van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: /

Céginfo: Penny Market Kft.

Penny Market Kft. Magyarország A Penny Market Kft. 1994. augusztus 10-én alakult, és fő célkitűzése a németországi üzletlánchoz hasonló élelmiszer-kiskereskedelmi, diszkont üzletlánc kiépítése Magyarországon. A hálózat jelenleg 197 tagú, az első üzletét 1996. június 6-án nyitotta meg Szentesen.
A Penny Market egyike Magyarország legdinamikusabban fejlődő vállalkozásainak. Piaci részesedése a hálózat kiterjesztésének arányában növekszik. A cég hosszútávon jelentős szerepet kíván betölteni a hazai élelmiszer-kiskereskedelemben.

Főbb adatok

Cégnév: Penny-Market Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Cím: 2351 Alsónémedi, Penny utca 2.
Honlap: https://www.penny.hu
Cégforma: Korlátolt felelősségű társaság
Tulajdonos: REWE-Beteiligungs-Holding International GmbH. (Németország)
Adószám: 10969629-2-44

Összesített éves árbevételek és adózott eredmények


A legutóbbi (2023. évi) nettó árbevétele 488,07 milliárd forint, adózott eredménye, azaz nyeresége pedig 4,35 milliárd forint volt - derül ki a hivatalos e-beszámoló adataiból.

A számok milliárd Forintban értendők.

grafikon

Az éves beszámoló alapján az értékesítés nettó árbevétele a cég tevékenysége során megszerzett bevétel ÁFA nélküli értéke, ami belföldi és exportértékesítésből származhat.

A mérlegben az eladott áruk beszerzési értéke legutóbb 364,19 milliárd forint volt, így a(z) PENNY 34,02 százalék árréssel dolgozhatott.

Dolgozók létszámának alakulásaSzemélyi jellegű ráfordítás

Az személyi jellegű ráfordítás három összetevőből áll: bérköltség, személyi jellegű egyéb kifizetések és bérjárulékok. Ez a cég által egy évben kifizetett összes ilyen jellegű költsége kék színnel látható és milliárd forintban értendő.

A legutóbbi (2023. évi) havi átlagos bruttó fizetés a(z) PENNY cégnél 529 743 forint körül lehetett.

Ha az éves személyi jellegű ráfordítást havi bontásban nézzük és elosztjuk az átlagos alkalmazotti létszámmal, akkor hozzávetőleg megkapjuk egy alkalmazott átlagos, bruttó, a cég által fizetett járulékokkal is növelt "fizetését" (narancssárga vonal). Azaz a tényleges átlagos bruttó fizetés ennél kb. 15 százalékkal kevesebb lehet.

Forrás: Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat

A többi magyarországi boltlánchoz (multihoz) képest így teljesít a Penny bevétel, nyereség és alkalmazottak tekintetében.
Árbevétele alapján a Penny a kiskereskedelmi különadó legmagasabb sávjába esik.

Magyar Penny Market Kft. céginformáció (cégjegyzékszám, adószám, stb.) lekérdezése a céginformációs szolgálat ingyenes keresőjének használatával: Tárolt Penny cégkivonatFel
FB Ajánlom Reddit Megosztom X Bejegyzem
Link Másolom

"Nem az akadályoz meg bennünket a sikerben, amit nem tudunk, hanem az képezi számunkra a legnagyobb akadályt, amit rosszul tudunk."
(Josh Billings)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.