van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: /

Céginfo: Penny Market Kft.

Penny Market Kft. Magyarország A Penny Market Kft. 1994. augusztus 10-én alakult, és fő célkitűzése a németországi üzletlánchoz hasonló élelmiszer-kiskereskedelmi, diszkont üzletlánc kiépítése Magyarországon. A hálózat jelenleg 197 tagú, az első üzletét 1996. június 6-án nyitotta meg Szentesen.
A Penny Market egyike Magyarország legdinamikusabban fejlődő vállalkozásainak. Piaci részesedése a hálózat kiterjesztésének arányában növekszik. A cég hosszútávon jelentős szerepet kíván betölteni a hazai élelmiszer-kiskereskedelemben.Összesített éves árbevételek és adózott eredmények


A legutóbbi (2022. évi) nettó árbevétele 404,65 milliárd forint, adózott eredménye, azaz nyeresége pedig -0,16 milliárd forint volt.

A számok milliárd Forintban értendők.

Az értékesítés nettó árbevétele a cég tevékenysége során megszerzett bevétel ÁFA nélküli értéke, ami belföldi és exportértékesítésből származhat.

Az eladott áruk beszerzési értéke legutóbb 302,93 milliárd forint volt, így a(z) PENNY 33,58 százalék árréssel dolgozhatott.

Dolgozók létszámának alakulásaSzemélyi jellegű ráfordítás

Az személyi jellegű ráfordítás három összetevőből áll: bérköltség, személyi jellegű egyéb kifizetések és bérjárulékok. Ez a cég által egy évben kifizetett összes ilyen jellegű költsége kék színnel látható és milliárd forintban értendő.

A legutóbbi (2022. évi) havi átlagos >bruttó fizetés a(z) PENNY cégnél 473 122 forint körül lehetett.

Ha az éves személyi jellegű ráfordítást havi bontásban nézzük és elosztjuk az átlagos alkalmazotti létszámmal, akkor hozzávetőleg megkapjuk egy alkalmazott átlagos, bruttó, a cég által fizetett járulékokkal is növelt "fizetését" (narancssárga vonal). Azaz a tényleges átlagos bruttó fizetés ennél kb. 15 százalékkal kevesebb lehet.

Forrás: Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat

A többi magyarországi boltlánchoz (multihoz) képest így teljesít a Penny bevétel, nyereség és alkalmazottak tekintetében.
Árbevétele alapján a Penny a kiskereskedelmi különadó legmagasabb sávjába esik.

Magyar Penny Market Kft. céginformáció (cégjegyzékszám, adószám, stb.) lekérdezése a céginformációs szolgálat ingyenes keresőjének használatával: Tárolt Penny cégkivonatTetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"Egynek minden nehéz soknak semmi sem lehetetlen."
(Széchenyi István)


minket itt is
megtalálsz

© 2009 - 2023 vásárlóCsapat.hu
Fel