van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:    

Céginfo: EcoFamily (Napcsillag Kft)

EcoFamily A Napcsillag Kft tevékenységét 2004-ben kezdte meg. Főtevékenysége: Élelmiszer jellegű bolti vegyes kiskereskedelem. A 2020-ban változott a név, az EuroFamily nevet EcoFamily-re cserélték és ezen év áprilisától kezdve webshop értékesítés is folyik.Összesített éves árbevételek és adózott eredmények


A legutóbbi (2022. évi) nettó árbevétele: 79,49 milliárd forint, adózott eredménye, azaz nyeresége pedig 6,24 milliárd forint volt.

A számok milliárd Forintban értendők.

Az értékesítés nettó árbevétele a cég tevékenysége során megszerzett bevétel ÁFA nélküli értéke, ami belföldi és exportértékesítésből származhat.


Személyi jellegű ráfordítás

Az személyi jellegű ráfordítás három összetevőből áll: bérköltség, személyi jellegű egyéb kifizetések és bérjárulékok. Ez a cég által egy évben kifizetett összes ilyen jellegű költsége kék színnel látható és milliárd forintban értendő.

A legutóbbi (2022. évi) havi átlagos bruttó fizetés a(z) ECOFAMILY cégnél 524 810 forint körül lehetett.

Ha az éves személyi jellegű ráfordítást havi bontásban nézzük és elosztjuk az átlagos alkalmazotti létszámmal, akkor hozzávetőleg megkapjuk egy alkalmazott átlagos, bruttó, a cég által fizetett járulékokkal is növelt "fizetését" (narancssárga vonal). Azaz a tényleges átlagos bruttó fizetés ennél kb. 15 százalékkal kevesebb lehet.

Forrás: Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat

EcoFamily céginformáció (cégjegyzékszám, adószám, stb.) lekérdezése a céginformációs szolgálat ingyenes keresőjének használatával: Tárolt EcoFamily (Napcsillag Kft) cégkivonatTetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de semminek az értékét."
(Oscar Wilde)


minket itt is
megtalálsz

© 2009 - 2023 vásárlóCsapat.hu
Fel