van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: /

Flugblatt, katalozi, letáky
– friss külföldi akciós újságok 2024

Flugblatt, azaz magyarul szórólap: akciós újságok Ausztriában, Horvátországban, Romániában, Szlovákiában és Németországban.

Ez az év 22. hete, a friss reklámújságok 2024.05.23 csütörtöktől 2024.05.29 szerdáig tartanak.

Ausztria Flugblatt / Akciós újság Ausztria
Billa Billa Ausztria akciós újság (Bécs)
Hofer HOFER Ausztria akciós újság (hofer flugblatt) (PDF) – 2024.05.24 - 2024.05.29
Spar SPAR Ausztria akciós újság – 21. hét
Penny Markt Penny Ausztria akciós újság

A billa.at és az interspar.at árait megversenyeztethetjük egy osztrák online árösszehasonlító oldal támogatásával.Horvátország Katalozi / Akciós újság Horvátország
Konzum KONZUM (hr) akciós katalógus (PDF) – 21. hét
Kaufland Kaufland katalozi Horvátország akciós katalógus –


Szlovákia Letáky / Akciós újság Szlovákia
Billa Billa akciós újság – 2024.5.22. - 5.28.
Kaufland Kaufland Szlovákia akciós újság – 2024.05.23 - 2024.05.29
Tesco Leták Tesco Szlovákia akciós újság


Románia Catalog / Akciós újság Románia
Kaufland Kaufland Catalog Románia – 2024.05.29 - 2024.06.04
lidl Lidl Catalog Románia – 2024.05.27 - 06.02


Németország Prospekt / Akciós újság Németország
Kaufland Kaufland akciós újság Németország – 2024.05.23 - 2024.05.29
Aldi-Nord Aldi Nord aktuelle Magazin

Több hasznosat is össze lehet kötni.
Nemcsak bevásárolni érdemes a szomszédos országokba átjárni, hanem tankolni is?

A környezetbarát akciós újság

A technika lehetőséget teremt arra, hogy a friss akciós ajánlatokat ne a hagyományos környezetkárosító papíralapú akciós újságok (reklámújságok), hanem az online, bármikor elérhető, ugyanúgy lapozható katalógusok böngészésével ismerjük meg.
Ezen oldalunk a legismertebb cégek (Billa, Hofer, Kaufland, Konzum, stb.) legfrissebb akciós ajánlatait tartalmazó akciós újságjait és katalógusait teszi elérhetővé.

Az akciós újságok általában 1 hétre vonatkoznak és csütörtöktől szerdáig érvényesek, kivéve a HOFER-t, ahol péntektől csütörtökig tartanak az akciók.

Egy örök kérdés, hogy Ausztriában, Szlovákiában, Horvátországban vagy Magyarországon olcsóbb bevásárolni? Sokszor felmerül, hogy milyen igazságtalan, hogy Ausztriában jóval többet keresnek az emberek, még az élelmiszerek ára is alacsonyabb, mint Magyarországon. Vajon tényleg így van?

Ha figyelembe vesszük a magyar ÁFA-t, a kiskereskedelmi különadót és a csipszadót, akkor rájövünk, hogy valóban olcsóbb lehet külföldön bevásárolni. Egyedül az árfolyam szól ellene. Viszont aki nem úgy veszi az eurót, annak mindenképpen jobban megéri Ausztriában vásárolni.Cégtörténetek


ALDI = HOFER: Az ALDI családi céget Essenben (Németország) alapították 1913-ban. Az ALDI SÜD és az ALDI North csoport 1961 óta a saját útját járja. Az ALDI SÜD első külföldi terjeszkedése Ausztriában volt 1967-ben, amikoris megvásárolta a Hofer osztrák élelmiszerláncot. Ekkor úgy döntöttek, hogy megtartják a Hofer nevet, mivel a Hofer név Ausztriában akkoriban meglehetősen ismert volt.
Az Aldi még Szlovéniában fut Hofer néven. Az ALDI név egyébként az Albrecht Diskont vállakozás nevének rövidítéséből származik.

A BILLA szupermarket neve a BILliger LAden (olcsóbb üzlet) kifejezés egyes betűiből származik. Az Ausztriából származó hálózat több Európai országban is jelen volt (Magyarországon a SPAR hálózatbővítése címén 2002. végén vett át tizennégy BILLA üzletet), de az idők folyamán úgy alakult, hogy a BILLA tevékenysége mára csak Ausztria, Csehország, Szlovákia, Bulgária, Oroszország és Ukrajna területére korlátozódik. Ausztriában 2021. április 6-tól a korábbi Merkur áruházak BILLA Plus üzletként folytatják tevékenységüket.

A KONZUM Horvátország legnagyobb áruházlánca, amely mintegy 700 üzlettel rendelkezik Horvátországban, és több mint 10 ezer alkalmazottat foglalkoztat. Bosznia-Hercegovinában és Szerbiában is vannak Konzum üzletek.

A KAUFLAND egy német hipermarketlánc, ami ugyanahhoz a cégcsoporthoz tartozik, mint a Lidl. Az első Kaufland üzlet 1984-ben nyílt, jelenleg Németországban, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában, Bulgáriában és Horvátországban van jelen.

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom X Bejegyzem
Link Másolom

"Ha az éves bevételed 20 font, és az éves kiadásod 19 font, az eredmény: boldogság."
(Charles Dickens)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.
DY>