van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:    

Ajánlataink

Megpróbálunk az élet egyes területein megoldást találni a kiadások csökkentésére, ésszerűsítésére.
Mi ugyan kizárólag vásárlók vagyunk, de felderítettünk/felderítünk, és megosztunk néhány hasznos vagy hiánypótló szolgáltatást.

A vásárlási szokások megváltoztak. Az "élményszerű" nagybevásárlások aránya csökkent, mindannyian megfontoltabban vásárolunk, és figyelmet fordítunk az ár-érték arányra. Van aki profi alkudozó, van aki kevésbé. Vannak olyan területek, ahol helyettünk már kiharcolták a kedvezményeket, csak élni kell vele. Erről szól a Lyoness.

Ki ne ismerné az Ötöslottót? Szerinted csak magyarok, vagy a Magyarországon élők teszik próbára szerencséjüket milliárdos főnyeremény esetén? A szerencse határtalan. Tudtad, hogy a világ legnagyobb lottó nyereményei, például az EuroMillions lottóé bárki számára egyszerűen, online módon elérhetők?Szükséged lenne valamire, lehetőleg a bolti árnál olcsóbban? Kérdezd meg a többieket talán akad nekik (felesleges).
Eladó járműved, lakásod van, vagy feleslegessé vált tárgyaidat pénzzé tennéd vagy elcserélnéd? Ajánld fel, hirdesd meg!
Ne felejtsd el, van, aki pénzt adna a cuccaidért!

Ha Internetes pénzforrásaid vannak/lesznek, vagy pókerezel, online szerencsejátokat próbálsz ki, esetleg gyakran vásárolsz online és biztonságban szeretnéd tudni a hitel-/bankkártya és bankszámla adataidat, akkor elengedhetetlen, hogy rendelkezz egy vagy több e-banknál vezett számlával, e-pénztárcával. Az e-bankok a náluk vezetett számlák és lakossági bankszámlák / bankkártyák között gördülékeny pénzforgalmat tudnak biztosítani, de egymás között erre képtelenek.

A vásárlási szokások megváltoztak. Az "élményszerű" nagybevásárlások aránya csökkent, mindannyian megfontoltabban vásárolunk, és figyelmet fordítunk az ár-érték arányra. Az akció-vadászat közkedvelt tömegsport anyagi helyzettől, életkortól vagy társadalmi hovatartozástól függetlenül. Ezért a kereskedelem szereplői kénytelenek a hűséges vásárlókat a legkülönfélébb árengedményekkel, kedvezményekkel, kuponokkal, ajándékokkal magukhoz csábítani.

A külföldi webáruházakban vásárló magyar fogyasztók számára az ár kulcstényező: a Kínából rendelő magyarok egyértelműen az alacsonyabb ár miatt részesítik előnyben a külföldi webshopokban történő vásárlást a belföldiekkel szemben, pl. Alza.
Ahogy a határokon átnyúló vásárlás Magyarországon is egyre népszerűbbé válik, várhatóan egyre jobban megbízunk a külföldi webshopokban, és egyre kevésbé befolyásol bennünket, hogy melyik országból rendelünk.


Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"Minden eredmény, minden gazdagság kiindulópontja egy gondolat, egy ötlet. Bármi, ami megéri, hogy birtokoljuk az életben, megéri, hogy dolgozzunk érte."
(Andrew Carnegie)

» oldaltérkép «
 
minket itt is megtalálsz