van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: / /

Szerencsések a szerencseszámaid?

Kíváncsi vagy, hogy a Skandináv lottó története során szerepeltek-e már a nyerőszámok között a Te szerencseszámaid?

Az ellenőrzési folyamat egyszerű. Add meg a számokat, majd kattints a Lekérdezés gombra. Az ellenőrzés a Skandináv lottó összes húzásának adatait tartalmazza a kezdetektől a legutóbbi húzásig.

Skandináv lottó számok

A Skandináv lottó nyerőszámainak ellenőrzését az általunk készített automatizált számellenőrző segítségével végezheted el a legegyszerűbben. Válassz 7 lottószámot és a számellenőrző automatikusan összeveti azokat a korábbi húzások eredményével. Megnézzük, hogy az adott sorsoláson mely találatra mekkora nyereménykifizetés volt érvényes, és abból kalkuláljuk, hogy mekkora összegre tettél volna szert nyertes szelvény esetén.
Mivel a Skandináv lottón ikerhúzást alkalmaznak, ezért a számokat mind a kézi, mind a gépi sorsolás adataival vetjük össze.

Nem csupán a fix számaidat, hanem a számok különféle kombinációit is ellenőrizheted. Gyorsan megtudhatod az eredményt, ha egy-egy számot kicserélsz.

Bármilyen furcsa, de jó hír lehet számodra, hogy a Skandináv lottó története során ugyanazt a hét számot még soha nem húzták ki.

Ha dátumokkal játszol, akkor vedd figyelembe, hogy sokan tesznek hasonlóképpen. Találat esetén osztozkodni kell a nyereményen. Gondolj bele, hány játékosnak kötődik ahhoz a dátumhoz egy-egy életeseménye. A hónapok száma (1-12) szűk kör, de a napok száma (1-31) is nagy esélyt jelent az egyezésre. Ha ragaszkodsz a dátumokhoz, akkor a Napi mázli ilyen szempontból jobb választás lehet, mert ott a nyereményed nem a többiektől, hanem az általad megtett téttől függ.

Más lottókon is játszol? És azokon nyertek már valaha a szerencseszámaid? Ellenőrizd:

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom X Bejegyzem
Link Másolom

"Engem nem érdekel, hogyan éltek az emberek hajdanában. Azt mondjátok meg, most hogy kell élni!"
(Makszim Gorkij)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.