van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:    

Céginfo: SPAR Magyarország Kft.

SPAR Magyarország Kft A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 1990-ben alakult, első üzletét Tatán nyitotta meg 1991-ben. A hálózatbővítés során 2002 végén átvett tizennégy Billa üzletet, valamint a felvásárolt 22 Kaiser’s szupermarketet 2003-ban. A legnagyobb akvizíciót 2008-ban hajtotta végre, amikor átvette a Magyarországon működő teljes Plus hálózatot. A cég 2004 óta saját húsfeldolgozó üzemet működtet Bicskén, és 50%-os tulajdonosa (karöltve az OMV-vel) a SuperShop Marketing Kft-nek is.

A SPAR Magyarország közel 13 ezer dolgozójával az ország ötödik legnagyobb munkaadója.Összesített éves árbevételek és adózott eredmények


A legutóbbi (2021. évi) nettó árbevétele: 663,87 milliárd forint, adózott eredménye, azaz nyeresége pedig 5,31 milliárd forint volt.

A számok milliárd Forintban értendők.

Az értékesítés nettó árbevétele a cég tevékenysége során megszerzett bevétel ÁFA nélküli értéke, ami belföldi és exportértékesítésből származhat.

Forrás: Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat

A többi magyarországi boltlánchoz (multihoz) képest így teljesít a SPAR bevétel, nyereség és alkalmazottak tekintetében.
Árbevétele alapján a SPAR a kiskereskedelmi különadó legmagasabb sávjába esik.

Magyar SPAR céginformáció (cégjegyzékszám, adószám, stb.) lekérdezése a céginformációs szolgálat ingyenes keresőjének használatával: Tárolt Spar cégkivonat »
Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"Mire mindenről lemondtál, hogy legyen valamid, éppen eltelik az élet."
(A. Bátonyi György)

» oldaltérkép «
 
minket itt is megtalálsz