van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:     » Szavazások

Bet365

Mit részesítünk előnyben, amikor (új) bukmékert, vagy online sportfogadási oldalt keresünk?

Biztonság

A bet365 még az online fogadások felkapottsága előtt, 2000-ben alakult, így hosszú évek óta jelen van az online szerencsejáték piacon, és hatalmas felhasználói létszámmal (több mint 52 millió felhasználó) büszkélkedhet világszerte.
Az 5.000 emert foglalkoztató cég az egyik legmegbízhatóbb cégnek számít, amelynél nyugodtan kijelenthető, hogy biztonságban van a befizetett pénz.
A legnépszerűbb sportfogadás mellett kaszinó, játékok, Vegas és póker termékeket is kínálnak ugyanazon felhasználói fiók használatával (ugyanazon felhasználónévvel, jelszóval és fizetési móddal lehet belépni a különböző területekre).
Nemcsak a pénz, hanem az adatok is biztonságban vannak, mert a bet365 Thawte SSL Web Server tanúsítvánnyal rendelkezik, ami által biztosítják, hogy a ki- és bejövő adatok titkosítottak és az adatkommunikáció biztonságos.

Weboldal - kezelőfelület

bet365 sportfogadás Az bet365 oldala visszafogott és áttekinthető. Nincsenek mozgó, több színben pompázó, felugró, animált elemek, amik lassítanák, vagy zavaróvá tennék a használatot. Amikor megnyitjuk a bet365.com weblapját és kiválasztjuk a nyelvet, akkor rögtön átlátjuk a bal oldali menü segítségével rendszerezett bőséges sportfogadási kínálatot. A bet365 rendelkezik magyar nyelvű felülettel is (működik a bet365.hu webcím is), és magyar nyelvű támogatással.

2014 januártól a szerencsejáték szervezést állami monópóliummá tette a Kormány, és a NAV Szerencsejáték Felügyeleti Főosztálya elrendelte minden olyan honlap blokkolását, mely szerintük tiltott szerencsejáték-szervezést valósít meg. A lépést az európai és európai uniós székhellyel rendelkező cégek nem fogadtak el, és számos pert indítottak.

A bet365 ellen 2014. december 10-én indult eljárás engedély nélküli szerencsejátékban való részvétel biztosítása miatt. 2018-ban a bet365 pert nyert a magyar állammal szemben, ahol a Kúria kimondta, hogy a közösségi joggal ellentétes magyar szabályozás okán az engedély nélküli tevékenység végzése miatt nem lehet szankciót alkalmazni, valamint a magyar jogszabály az európai szolgáltatásnyújtási szabadságnak is ellent mond.

Bet365 vélemények

Az utóbbi időben jelentősen szűkült a be- és kifizetési eszközök palettája. Gyakorlatilag a bankkártya és a Paysafecard használat lehetősége maradt meg. Sokak véleménye és tapasztalata szerint a túl gyakori nyerés a tét korlátozását vonja maga után. A bet365 elsődlegesen a sportfogadásra fókuszál. Az élőben történő sportfogadás lehetősége mellett a bet365 fiókkal rendelkezőknek lehetőségük van a kiemelt mérkőzések közvetítésének megtekintésére is, ami nem sok sportfogadó oldalról mondható el.

Negatív tapasztalat: Sajnos nem ritka eset az, amikor megteszünk egy jó odds-cal rendelkező fogadást, örülsz neki, majd a bet365 iroda közli pár nappal vagy órával a mérkőzés előtt, hogy módosították a szórzókat: nem kicsit, hanem pl. 1,25-ről 1,10-re, vagy 1,72-ről 1,36-ra. A fogadásunk automatiksuan az új odds szerint szerepel majd a szelvány koértékelésekor. Ha nem tetszik, akkor írhatukn reklamáló levelet az ügyfélszoglálatnak, akik a legjobb esetben visszatérítik a fogadást árát a fogadás semmissé nyilvánítása mellett.

E sport

Az esport Magyarországon is egyre népszerűbb. Ez abból is megállapítható, hogy jelentősen megnövekedtek az online bukmékereknél az esport fogadások, és még a Szerencsejáték Zrt is bevette a kínálatába.

A bet365-nél az összes népszerű e-sportra lehet fogadni normál módon, és a legtöbbjük esetében az élő fogadás is biztosított. Az is a bet365 mellett szól, hogy a jókora kínálat mellé a piaci átlaghoz viszonyítva magasabb oddsok is társulnak.

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook vagy Twitter oldalunkat!