van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:    

Céginfo: Szerencsejáték Zrt

Szrt A Szerencsejáték Zrt. gazdasági tevékenységének döntő részét a szerencsejátékok szervezése jelenti. Az 1991-ben alapított Szerencsejáték Zrt. a törvényben biztosított kizárólagos joggal forgalmaz Magyarország területén számsorsjátékokat (Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv Lottó, Eurojackpot, Joker, Kenó, Luxor, Puttó, sorsjegyek) és totalizatőr fogadást (Totó, Góltotó), továbbá rendelkezik engedéllyel bukmékeri típusú sportfogadás (Tippmix) és távszerencsejáték (Tippmixpro) szervezésére.

A hagyományos totó-lottó játékok szervezésével évtizedekig az Országos Takarékpénztár foglalkozott, majd e tevékenységi kör önállósításával 1991-ben jött létre a Szerencsejáték Rt. (Szrt) mint nemzeti lottótársaság. A Társaság cégformája 2005. szeptember 22-étől zártkörűen működő részvénytársaság. A Szerencsejáték Zrt. 100%-ban tartós állami tulajdonú gazdasági társaság.


Éves árbevétel játékonként 

Szerencsejáték Zrt. reklám és PR költsége, televíziós sorsolások műsorköltsége


A számok milliárd Forintban értendők.

A magyar médiapiac legnagyobb szereplői közé tartozik a Szerencsejáték Zrt, a teljes magyar reklámköltésből hozzá tartozik kb. minden 15. Forint.Összesített éves árbevétel és adózott eredmény


A számok milliárd Forintban értendők.

Legutóbbi árbevétele: 575,4 milliárd forint, nyeresége pedig 23,92 milliárd forint volt.

A számok milliárd Forintban értendők.

Forrás: Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook oldalunkat!