van az a pénz ...
... ami visszatalálitt vagy most: / /

Lottó különsorsolás, nyeretlen sorsjegy akciók

Íme egy kivonat a friss, aktuális, leginkább a Szerencsejáték Zrt-hez fűződő, lottó vagy (kaparós) sorsjegy vásárláshoz fűződő nyereményjátékok, akciók, különsorsolások vonatkozásában.


Novemberi Szerencsenapok

Kezdete:  2023.11.03
Lezárása:  2023.11.11
Játékszabályzat 
Nyereményjegyzék
A novemberi szerencsenapok különsorsolás keretében tegyél meg november 3 és 11 között Ötöslottót, Hatoslottót vagy Skandináv lottót egy szelvényen legalább 2.400 Ft-ért, vagy Luxort egy szelvényen minimum 1.500 Ft, vagy Kenót egy szelvényen minimum 2.450 Ft értékben.

A különsorsolás(ok)on részt vehetsz - játéktól függően - egy vagy öthetes, illetve több sorsolásra érvényes, normál vagy kombinációs, terminálon, illetve interneten, SMS-ben/Okoslottó mobil alkalmazással vagy ATM-en befizetett játékkal is. Az akciós részvételi feltételekbe a Joker(ek) értéke nem számít bele.

A részvételi feltételeknek megfelelő játékok a napi sorsolás mellett automatikusan szerepelnek a ráadás sorsoláson is.
Nyeremény:
 • naponta az Ötöslottó esetén 10 x 100 ezer és 1 x 1 millió Ft
 • naponta a Hatoslottó és a Skandináv lottó esetében 1 millió Ft
 • naponta a Luxor esetében 500 ezer Ft
 • naponta a Kenó esetében 400 ezer Ft
 • ráadás sorsolás nyereménye: az Ötöslottó, a Hatoslottó és a Skandináv lottó esetén 10 - 10 millió Ft, a Luxor esetén 4, a Kenó esetén 3 millió FtJátékoskártya – Szerencsejáték akció egy új lakásért

Kezdete:  2023.08.28
Lezárása:  2024.03.03
Játékszabályzat 

Szerencsejáték: Játékoskártya nyereményjáték
Használd (azaz olvastasd be a terminálon) 2023. augusztus 28 és 2024. március 3 között a Játékoskártyádat, amikor legalább egy szerencsejáték terméket veszel. Így automatikusan részt veszel az adott heti sorsoláson. A kaparós sorsjegyek vásárlása nem számít. (Azok a vásárlások, amelyeknél Játékoskártya nem került beolvasásra, nem vesznek részt a promócióban.)
Egy játékos naponta 1 vásárlással, ezáltal egy héten legfeljebb hétszer vehet részt a heti sorsoláson.

Nyeremény:
 • heti egy 500 ezer Ft pénznyeremény
 • heti 5 db 100 ezer Ft pénznyeremény

Amennyiben Ötöslottót, Hatoslottót, Skandináv lottót, Eurojackpotot, Luxort, Kenót, Puttót, Jokert, Tippmixet, V-sportot, Totót vagy Góltotót egy szelvényen legalább 1000 Ft értékben vásárolsz 1 pontot kapsz. Egy hét alatt játékfajtánként maximum 2 pont gyűjthető (mindent egybevéve max. 26 pont gyűjthető, a Joker csak önmagában számít, más játékok vásárlási értékébe nem számít bele). A főnyeremény sorsolásán az összegyűjtött pontokkal indulhatsz, minél több pontod van, annál nagyobb nyerési eséllyel vehetsz részt.

Nyeremény: egy 110 millió Ft értékű penthouse-jellegű budapesti lakás

Példa:
Az adott héten kedden vásárolsz egy szelvényen 3 mezős Ötöslottót (1 pont) és egy szelvényen feladott 2 mezős Skandináv lottót (0 pont). Csütörtökön egy szelvényen 4 mezős Hatoslottót és külön 3 db Jokert (Hatoslottó: 1 pont, Joker: 1 pont), valamint 1 szelvényen bármilyen kombinációban és kötésben 1000 Ft értékű Tippmix fogadást (1 pont). Ezek együttesen 4 pontot jelentenek, így játékaid alapján 4-szer kerülsz be a főnyeremény sorsolási adatbázisába, és kétszeres eséllyel veszel részt az adott heti sorsoláson.

Megfontolandó: a Játékoskártya rendszeres, nem nyereményjáték ideje alatti használatával vajon megéri-e feladni a névtelenséget?
A Játékoskártya profilalkotásra szolgál, azaz a tulajdonos korábbi fogadásaira, pénzügyi műveleteire, korábbi játékok adataira látnak rá.Októberi EuroJackpot különsorsolás 2023

Kezdete:  2023.10.16
Lezárása:  2023.10.29
Nyereményjegyzék
Játssz a két hétig tartó EuroJackpot különsorsolás keretében 2023. október 16 és 29 között egy szelvényen legalább három alapjáték Eurojackpotot az akciós nyereményekért!

A lottó különsorsoláson részt vehetsz interneten, terminálon, SMS-ben Okoslottó alkalmazással (normál vagy kombinációs szelvénnyel) játékkal is.

Nyeremény:
 • egy 15 millió Ft
 • heti egy 10 millió forint
 • heti 20 db 1 millió forint


Jelenlegi legnagyobb lottó nyeremény, ami bárki számára elérhető

lottó nyeremény


Szuper Black Jack – nyeretlen sorsjegy akció

Kezdete:  2023.10.09
Lezárása:  2023.11.05
Játékszabályzat 
Gyűjts össze 6 db a Szerencsejáték Zrt. által kibocsátott nyeretlen Black Jack sorsjegyet, ami megfelel a részvételi feltételeknek: 86028-as, 86029-es, 86030-as, 86031-es, 86032-es és/vagy 86033-as sorozatszámú sorsjegyek.
A sorsjegyeket tedd C/5 (162x229 mm) vagy C/5-nél kisebb méretű borítékba. A sorsjegyeket tartalmazó lezárt borítékra írd rá a neved, a lakcímed (ha ettől eltér, akkor a levelezési címed is), az akció jelmondatát: "Szuper Black Jack 2023", és lehetőség szerint a telefonszámodat is.
Add le a borítékot legkésőbb november 9-ig bármely terminállal rendelkező üzletben (kivéve a Posta és Lapker üzleteket), vagy küldd be postai úton a Szerencsejáték Zrt címére.

Egy borítéknyi nyeretlen sorsjegy egy pályázatnak számít. Egy játékos több pályázattal is részt vehet az akcióban, de csak egy nyereményre jogosult.


Nyeremény:
 • egy 20 millió Ft pénznyeremény
 • 4 db, egyenként 10 millió Ft pénznyeremény
 • 5 db, egyenként 5 millió Ft pénznyeremény
 • 6 db, egyenként 3 millió Ft pénznyeremény
 • 8 db, egyenként 1 millió Ft pénznyeremény
 • 10 db, egyenként 500 ezer Ft pénznyeremény


Októberi Szerencsenapok

Kezdete:  2023.10.06
Lezárása:  2023.10.14
Nyereményjegyzék
Az októberi szerencsenapok különsorsolás keretében tegyél meg október 6 és 14 között Ötöslottót egy szelvényen legalább 2.400 Ft-ért, vagy Puttót 2.000 Ft, vagy Jokert egy szelvényen minimum 1.200 Ft értékben.

A különsorsolás(ok)on részt vehetsz - játéktól függően - egy vagy öthetes, illetve több sorsolásra érvényes, normál vagy kombinációs, terminálon, illetve interneten, SMS-ben/Okoslottó mobil alkalmazással vagy ATM-en befizetett játékkal is. Az akciós részvételi feltételekbe a Joker játék(ok) értéke nem számít bele.


A részvételi feltételeknek megfelelő játékok a napi sorsolás mellett automatikusan szerepelnek a ráadás sorsoláson is.

Nyeremény:
 • naponta az Ötöslottó esetén 1 millió Ft
 • naponta a Hatoslottó és a Puttó esetében 500 ezer Ft
 • naponta a Joker esetében 500 ezer Ft
 • péntek 13-án az Ötöslottó esetén 13 x 1 millió, a Puttó és a Joker esetében 13 - 13 x 500 ezer Ft
 • ráadás sorsolás nyereménye: az Ötöslottó esetén 13 millió, a Puttó esetén 10 millió Ft, a Joker esetében 4 millió FtA szerencsejáték akciók, különsorsolások itt található rövid leírásai csak tájékoztató jellegűek, a hivatalos részletek (általában) PDF formátumban a "Játékszabályzat" linkre kattintva érhetők el.
A befejeződött szerencsejáték akciók, különsorsolások esetén a nyertesek listáját a "Nyereményjegyzék" linkre kattintva, vagy a Szerencsejáték Zrt weboldalán tekintheted meg.


Próbára tennéd a szerencsét a vásárlásaiddal (is)? Összegyűjtöttük a vásárlásokhoz kapcsolódó nyereményjátékokat is.

Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"A sikeres ember megkapja, amit akar. A boldog ember örül annak, amit kap."
(H. Jackson Brown)


minket itt is
megtalálsz

© 2009 - 2023 vásárlóCsapat.hu
Fel