van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:     » Szavazások

Bet365 fogadóiroda

Mit részesítünk előnyben, amikor (új) bukmékert, vagy online fogadóirodát keresünk?

Biztonság

A bet365 még az online fogadások felkapottsága előtt, 2000-ben alakult, így hosszú évek óta jelen van az online szerencsejáték piacon, és hatalmas felhasználói létszámmal (több mint 52 millió felhasználó) büszkélkedhet világszerte.
Az 5.000 emert foglalkoztató cég az egyik legmegbízhatóbb cégnek számít, amelynél nyugodtan kijelenthető, hogy biztonságban van a befizetett pénz.
A legnépszerűbb sportfogadás mellett kaszinó, játékok, Vegas és póker termékeket is kínálnak ugyanazon felhasználói fiók használatával (ugyanazon felhasználónévvel, jelszóval és fizetési móddal lehet belépni a különböző területekre).

Weboldal - kezelőfelület

bet365 sportfogadás Az bet365 oldala visszafogott és áttekinthető. Nincsenek mozgó, több színben pompázó, felugró, animált elemek, amik lassítanák, vagy zavaróvá tennék a használatot. Amikor megnyitjuk a bet365.com weblapját és kiválasztjuk a nyelvet, akkor rögtön átlátjuk a bal oldali menü segítségével rendszerezett bőséges sportfogadási kínálatot. A bet365 magyar nyelvű felülettel is rendelkezik (működik a bet365.hu webcím is), és magyar nyelvű támogatással.

2014. januártól a szerencsejáték szervezést állami monópóliummá tette a Kormány, és a NAV Szerencsejáték Felügyeleti Főosztálya elrendelte minden olyan honlap elérésének blokkolását, mely szerintük tiltott szerencsejáték-szervezést valósít meg. A lépést az európai és európai uniós székhellyel rendelkező cégek nem fogadtak el, és számos pert indítottak.

A bet365 ellen 2014. december 10-én indult eljárás engedély nélküli szerencsejátékban való részvétel biztosítása miatt. 2018-ban a bet365 a magyar állammal szemben pert nyert, ahol a Kúria kimondta, hogy a közösségi joggal ellentétes magyar szabályozás okán az engedély nélküli tevékenység végzése miatt nem lehet szankciót alkalmazni, valamint a magyar jogszabály az európai szolgáltatásnyújtási szabadságnak is ellent mond.

A fogadóiroda a blokkolást a honlap más elérésével, bet365 alternatív link használatával oldotta meg.

Bet365 vélemények

Az utóbbi időben jelentősen szűkült a be- és kifizetési eszközök palettája. Míg korábban az e-pénztárcák is használhatók voltak, mára gyakorlatilag a bankkártya a banki utalás és a Paysafecard használat lehetősége maradt meg. Kifizetésnél pedig egyetlen opcióval találkozunk csak: banki utalás. Elsődlegesen a bet365 a sportfogadás területére fókuszál. Az élőben történő sportfogadás lehetősége mellett a bet365 fiókkal rendelkezőknek lehetőségük van a kiemelt mérkőzések – spanyol, angol, olasz, francia, német és portugál bajnokságok – közvetítésének megtekintésére is, ami nem sok fogadóirodáról mondható el.

Negatív tapasztalat: Sajnos nem ritka eset az, amikor megteszünk egy jó odds-szal rendelkező fogadást, örülünk neki, majd a bet365 iroda közli pár nappal vagy órával a mérkőzés előtt, hogy módosították a szorzókat: nem kicsit, hanem pl. 1,25-ről 1,10-re, vagy 1,72-ről 1,36-ra. A fogadásunk automatikusan az új odds szerint szerepel majd a szelvény kiértékelésekor. Ha nem tetszik, akkor írhatunk reklamáló levelet az ügyfélszolgálatnak, akik a legjobb esetben visszatérítik a fogadást árát a fogadás semmissé nyilvánítása mellett.

Ha bizonyos fogadástípusokat gyakran alkalmazunk és nyerünk, előbb utóbb korlátozást kapunk: a fogadási tét maximumát csökkentik egészen addig, míg gyakorlatilag értelmetlenné válik a játék.

E sport

Az esport Magyarországon is egyre népszerűbb. Ez abból is megállapítható, hogy jelentősen megnövekedtek az online bukmékereknél az esport fogadások, és még a Szerencsejáték Zrt is bevette a kínálatába.

A bet365-nél az összes népszerű e-sportra lehet fogadni normál módon, és a legtöbbjük esetében az élő fogadás is biztosított. Az is a bet365 mellett szól, hogy a jókora kínálat mellé a piaci átlaghoz viszonyítva magasabb oddsok is társulnak.

A bet365 valós alternatívát jelent a magyar TippmixProval szemben, melynek oddsai lényegesen alacsonyabbak, mint a nemzetközi cég által kínáltak. Ennek oka abban keresendő, hogy míg a TippmixPro-val elért eredmény már adózott bevételt jelent, addig a bet365 nyeremények után külföldről származó jövedelemként adózni kell.


Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"Ha el akarsz jutni oda, ahol még soha sem jártál, akkor meg kell tenni olyat, amit még soha nem tettél."
(Brian Tracy)

» oldaltérkép «
minket itt is megtalálsz