van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:     »

Alza – Felbontott és újracsomagolt olcsón

Alza.hu A Csehországban elindított Alza.cz 1994 óta foglalkozik elektronikai és számítástechnikai termékek értékesítésével. A kezdetekben Alzasoft néven futó vállalat 2008-ban lett Csehországban piacvezető, majd lépett ki a külföldi piacra. Az Alza mára Európa 26 országába szállít online rendeléseket. Magyarországon 2016. decemberében nyílt meg az első alza.hu üzlet Budapesten.


Aktuális Alza kupon ajánlat

Alza előnyök és hátrányok

Lehet PayPal-lal fizetni
Van lehetőség felbontott, újszerű és használt újracsomagolt termékek kedvezményes vásárlására


Felbontott, újszerű és használt termékek

Alza felbontott és újracsomagolt termékek Az ebbe a kategóriába tartozó termékek az "érintetlen" termékekhez képest jóval kedvezőbb áron vásárolhatók meg.

  • Felbontott - tökéletes állapotú új termék, teljes garanciával. Az eredeti csomagolást felbontották, így azt újracsomagolták vagy egy másik vásárló visszaküldte mert például a terméket ajádéknak szánták, de nem vált be.
  • Használt – hiba nélküli használt, szervizelt termék. Minden hozzávaló kiegészítője megvan, a termék használatra kész, 12 hónap garancia jár hozzá.
  • Újszerű – olyan termék, amely teljes mértékben működőképes, de rövid ideig használták. A megbízhatóságával kapcsolatban, garancia van rájuk.

Alza Outlet - felbontott, újszerű és használt termékekHa mégsem a vásárból/bazárból vásárolnál? Akkor az akciós termékek

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook oldalunkat!