van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:    

Céginfo: ALDI Magyaroszág

Aldi Magyarország Az Aldi Magyarország Élelmiszer Kereskedelmi Bt. 2005. november 16-án alakult. A magyar Aldi az "ALDI DÉL" vállalatcsoport tagja. A vállalatcsoport a világ számos országában rendelkezik jogilag önálló fiókteleppel: Németországban, Ausztriában, Svájcban, Szlovéniában, Olaszországban, Nagy-Britanniában és Írországban, és az USA-ban, Ausztráliában valamint Kínában is.
Magyarországon 2007 óta van jelen a piacon, jelenleg több mint 150 üzlettel, és a vállalat folyamatosan tovább terjeszkedik.Összesített éves árbevételek és adózott eredmények


A legutóbbi (2021. évi) nettó árbevétele: 315,28 milliárd forint, adózott eredménye, azaz nyeresége pedig 8,5 milliárd forint volt.

A számok milliárd Forintban értendők.

Az értékesítés nettó árbevétele a cég tevékenysége során megszerzett bevétel ÁFA nélküli értéke, ami belföldi és exportértékesítésből származhat.

Forrás: Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat


2018. májusától az megkezdte magyarországi üzleteinek parkolójában diszkont automata üzemanyagtöltő állomások működtetését. Az Aldi partnereként az OMV biztosítja az üzemanyag-ellátást.

A többi magyarországi boltlánchoz (multihoz) képest így teljesít az ALDI bevétel, nyereség és alkalmazottak tekintetében.
Árbevétele alapján az ALDI a kiskereskedelmi különadó legmagasabb sávjába esik.

Érdekesség, hogy az ALDI "DÉL" első külföldi terjeszkedése Ausztriában volt 1967-ben, amikoris megvásárolta a Hofer osztrák élelmiszerláncot. Ekkor úgy döntöttek, hogy megtartják a Hofer nevet, mivel a Hofer név Ausztriában akkoriban meglehetősen ismert volt. Az Aldi még Szlovéniában fut Hofer néven.

Magyar ALDI céginformáció (cégjegyzékszám, adószám, stb.) lekérdezése a céginformációs szolgálat ingyenes keresőjének használatával: Tárolt Aldi cégkivonat »
Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"Ha csak azt tesszük, ami nem esik nehezünkre, soha nem leszünk sikeresek. Abból tudhatjuk, hogy jó úton vagyunk a sikeres élet felé, ha az út, amelyen járunk meredeken felfelé halad."
(Gary Chapman)

» oldaltérkép «
 
minket itt is megtalálsz