van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:    

Céginfo: Szerencsejáték Zrt

Szrt A Szerencsejáték Zrt. gazdasági tevékenységének döntő részét a szerencsejátékok szervezése jelenti. Az 1991-ben alapított Szerencsejáték Zrt. (Szrt) a törvényben biztosított kizárólagos joggal forgalmaz Magyarország területén számsorsjátékokat (Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv Lottó, Eurojackpot, Joker, Kenó, Luxor, Puttó, sorsjegyek) és totalizatőr fogadást (Totó, Góltotó), továbbá rendelkezik engedéllyel bukmékeri típusú sportfogadás (Tippmix) és távszerencsejáték (Tippmixpro) szervezésére.

A hagyományos totó-lottó játékok szervezésével évtizedekig az Országos Takarékpénztár foglalkozott, majd e tevékenységi kör önállósításával 1991-ben jött létre a Szerencsejáték Rt. (Szrt) mint nemzeti lottótársaság. A Társaság cégformája 2005. szeptember 22-étől zártkörűen működő részvénytársaság. A Szerencsejáték Zrt. 100%-ban tartós állami tulajdonú gazdasági társaság.


Összesített éves árbevétel és adózott eredmény


A számok milliárd Forintban értendők.

A legutóbbi (2022. évi) nettó árbevétele: 822,72 milliárd forint, adózott eredménye, azaz nyeresége pedig 25,89 milliárd forint volt.

A számok milliárd Forintban értendők.

Az értékesítés nettó árbevétele a cég tevékenysége során megszerzett bevétel ÁFA nélküli értéke, ami belföldi és exportértékesítésből származhat.

Forrás: Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat

Az árbevétel folyamatos növekedését nem feltétlenül a játékkedv fokozódása, hanem szelvények, sorsjegyek folyamatos drágulása okozza.

Szerencsejáték Zrt. céginformáció (cégjegyzékszám, adószám, stb.) lekérdezése a céginformációs szolgálat ingyenes keresőjének használatával: Tárolt Szerencsejáték Zrt. (Szrt) cégkivonat

Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"Megtanultam, hogy mindenki a hegytetőn akar élni, anélkül hogy tudná, hogy a boldogság a meredély megmászásában rejlik."
(Wass Albert)


minket itt is
megtalálsz

© 2009 - 2023 vásárlóCsapat.hu
Fel