van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:

Környezetünk érdekes témái

Környezetünk megóvása az otthonunkban kezdődik, nem csupán energiát és ezáltal pénzt takaríthatunk meg, hanem hozzájárulhatunk az éghajlat védelméhez is.
Európában a közvetlen szén-dioxid-kibocsátás hozzávetőleg negyede írható csupán a háztartások számlájára. De ez sem kevés.

Tudtad, hogy az uniós háztartások energiafogyasztásuk több mint háromnegyedét fűtésre és hűtésre fordítják? Rendben, a fűtés nagy része földgáz, vagy fosszilis tüzelőanyag, esetleg tűzifa. De a hűtés? Egyre nagyobb szerepet játszik az elektromosság az életünkben, nem csak az elektromos járművek megjelenésének köszönhetően.

Belegondoltál már mennyi elektromos eszközt használt egy háztartás a 80-as években és mennyit használ ma? Otthonunkban egyre több elektromos gépet, készüléket, eszközt és kütyüt használunk, amik ugyan energiatakarékosabbak, mint elődeik, de számuk egyre növekszik. Nézted már a 10-20 évvel ezelőtti villanyszámládat? Ezen készülékek működéséhez pedig áramra van szükségünk.

Valóban minden ügyintézési feladathoz külön applikációra van szükség? Vagy ez megint egy pénz- és adatszerző lehetőség?

A magyarok rengeteg készpénzt tartanak otthon. Ennek több oka is van. Mi is találtunk néhány előnyt az elektronikus fizetéssel szemben.

Nem csupán az elektromosság lehet a kulcsszó. A fogyasztói társadalom, a kényelem, a megváltozott technológiák átalakították az életünket, és a pénztárcánkra gyakorolt hatásukat.

A régen fel sem merült kiadások ma már a hétköznapok részévé, természetessé váltak. Vajon mely dolgok azok, amikért ma úgy fizetünk, hogy régen el se hittük volna, hogy valaha fogunk? Olvasóink segítségével összegyűjtöttük ezeket.

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom X Bejegyzem
Link Másolom

"Minden megtakarított penny egy másikat fial."
(Benjamin Franklin)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.