van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: / /

Mobil lottó / SMS lottó

A Telekom, a Yettel és a Vodafone ügyfelei telefonról SMS-ben is adhatnak fel lottót előzetes regisztráció, vagy külön adminisztráció nélkül. Miért jó ez?

 • Egyszerű, a telefonról egy SMS küldésével vehetünk részt a nyereményjátékokban
 • Fizikai szelvény vásárlására nincs szükség, ezért a lottózóba sem kell befáradni
 • Ünnepnapokon is elérhető, megjátszhatók a kedvenc lottószámok
 • Nincs több elfelejtett szelvény, a nyereményekről is értesülünk SMS-ben
5-ös lottószámok
6-os lottószámok
Skandináv lottó számok

A Szerencsejáték Zrt. 7 nyereményjátéka elérhető a Mobil Lottón keresztül, ezek közül mi az Ötöslottó, Hatoslottó és Skandináv lottó telefonos működését mutatjuk be. A szolgáltatás ugyanannyiba kerül, mint ha papír alapú szelvényt vennénk. Ezen kívül az elküldött normál díjas, hálózaton belüli SMS-ekért (2db) kell fizetnünk.

Lottó feladás telefonról menete röviden • Küldd el SMS-ben a kiválasztott szerencsejáték kódját és tippjeidet a normál díjas számra: 1756
 • Ezt követően egy SMS-t kapsz a részletekről. Ezt vissza kell igazolnod, vagy el kell utasítanod
 • A sikeres vásárlásról kapsz egy igazoló SMS-t. Ezt mindenképp őrizd meg!
 • Nyeremény elérése esetén a fogadási rendszer szintén SMS-ben tájékoztat.A lépések részletesen

  1.)

Az SMS tartalma játéktól függően eltérő, a formátum alapvetően három részből tevődik össze: a játéktípus rövidítése, a lottószámok és a Joker.

Normál 1 hetes, 1 mezős, kézi Ötöslottó, Hatoslottó és Skandináv lottó játék esetén a jelölésrendszer elhagyható, de ilyenkor a Joker játék megjátszására nincs lehetőség. Ilyenkor elegendő a lottó típusától függően felsorolni az öt, hat vagy hét számot egymástól vesszővel elválasztva.
Egy üres SMS elküldése pedig egy 1 hetes, 1 mezős, normál, Joker nélküli gépi Ötöslottó feladásának felel meg.

A megjátszani kívánt lottószámok megadása (a számokat szükségtelen növekvő rendben megadni), egymástól tetszőleges karakterrel, (leggyakrabban vesszővel) elválasztva. Ha több mezőt kívánsz megadni, akkor a mezők egymástól való elválasztásához duplázd meg a számok elválasztásához használt karaktert (dupla vessző) és folytathatod a számok felsorolását.

A játéktípusok rövidítései
  ötöslottó feladás telefonon hatoslottó feladás telefonon skandináv lottó feladás telefonon
1 hetesL5L6LS
5 hetesL55L65LS5

Amennyiben a jokert is szeretnéd megjátszani, abban az esetben a jokerszámok előtt J betűt használva, folyamatosan kell beírni a hatjegyű jokerszámot. Illetve a J betű önmagában is elég, ha a elfogadod, hogy a gép generál neked számokat.


Példa:

 • egy öthetes, normál, 2 mezős, kézi Ötöslottó az 1,3,13,21,77 és a 2,4,14,22,78 tippekkel és gépi Jokerrel SMS üzenetére:
  L55,1,3,13,21,77,,2,4,14,22,78,J
 • egy egyhetes egymezős gépi Skandináv lottó kézi Jokerrel (1,2,3,4,5,6) SMS üzenetére:
  LS,J123456

További SMS példák itt találhatók

Az összeállított SMS üzenetet küldd el a normál díjas mobilszámra: 1756


  2.)

Ezt követően egy SMS-t kapsz a részletekről. Ezt vissza kell igazolnod az SMS-ben leírtaknak megfelelően (a "nem" szó kivételével bármilyen szó, akár üres SMS visszaküldésével, vagy pl. "OK").
Amennyiben a visszaigazolás 3 percen belül nem történik meg, vagy a "nem" szót küldted vissza, a tranzakció sikertelenül zárul, amelyről szintén SMS-t kapsz.

A három mobil-szolgáltatót nézve az alábbi számokra kell elküldened a visszaigazolást.

  T-Mobile Telekom - sms lottó Yettel - sms lottó Vodafone - sms lottó
Tel.: +36-  30/8100000    20/8100000    70/8100000  

  3.)

A sikeres vásárlásról kapsz egy igazoló SMS-t, amiben a játék érvényességét, a megjátszott tippeket és a fogadási azonosítót találod. Ezt az üzenetet mindenképp őrizd meg, mert találat esetén megkönnyíti a nyeremény átvételét!

Online lottó valódi szelvényekkel

A fent említett SMS lottó lehetősége csak a magyar telefonszolgáltatóknál regisztrált, vagy előfizetők számára érhető el. Ha külföldről szeretnél magyar lottót, vagy Magyarországról külföldi lottót játszani, akkor erre egy másik lehetőséget javaslunk.

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Bejegyzem
Link Másolom

"Ha csak azt tesszük, ami nem esik nehezünkre, soha nem leszünk sikeresek. Abból tudhatjuk, hogy jó úton vagyunk a sikeres élet felé, ha az út, amelyen járunk meredeken felfelé halad."
(Gary Chapman)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.