van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: / /

Szerencsések az Ötöslottó nyerőszámaid?

Kíváncsi vagy, hogy az Ötöslottó története során szerepeltek-e már a nyerőszámok között a Te szerencseszámaid?

Az ellenőrzési vagy a lottószám kereső folyamat egyszerű. Add meg a számokat, majd kattints a Lekérdezés gombra. Az ellenőrzés az Ötöslottó összes húzásának adatait tartalmazza a kezdetektől a legutóbbi húzásig.

Ötös lottószámok

Az Ötöslottó nyerőszámainak keresését az általunk készített automatizált számellenőrző segítségével végezheted el a legegyszerűbben. Válassz 5 lottószámot és a számellenőrző automatikusan összeveti azokat a korábbi húzások eredményével. Megnézzük, hogy az adott sorsoláson mely találatra mekkora nyereménykifizetés volt érvényes, és abból kalkuláljuk, hogy mekkora összegre tettél volna szert nyertes szelvény esetén.

Nem csupán a fix számaidat, hanem a számok különféle kombinációit is ellenőrizheted. Gyorsan megtudhatod az eredményt, ha egy-egy számot kicserélsz.

Jó hír lehet számodra, hogy az Ötöslottó története során ugyanazt az öt számot még soha nem húzták ki.

Ha dátumokkal játszol, akkor vedd figyelembe, hogy sokan tesznek hasonlóképpen. Találat esetén osztozkodni kell a nyereményen. Gondolj bele, hányan születtek abban az évben, vagy kötődik ahhoz az évhez (1-89) egy-egy életeseményük. A hónapok száma (1-12) sokkal szűkebb kör, de a napok száma (1-31) is nagy esélyt jelent az egyezésre. Ha ragaszkodsz a dátumokhoz, akkor a Napi mázli ilyen szempontból jobb választás lehet, mert ott a nyereményed nem a többiektől, hanem az általad megtett téttől függ.

Más lottókon is játszol? És azokon nyertek már valaha a szerencseszámaid? Ellenőrizd:

Hatoslottó számok Skandináv lottó számok EuroJackpot számok
Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom X Bejegyzem
Link Másolom

"A mindennapok forgatagában nagyon könnyen beleeshetünk a siker hajszolásának csapdájába: mind keményebben dolgozunk azért, hogy minél magasabbra jussunk az érvényesülés létrafokain, s csak amikor a létra tetejére érünk, vesszük észre, hogy az nem a jó falhoz támaszkodik."
(Stephen R. Covey)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.