van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: /

Céginfo: LIDL Magyarország Bt.

Lidl Magyarország Bt Az 1930-as években, Németországban alapított Lidl hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő élelmiszerlánca, mely nálunk betéti társaság (Bt) formában működik. Alapításának időpontja: 2003. május 19.

A LIDL Magyarország Bt. fő célkitűzése a németországi üzletlánchoz hasonló élelmiszer kiskereskedelemi, diszkont üzletlánc kiépítése Magyarországon.

A Lidl Magyarországon 2004-ben nyitotta meg első logisztikai központját és 12 üzletét, ma pedig már több mint száz áruházzal van jelen hazánkban több mint 6000 alkalmazottal. A vállalat 2004-es magyarországi piacra lépése óta – az alábbi árbevétel diagram alapján is jól láthatóan – dinamikusan fejlődik: nem csak a diszkont szegmensben ért el vezető szerepet, de forgalmát tekintve az élelmiszer kiskereskedelmi láncok között is a legdinamikusabb növekedést tudhatja magáénak.

Főbb adatok

Cégnév: Lidl Magyarország Kereskedelmi Betéti Társaság
Cím: 1037 Budapest, Rádl árok 6.
Honlap: https://www.lidl.hu
Cégforma: Betéti Társaság
Tulajdonos: Lidl Holding Korlátolt Felelősségű Társaság, és CE - Beteiliguns GmbH (Németország)

Összesített éves árbevételek és adózott eredmények


A legutóbbi (2022. évi) nettó árbevétele 971,85 milliárd forint, adózott eredménye, azaz nyeresége pedig 25,29 milliárd forint volt.

A számok milliárd Forintban értendők.

grafikon

Az értékesítés nettó árbevétele a cég tevékenysége során megszerzett bevétel ÁFA nélküli értéke, ami belföldi és exportértékesítésből származhat.

Az eladott áruk beszerzési értéke legutóbb 718,82 milliárd forint volt, így a(z) LIDL 35,20 százalék árréssel dolgozhatott.

Dolgozók létszámának alakulásaSzemélyi jellegű ráfordítás

Az személyi jellegű ráfordítás három összetevőből áll: bérköltség, személyi jellegű egyéb kifizetések és bérjárulékok. Ez a cég által egy évben kifizetett összes ilyen jellegű költsége kék színnel látható és milliárd forintban értendő.

A legutóbbi (2022. évi) havi átlagos bruttó fizetés a(z) LIDL cégnél 564 106 forint körül lehetett.

Ha az éves személyi jellegű ráfordítást havi bontásban nézzük és elosztjuk az átlagos alkalmazotti létszámmal, akkor hozzávetőleg megkapjuk egy alkalmazott átlagos, bruttó, a cég által fizetett járulékokkal is növelt "fizetését" (narancssárga vonal). Azaz a tényleges átlagos bruttó fizetés ennél kb. 15 százalékkal kevesebb lehet.

Forrás: Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő SzolgálatJól látható, hogy ha az árbevételt elosztanánk az alkalmazottak számával, akkor a magyar boltláncok tekintetében kimagasló az egy alkalmazottra jutó nettó árbevétel.

A többi magyarországi boltlánchoz (multihoz) képest így teljesít a LIDL bevétel, nyereség és alkalmazottak tekintetében.
Árbevétele alapján a LIDL a kiskereskedelmi különadó legmagasabb sávjába esik.

Magyar LIDL céginformáció (cégjegyzékszám, adószám, stb.) lekérdezése a céginformációs szolgálat ingyenes keresőjének használatával: Tárolt Lidl cégkivonatFel
FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom
Link Másolom

"Ha csak azt tesszük, ami nem esik nehezünkre, soha nem leszünk sikeresek. Abból tudhatjuk, hogy jó úton vagyunk a sikeres élet felé, ha az út, amelyen járunk meredeken felfelé halad."
(Gary Chapman)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

© 2009 - 2024 VasarloCsapat.hu