van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: /

Ajánlataink a mindennapokra

Megpróbálunk az élet bizonyos területein megoldást találni a kiadások csökkentésére, ésszerűsítésére.
Mi ugyan kizárólag vásárlók vagyunk, de felderítettünk/felderítünk, és megosztunk néhány hasznos vagy hiánypótló szolgáltatást.

A vásárlási szokások megváltoztak. Az "élményszerű" nagybevásárlások aránya csökkent, mindannyian megfontoltabban vásárolunk, és figyelmet fordítunk az ár-érték arányra. Van aki profi alkudozó, van aki kevésbé. Vannak olyan területek, ahol helyettünk már kiharcolták a kedvezményeket, csak élni kell vele. Erről szól a Lyoness.

Ki ne ismerné az Ötöslottót? Szerinted csak magyarok, vagy a Magyarországon élők teszik próbára szerencséjüket milliárdos főnyeremény esetén? A szerencse határtalan. Tudtad, hogy a világ legnagyobb lottó nyereményei, például az EuroMillions lottóé bárki számára egyszerűen, online módon elérhetők?Szükséged lenne valamire, lehetőleg a bolti árnál olcsóbban? Kérdezd meg a többieket talán akad nekik (felesleges).
Eladó járműved, lakásod van, vagy feleslegessé vált tárgyaidat pénzzé tennéd vagy elcserélnéd? Ajánld fel, hirdesd meg!
Ne felejtsd el, van, aki pénzt adna a cuccaidért!

Ha Internetes pénzforrásaid vannak/lesznek, vagy pókerezel, online szerencsejátékokat próbálsz ki, esetleg gyakran vásárolsz online és biztonságban szeretnéd tudni a hitel-/bankkártya és bankszámla adataidat, akkor elengedhetetlen, hogy rendelkezz egy vagy több e-banknál vezetett számlával, e-pénztárcával. Az e-bankok a náluk vezetett számlák és lakossági bankszámlák / bankkártyák között gördülékeny pénzforgalmat tudnak biztosítani, de egymás között erre képtelenek.

A vásárlási szokások megváltoztak. Az "élményszerű" nagybevásárlások aránya csökkent, mindannyian megfontoltabban vásárolunk, és figyelmet fordítunk az ár-érték arányra. Az akció-vadászat közkedvelt tömegsport anyagi helyzettől, életkortól vagy társadalmi hovatartozástól függetlenül. Ezért a kereskedelem szereplői kénytelenek a hűséges vásárlókat a legkülönfélébb árengedményekkel, kedvezményekkel, kuponokkal, ajándékokkal magukhoz csábítani.

A külföldi webáruházakban vásárló magyar fogyasztók számára az ár kulcstényező: a Kínából rendelő magyarok egyértelműen az alacsonyabb ár miatt részesítik előnyben a külföldi webshopokban történő vásárlást a belföldiekkel szemben, pl. Alza.
Ahogy a határokon átnyúló vásárlás Magyarországon is egyre népszerűbbé válik, várhatóan egyre jobban megbízunk a külföldi webshopokban, és egyre kevésbé befolyásol bennünket, hogy melyik országból rendelünk.

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom X Bejegyzem
Link Másolom

"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja."
(Albert Einstein)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.