van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: / /

Szerencsések a szerencseszámaid?

Kíváncsi vagy, hogy a Skandináv lottó története során szerepeltek-e már a nyerőszámok között a Te szerencseszámaid?

Az ellenőrzési folyamat egyszerű. Add meg a számokat, majd kattints a Lekérdezés gombra. Az ellenőrzés a Skandináv lottó összes húzásának adatait tartalmazza a kezdetektől a legutóbbi húzásig.

Skandináv lottó számok

A Skandináv lottó nyerőszámainak ellenőrzését az általunk készített automatizált számellenőrző segítségével végezheted el a legegyszerűbben. Válassz 7 lottószámot és a számellenőrző automatikusan összeveti azokat a korábbi húzások eredményével. Megnézzük, hogy az adott sorsoláson mely találatra mekkora nyereménykifizetés volt érvényes, és abból kalkuláljuk, hogy mekkora összegre tettél volna szert nyertes szelvény esetén.
Mivel a Skandináv lottón ikerhúzást alkalmaznak, ezért a számokat mind a kézi, mind a gépi sorsolás adataival vetjük össze.

Nem csupán a fix számaidat, hanem a számok különféle kombinációit is ellenőrizheted. Gyorsan megtudhatod az eredményt, ha egy-egy számot kicserélsz.

Bármiylen furcsa, de jó hír lehet számodra, hogy a Skandináv lottó története során ugyanazt a hét számot még soha nem húzták ki.

Más lottókon is játszol? És azokon nyertek már valaha a szerencseszámaid? Ellenőrizd:

5-ös lottószámok Hatoslottó számok EuroJackpot lottó számok
Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom
Link Másolom

"Az életről és a pénzről csak akkor kezdünk töprengeni, amikor fogytán van."
(Emil Krotkij)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.