van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:    

Szerencsejáték Zrt

A Szerencsejáték Zrt. gazdasági tevékenységének döntő részét a szerencsejátékok szervezése jelenti. Az 1991-ben alapított Szerencsejáték Zrt. a törvényben biztosított kizárólagos joggal forgalmaz Magyarország területén számsorsjátékokat (Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv Lottó, Eurojackpot, Joker, Kenó, Luxor, Puttó, sorsjegyek) és totalizatőr fogadást (Totó, Góltotó), továbbá rendelkezik engedéllyel bukmékeri típusú sportfogadás (Tippmix) és távszerencsejáték (Tippmixpro) szervezésére.

A hagyományos totó-lottó játékok szervezésével évtizedekig az Országos Takarékpénztár foglalkozott, majd e tevékenységi kör önállósításával 1991-ben jött létre a Szerencsejáték Rt. mint nemzeti lottótársaság. A Társaság cégformája 2005. szeptember 22-étől zártkörűen működő részvénytársaság. A Szerencsejáték Zrt. 100%-ban tartós állami tulajdonú gazdasági társaság.


Éves árbevételek játékonként


A számok milliárd Forintban értendők.


 

Szerencsejáték Zrt. reklám és PR költsége, televíziós sorsolások műsorköltsége


A számok milliárd Forintban értendők.

A magyar médiapiac legnagyobb szereplői közé tartozik a Szerencsejáték Zrt, a teljes magyar reklámköltésből hozzá tartozik kb. minden 15. Forint.Összesített éves árbevételek és adózott eredmények


A számok milliárd Forintban értendők.

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook vagy Twitter oldalunkat!