van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:    

Flugblatt - külföldi akciós újságok 2022

Flugblatt, azaz magyarul szórólap: akciós újságok Ausztriában és a Szlovákiában.

Ez az év 26. hete, a friss reklámújságok 2022.06.30 csütörtöktől 2022.07.06 szerdáig tartanak.

Ausztria Akciós újság Üzlet-kereső Online
Billa Billa akciós újság 2022.06.30 - 2022.07.06 (PDF) Billa üzletek Billa online shop
Billa Billa Plus akciós újság 2022.06.30 - 2022.07.06 (PDF) Billa üzletek Billa online shop
Hofer HOFER akciós újság (hofer flugblatt / angebote) (PDF) Hofer áruházak
Spar SPAR Ausztria akciós újság - 26. hét (PDF) Spar üzletek Spar onlineshops


Szlovákia Akciós újság Üzlet-kereső Online
Billa Billa.sk - akciós újság Billa üzletek
lidl Lidl.sk - akciós újság

A környezetbarát akciós újság

A technika lehetőséget teremt arra, hogy a friss akciós ajánlatokat ne a hagyományos környezetkárosító papíralapú akciós újságok (reklámújságok), hanem az online, bármikor elérhető, ugyanúgy lapozható katalógusok böngészésével ismerjük meg.
Ezen oldalunk a legismertebb cégek (Billa, Hofer, stb.) legfrissebb akciós ajánlatait tartalmazó akciós újságjait és katalógusait teszi elérhetővé.

Az akciós újságok általában 1 hétre vonatkoznak és csütörtöktől szerdáig érvényesek, kivéve a HOFER-t, ahol péntektől csütörtökig tartanak az akciók.

Egy örök kérdés, hogy Ausztriában, Szlovákiában vagy Magyarországon olcsóbb bevásárolni? Sokszor felmerül, hogy milyen igazságtalan, hogy Ausztriában jóval többet keresnek az emberek, még az élelmiszerek ára is alacsonyabb, mint Magyarországon. Vajon tényleg így van?

ALDI = HOFER: Az ALDI családi céget Essenben (Németország) alapították 1913-ban. Az ALDI SÜD és az ALDI North csoport 1961 óta a saját útját járja. Az ALDI SÜD első külföldi terjeszkedése Ausztriában volt 1967-ben, amikoris megvásárolta a Hofer osztrák élelmiszerláncot. Ekkor úgy döntöttek, hogy megtartják a Hofer nevet, mivel a Hofer név Ausztriában akkoriban meglehetősen ismert volt.
Az Aldi még Szlovéniában fut Hofer néven.

A BILLA szupermarket neve a BILliger LAden (olcsóbb üzlet) kifejezés egyes betűiből származik. Az Ausztriából származó hálózat több Európai országban is jelen volt (Magyarországon a SPAR hálózatbővítése címén 2002. végén vett át tizennégy BILLA üzletet), de az idők folyamán úgy alakult, hogy a BILLA tevékenysége mára csak Ausztria, Csehország, Szlovákia, Bulgária, Oroszország és Ukrajna területére korlátozódik. Ausztriában 2021. április 6-tól a korábbi Merkur áruházak BILLA Plus üzletként folytatják tevékenységüket.

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook oldalunkat!