van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: /

Céginfo: ALDI Magyaroszág

Aldi Magyarország Az Aldi Magyarország Élelmiszer Kereskedelmi Bt. 2005. november 16-án alakult. A magyar Aldi az "ALDI DÉL" vállalatcsoport tagja. A vállalatcsoport a világ számos országában rendelkezik jogilag önálló fiókteleppel: Németországban, Ausztriában, Svájcban, Szlovéniában, Olaszországban, Nagy-Britanniában és Írországban, és az USA-ban, Ausztráliában valamint Kínában is.
Magyarországon 2007 óta van jelen a piacon, jelenleg több mint 150 üzlettel, és a vállalat folyamatosan tovább terjeszkedik.Összesített éves árbevételek és adózott eredmények


A legutóbbi (2023. évi) nettó árbevétele 490,24 milliárd forint, adózott eredménye, azaz nyeresége pedig -9,48 milliárd forint volt - derül ki a hivatalos e-beszámoló adataiból.

A számok milliárd Forintban értendők.

grafikon

Az éves beszámoló alapján az értékesítés nettó árbevétele a cég tevékenysége során megszerzett bevétel ÁFA nélküli értéke, ami belföldi és exportértékesítésből származhat.

A mérlegben az eladott áruk beszerzési értéke legutóbb 361,85 milliárd forint volt, így a(z) ALDI 35,48 százalék árréssel dolgozhatott.

Dolgozók létszámának alakulásaSzemélyi jellegű ráfordítás

Az személyi jellegű ráfordítás három összetevőből áll: bérköltség, személyi jellegű egyéb kifizetések és bérjárulékok. Ez a cég által egy évben kifizetett összes ilyen jellegű költsége kék színnel látható és milliárd forintban értendő.

A legutóbbi (2023. évi) havi átlagos bruttó fizetés a(z) ALDI cégnél 618 063 forint körül lehetett.

Ha az éves személyi jellegű ráfordítást havi bontásban nézzük és elosztjuk az átlagos alkalmazotti létszámmal, akkor hozzávetőleg megkapjuk egy alkalmazott átlagos, bruttó, a cég által fizetett járulékokkal is növelt "fizetését" (narancssárga vonal). Azaz a tényleges átlagos bruttó fizetés ennél kb. 15 százalékkal kevesebb lehet.

Forrás: Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat


2018. májustól az Aldi megkezdte magyarországi üzleteinek parkolójában diszkont automata üzemanyagtöltő állomások működtetését. Az Aldi partnereként az OMV biztosítja az üzemanyag-ellátást. Olvasóink beküldött adatai alapján az Aldi benzin ára és disel ára az egyik legkedvezőbb.

A többi magyarországi boltlánchoz (multihoz) képest így teljesít az ALDI bevétel, nyereség és alkalmazottak tekintetében.
Árbevétele alapján az ALDI a kiskereskedelmi különadó legmagasabb sávjába esik.

Érdekesség, hogy az ALDI "DÉL" első külföldi terjeszkedése Ausztriában volt 1967-ben, amikoris megvásárolta a Hofer osztrák élelmiszerláncot. Ekkor úgy döntöttek, hogy megtartják a Hofer nevet, mivel a Hofer név Ausztriában akkoriban meglehetősen ismert volt. Az Aldi még Szlovéniában fut Hofer néven.

Magyar ALDI céginformáció (cégjegyzékszám, adószám, stb.) lekérdezése a céginformációs szolgálat ingyenes keresőjének használatával: Tárolt Aldi cégkivonatFel
FB Ajánlom Reddit Megosztom X Bejegyzem
Link Másolom

"A siker egyszerűen csak szerencse kérdése. Kérdezz meg egy sikertelent!"
(Earl Wilson)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.