van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: / /

Lottószám ellenőrző - szerencsések a Hatoslottó nyerőszámaid?

Kíváncsi vagy, hogy a Hatoslottó története során szerepeltek-e már a nyerőszámok között a Te szerencseszámaid?

Az ellenőrzési folyamat egyszerű. Add meg a számokat, majd kattints a Lekérdezés gombra. Az ellenőrzés a Hatoslottó összes húzásának adatait tartalmazza a kezdetektől a legutóbbi húzásig.

Hatoslottó számok

A Hatoslottó nyerőszámainak ellenőrzését az általunk készített automatizált számellenőrző segítségével végezheted el a legegyszerűbben. Válassz 6 lottószámot és a számellenőrző automatikusan összeveti azokat a korábbi húzások eredményével. Megnézzük, hogy az adott sorsoláson mely találatra mekkora nyereménykifizetés volt érvényes, és abból kalkuláljuk, hogy mekkora összegre tettél volna szert nyertes szelvény esetén.
A Hatoslottó összesen 4 nyerőosztályt kínál játékosainak, korábban azonban 5 nyerőosztály volt. A 2007. 30. játékhét előtt 5+1 találat is létezett, amit a pótszámmal lehetett elérnie annak, akinek 6 megjátszott számából ötöt kihúztak. Ezt a lehetőséget nem vesszük figyelembe a nyereményösszegek kiszámításakor. A Hatoslottó 1988 végén indult, de sorsolása csak 1994-től vált heti rendszerességűvé.

Nem csupán a fix számaidat, hanem a számok különféle kombinációit is ellenőrizheted. Gyorsan megtudhatod az eredményt, ha egy-egy számot kicserélsz.

Jó hír lehet számodra, hogy a Hatoslottó története során ugyanazt a hat számot még soha nem húzták ki.

Ha dátumokkal játszol, akkor vedd figyelembe, hogy sokan tesznek hasonlóképpen. Találat esetén osztozkodni kell a nyereményen. Gondolj bele, hányan születtek abban az évben, vagy kötődik ahhoz az évhez (1-45) egy-egy életeseményük. A hónapok száma (1-12) sokkal szűkebb kör, de a napok száma (1-31) is nagy esélyt jelent az egyezésre. Ha ragaszkodsz a dátumokhoz, akkor a Napi mázli ilyen szempontból jobb választás lehet, mert ott a nyereményed nem a többiektől, hanem az általad megtett téttől függ.

Más lottókon is játszol? És azokon nyertek már valaha a szerencseszámaid? Ellenőrizd:

Ötöslottó számok Skandináv lottó számok EuroJackpot számok


Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom X Bejegyzem
Link Másolom

"A pénz jobb, mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is."
(Woody Allen)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.