van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:    

Céginfo: Penny Market Kft.

Penny Market Kft. A Penny Market Kft. 1994. augusztus 10-én alakult, és fő célkitűzése a németországi üzletlánchoz hasonló élelmiszer-kiskereskedelmi, diszkont üzletlánc kiépítése Magyarországon. A hálózat jelenleg 197 tagú, az első üzletét 1996. június 6-án nyitotta meg Szentesen.
A Penny Market egyike Magyarország legdinamikusabban fejlődő vállalkozásainak. Piaci részesedése a hálózat kiterjesztésének arányában növekszik. A cég hosszútávon jelentős szerepet kíván betölteni a hazai élelmiszer-kiskereskedelemben. A fenti célok eléréséhez az anyavállalat megfelelő tőkeháttérrel és bejáratott üzletpolitikával áll rendelkezésre.Összesített éves árbevételek és adózott eredmények


A legutóbbi (2021. évi) nettó árbevétele: 321,58 milliárd forint, adózott eredménye, azaz nyeresége pedig 4,37 milliárd forint volt.

A számok milliárd Forintban értendők.

Az értékesítés nettó árbevétele a cég tevékenysége során megszerzett bevétel ÁFA nélküli értéke, ami belföldi és exportértékesítésből származhat.

Forrás: Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat

A többi magyarországi boltlánchoz (multihoz) képest így teljesít a Penny bevétel, nyereség és alkalmazottak tekintetében.
Árbevétele alapján a Penny a kiskereskedelmi különadó legmagasabb sávjába esik.

Magyar Penny Market Kft. céginformáció (cégjegyzékszám, adószám, stb.) lekérdezése a céginformációs szolgálat ingyenes keresőjének használatával: Tárolt Penny cégkivonat »
Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"A pénz csak arra való, amire a kenőcs a kocsira: ne nyikorogjon."
(Gárdonyi Géza)

» oldaltérkép «
minket itt is megtalálsz