van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:     »

Ötöslottó számok és tippek

5 lottó tippek Ingyenes, kockázatmentes tippjátékunk során kiderül, hogy mely számokat játszá(to)k meg leggyakrabban az aktuális játékhéten az Ötöslottón. Add meg a szerencseszámaidat és máris láthatod, hogy mennyire népszerűek azok a többiek körében, és nézd meg, hogy a tieid és a többiek által megadott "közösségi" számok mennyire jönnek be a sorsolásokat követően.

Ha kíváncsi vagy, hogy a tippelők milyen arányban találták el az elmúlt héten a nyerőszámokat, akkor töltsd ki az e heti tipp-szelvényt és máris láthatod az elmúlt játékhét eredményeit is.

... vagy használhatod a szelvényt véletlen 5 lottószám generálására is.Előttünk áll a következő játékhét, ahol mindenki tiszta lappal (szelvénnyel) indulhat, a sorsolásig a számok azonos eséllyel indulnak.
Te mire tippelsz?

A valódi Ötöslottó számokat szombat 17:30-ig játszthatod meg.

Ötöslottó tipp-szelvény


Ez egy olyan játék oldal, ahol kockázat nélkül kipróbálhatod, hogy nyernél, vagy veszítenél, ha a valódi Ötöslottón játszanál! Az oldal célja pusztán a szórakoztatás, ahol mindenki hetente egyszer leadhatja szám-tippjeit.Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, éppen a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket."
(Walter Chrisler)


minket itt is
megtalálsz

© 2009 - 2023 vásárlóCsapat.hu
Fel