van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:    

Kínai webshopok

Jelentős összeget is megtakaríthatunk, ha a vásárlás előtt az internetes üzletek árait összehasonlítjuk, akár árösszehasonlító oldalak segítségével, akár az egyes webshopok közvetlen meglátogatásával.

Ha olcsón szeretnénk vásárolni apróságokat, vagy bármilyen elektronikai terméket, akkor érdemes körülnézni a kínai (ázsiai) webshopokban is. Akárhogy is nézzük, ha itthon veszünk valamit, akkor az is nagy eséllyel kínai termék lesz.

Árvadászat - javaslat

Célszerű először körbenézni a magyar webshopok között a népszerű magyarországi árösszehasonlító oldalakat használva, hisz az árösszehasonlítás annál hatékonyabb, minél több kereskedő ajánlatát sikerül összegyűjteni. Az alábbi keresőt használva az új böngésző fülön megjelenő találatok között nagy valószínűséggel lesznek átfedések, és egyező árak is.

Keresendő:
aminek az árát nézzük meg itt:
árukereső
árgép
olcsóbbat

Ezt követően megversenyeztethetjük az árakat a kínai / külföldi webshopokkal is, ahol az adott honlapon közvetlenül rákereshetünk a termék nevére. Itt is számos kereskedő ajánlatával és leárazásokkal fogunk majd találkozni.

WebshopMegjegyzés
aliexpressAliExpress » Főleg kínai, az árnál a vámra kell figyelni
tmartGearBest » Európai raktárból történő szállítás

Lealkudtuk

Hasznos információk: mire kell figyelni ha kínai webshop-ból rendelünk?


Kipróbáltuk

Mi az alábbi webshopokat használjuk (eddig) töretlen megbízhatóság mellett:Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"Ha csak azt tesszük, ami nem esik nehezünkre, soha nem leszünk sikeresek. Abból tudhatjuk, hogy jó úton vagyunk a sikeres élet felé, ha az út, amelyen járunk meredeken felfelé halad."
(Gary Chapman)

» oldaltérkép «
 
minket itt is megtalálsz