van az a pénz ...
... ami visszatalál

itt vagy most:    

Vélemények, véleménybörze

Van véleményed az benzinárról, gázarakról, az áremelkedésekről, bankokról, a nyugdíjról, bérekről vagy a lottó játékokról? Írd meg, szólj hozzá, sokan olvassák!

Nálunk a véleményedet regisztráció nélkül is megoszthatod.

A véleménybörze célja a kultúrált párbeszéd, csevegés biztosítása, egymás véleményeinek megismerése az alábbi témakörökben:

Vélemények az áremelkedésről#5921 ma Biró Károly: (-)
Undorírónak tartom, hogy az ár tele van adóval!!! A magyar emberek megérdemelnék a Moltól, az államtól, hogy jóval olcsóbb legyen a benzin!!! E helyett kiszipolyoznak és hülyének néznek!!!
EgyetértekNem értek egyet-1
#5896 2021.01.06 apeeng: (-)
azzal riogatnak a macskaalomból jósolók, hogy az idén a benzinár a csillagos égig emelkedik..
...és? az kinek jó?...mert nem biztos, hogy a hatalom abból jól jön ki...
EgyetértekNem értek egyet0
#5652 2020.10.02 Ignácz Imre: (-)
Magyarországon nem követik a fogyasztói árak a világpiaci olajárakat ! Ma is a világpiaci ár csökkent , a magyar fogyasztói árak EMELKEDTEK !!!
EgyetértekNem értek egyet-3
#5651 2020.09.30 fabian: (-)
A nyugdijjak azert kevesek mert keves ember dolgozik es hianyzik azok emberek füzeteseböl levonando nyugdijjjaradek akik 1,5-millioan kint dolgoznak külföldön-Ha azok itthon fizetnek be a jarulekot,akkor ma 15-20-ezer forintal magasabbak lennenek a nyugdijjak csak a kormany halgat rola ugy mint minden 3-dik Magyar gyerek külföldön születik.A 27%-kos afat nemviszi le a kormany videken ehisegfelkeles lessz telre.
EgyetértekNem értek egyet0
#5650 2020.09.30 fabian: (-)
365-az euro es az arak ujjra szalnak el.
EgyetértekNem értek egyet0
#5594 2020.08.29 csóró nyugdíjas: (-)
A miniszter"elvtárs" korábban nyilatkozott,hogy a magas euró árfolyam nem érinti a lakosságot közvetlen.Sőt milyen jó az országnak az export miatt!! Emlékeztek még erre???
És láss csodát, még a mai napig is hivatalban van.
A másik vezérünk pedig közölte " nincs árfolyam politika" . Minek is kellene Vagy mégis??
az euró közel 360 Ft a benzin lassan 400 / liter.
Az infláció pedig hivatalosan annyi amennyit közölni akarnak, és köze nincs a valósághoz.. Az inflációs kosarat és számításokat úgy variálják ahogy akarják. Valamit beleteszünk valamit kiveszünk,és láss csodát tökéletes nekik tetsző számokat kapunk!!
EgyetértekNem értek egyet+1
#5557 2020.08.05 Zoli: (#5143 válasza)
Ha nem lettek volna azok az albán bérek a kádár-rendszerben,akkor most nem lennének alacsonyak a nyugdíjak sem. Roppant egyszerű az összefüggés.
EgyetértekNem értek egyet+1


A hozzászólások csak a hozzászólók véleményét tükrözik.
Nem vállalunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért és hitelességéért, valamint az esetlegesen téves adatokért.       Moderáció kérése
Olyan sok a hozzászólás, hogy néha-néha, leginkább év végén archiválnunk kell.
Az egy évnél régebbi hozzászólásokat eltesszük / levesszük a honlapról, a frissebbeket (de még mindig régieket) pedig archívumba tesszük, ahol továbbra is olvasásra és válaszadásra kínáljuk őket: korábbi vélemények archívuma »

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook vagy Twitter oldalunkat!