van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: / /

Lottószám ellenőrző - szerencsések a Hatoslottó nyerőszámaid?

Kíváncsi vagy, hogy a Hatoslottó története során szerepeltek-e már a nyerőszámok között a Te szerencseszámaid?

Az ellenőrzési folyamat egyszerű. Add meg a számokat, majd kattints a Lekérdezés gombra. Az ellenőrzés a Hatoslottó összes húzásának adatait tartalmazza a kezdetektől a legutóbbi húzásig.

Hatoslottó számok

A Hatoslottó nyerőszámainak ellenőrzését az általunk készített automatizált számellenőrző segítségével végezheted el a legegyszerűbben. Válassz 6 lottószámot és a számellenőrző automatikusan összeveti azokat a korábbi húzások eredményével. Megnézzük, hogy az adott sorsoláson mely találatra mekkora nyereménykifizetés volt érvényes, és abból kalkuláljuk, hogy mekkora összegre tettél volna szert nyertes szelvény esetén.
A Hatoslottó összesen 4 nyerőosztályt kínál játékosainak, korábban azonban 5 nyerőosztály volt. A 2007. 30. játékhét előtt 5+1 találat is létezett, amit a pótszámmal lehetett elérnie annak, akinek 6 megjátszott számából ötöt kihúztak. Ezt a lehetőséget nem vesszük figyelembe a nyereményösszegek kiszámításakor. A Hatoslottó 1988 végén indult, de sorsolása csak 1994-től vált heti rendszerességűvé.

Nem csupán a fix számaidat, hanem a számok különféle kombinációit is ellenőrizheted. Gyorsan megtudhatod az eredményt, ha egy-egy számot kicserélsz.

Jó hír lehet számodra, hogy a Hatoslottó története során ugyanazt a hat számot még soha nem húzták ki.

Más lottókon is játszol? És azokon nyertek már valaha a szerencseszámaid? Ellenőrizd:

5-ös lottószámok Skandináv lottószámok EuroJackpot lottó számok


Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom
Link Másolom

"Még mindig jobb fölöslegeseket tudni, mint semmit."
(Seneca)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.