet, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
  • egy 500 ezer Ft értékű Auchan ajándékkártya
  • napi 3 db 10 ezer Ft értékű Auchan ajándékkártya

További Auchan nyereményjátékok »Győri keksz nyereményjáték

Pénz nyeremény 
Kezdete:  2022.04.01
Lezárása:  2022.05.15

Győri Édes nyereményjáték
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt Győri kekszet (Győri Édes, TUC, KorpoVIT, Pilóta) terméket, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény: óránként egy 15 ezer Ft értékű pénznyeremény bankszámlára utalva
Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"Ha csak azt tesszük, ami nem esik nehezünkre, soha nem leszünk sikeresek. Abból tudhatjuk, hogy jó úton vagyunk a sikeres élet felé, ha az út, amelyen járunk meredeken felfelé halad."
(Gary Chapman)

» oldaltérkép «
minket itt is megtalálsz