van az a pénz ...
... ami visszatalál


itt vagy most: / /

Tippmix fogadási ajánlat és eredmények

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
  •  

A Tippmixben - melyet 1997 óta játszhatunk - a Szerencsejáték Zrt. által összeállított eseményekre lehet tippelni.


Ha még nem állítottad össze a Tippmix szelvényeidet, és szeretnéd tudni mennyi pénzre számíthatsz, akkor ajánljuk figyelmedbe a Tippmix kalkulátor oldalunkat.

Összeszedtük a kiemelt európai bajnokságokat (spanyol La Liga, angol Premier League, olasz Serie A és német Bundesliga), az európai kupákat (BL és EL) és a magyar NB1 bajnokságot.
Ezeknél amennyiben ingyenes foci tippekre van igény, akkor megjelennek a legvalószínűbb kimenetek akár a mérkőzések esélyeseiről, akár a lehetséges gólok számáról.

A csapatokról részletes mérkőzés-eredmény, pillanatnyi forma és tabella helyezés alapján lehet statisztikát összeállítani.

Vajon megéri-e feladni a névtelenséget az online nyújtotta kényelemért? A névtelenül leadható, hagyományos, papíralapú Tippmix szelvény nyertese névtelen marad, ellentétben az állami kézben lévő (Kormányközeli irányítású), mindent látó Tippmixproval: név, személyes adatok, fogadási- és nyereményösszegek, szokások, stb.
Letölthető SzerencseMix / Tippmix újság (bennük a Tippmix teljes fogadási ajánlat)

SzerencsMix Tippmix újság


Korábbi SzerencseMix újságok, Tippmix fogadási kínálat

A Szerencsejáték Zrt (Szrt) Tippmix-ében szereplő, megtartott fogadási események után legfeljebb 48 órával, de legkésőbb a következő fogadási hét első napján déli 12 óráig állapítják meg az egyes események végleges kimenetelét, vagyis a hivatalos eredményeket. A teljes és részletes tippmix fogadási ajánlat a www.tippmix.hu oldalon található.Igaz, hogy a Tippmix sokszor kínál lehetőségeket a tenisz, kosárlabda és egyéb sporteseményekre, ám a focimérkőzések a legnépszerűbbek.
Tippmix és fogadási hírek, érdekességek

2024.01.03

Adómentes nyeremények

szerencsejáték zrt A számsorsjátékokon (Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Eurojackpot, Luxor, Joker, Kenó, Puttó) 2024. január 1-ét követően elért nyeremények után már nem kell személyi jövedelemadót fizetnie a nemzeti lottótársaságnak.


2023.06.04

A szerencsére alapoztunk 2022-ben is!

szerencsejáték zrt A Szerencsejáték Zrt. 2022-ben 821 milliárd forint árbevételt és 25,9 milliárd forint adózott eredményt ért el. Az árbevétel 17,3 százalékkal nőtt, az adózott eredmény 8,5 százalékkal csökkent 2021-hez képest.

A számsorsjátékokból származó (lottók) árbevétel 3,9 százalékkal nőtt. Mivel a lottószelvények ára 16,7 százalékkal emelkedett 2022 januárjában, így ez jelentős visszaesést jelent. A fogadásokból (Tippmix és Tippmixpro) származó árbevétel negyedével lett több. Sorsjegyekből 11 százalékkal fogyott több.


2023.01.06

Több mint 4 ezer ember vált milliomossá, öten pedig milliárdossá 2022-ben

szerencsejáték zrt A legtöbb, 1176 játékos az Ötöslottóval lett gazdagabb, köztük heten százmilliót, két játékos pedig milliárdot is meghaladó összeget vihetett haza. A Skandináv lottón 28-an örülhettek a millióknak, köztük heten pedig százmillióknak. Hatoslottón hét nagynyertes volt, köztük egy milliárdos és öt százmilliomos. A Kenó 100 szerencsésnek jelentett milliókat tavaly, a Luxoron 112-en, a Puttón 190-en örülhettek hétszámjegyű összegnek, a Jokerrel pedig 286-an váltak milliomossá.


További Tippmix hírek

Fel

FB Ajánlom Reddit Megosztom X Bejegyzem
Link Másolom

"A pénz jön és megy; a különbség csak annyi, hogy könnyebben megy, mint ahogyan jön."
(Jan Amos Komensky)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.