van az a pénz ...
... ami visszatalál

EuroJackpot számellenőrző

Kíváncsi vagy, hogy az EuroJackpot lottó magyarországi története során kihúzták-e már a Te szerencseszámaidat?
Add meg a lottószámokat és a számellenőrző segítségével rögtön kiderül. Az ellenőrzési folyamat egyszerű. Add meg a számokat, majd kattints a Lekérdezés gombra. Az ellenőrzés az EuroJackpot az húzásának adatait tartalmazza Magyarország belépésétől a legutóbbi húzásig.

EuroJackpot lottószámok

Az EuroJackpot nyerőszámainak ellenőrzését az általunk készített automatizált számellenőrző segítségével végezheted el a legegyszerűbben. Válassz 5 lottószámot és két "pótszámot", és a számellenőrző automatikusan összeveti azokat a korábbi húzások eredményével. Megnézzük, hogy az adott sorsoláson mely találatra mekkora nyereménykifizetés volt érvényes, és abból kalkuláljuk, hogy mekkora összegre tettél volna szert nyertes szelvény esetén.

Nem csupán a fix számaidat, hanem a számok különféle kombinációit is ellenőrizheted. Gyorsan megtudhatod az eredményt, ha egy-egy számot kicserélsz.

Jó hír lehet számodra, hogy az EurJackpot magyarországi története során ugyanazt az öt számot még soha nem húzták ki.

Ha dátumokkal játszol, akkor vedd figyelembe, hogy sokan tesznek hasonlóképpen. Találat esetén osztozkodni kell a nyereményen. Gondolj bele, hányan születtek abban az évben, vagy kötődik ahhoz az évhez (1-50) egy-egy életeseményük. A hónapok száma (1-12) sokkal szűkebb kör, de a napok száma (1-31) is nagy esélyt jelent az egyezésre. Ha ragaszkodsz a dátumokhoz, akkor a Napi mázli ilyen szempontból jobb választás lehet, mert ott a nyereményed nem a többiektől, hanem az általad megtett téttől függ.

Más lottókon is játszol? És azokon nyertek már valaha a szerencseszámaid? Ellenőrizd:

Ugyanezzel az 5 + 2 lottószámmal a másik "eurolottó" sorsolásán milyen nyereményt értél volna el az elmúlt két héten?

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom X Bejegyzem
Link Másolom

"Mindenki szegény lenne, ha mindenki gazdag volna."
(Mark Twain)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.