van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: / /

Alza – Felbontott és újracsomagolt olcsón

Alza.hu A Csehországban elindított Alza.cz 1994 óta foglalkozik elektronikai és számítástechnikai termékek értékesítésével. A kezdetekben Alzasoft néven futó vállalat 2008-ban lett Csehországban piacvezető, majd lépett ki a külföldi piacra. Az Alza mára Európa 26 országába szállít online rendeléseket. Magyarországon 2016. decemberében nyílt meg az első alza.hu üzlet Budapesten.

Alza előnyök és hátrányok  • Lehet PayPal-lal fizetni
  • Van lehetőség felbontott, újszerű és használt újracsomagolt termékek kedvezményes vásárlására

Felbontott, újszerű és használt termékek

Alza felbontott és újracsomagolt termékek Az ebbe a kategóriába tartozó termékek az "érintetlen" termékekhez képest jóval kedvezőbb áron vásárolhatók meg.

  • Felbontott - tökéletes állapotú új termék, teljes garanciával. Az eredeti csomagolást felbontották, így azt újra csomagolták vagy egy másik vásárló visszaküldte mert például a terméket ajándéknak szánták, de nem vált be.
  • Használt – hiba nélküli használt, szervizelt termék. Minden hozzávaló kiegészítője megvan, a termék használatra kész, 12 hónap garancia jár hozzá.
  • Újszerű – olyan termék, amely teljes mértékben működőképes, de rövid ideig használták. A megbízhatóságával kapcsolatban, garancia van rájuk.

A legtöbb termék azért kerül az újracsomagolt szekciójába, mert például egy megrendelt tévéről a felbontás után kiderül, hogy nem fért el a polcon. Előfordulhat az is, hogy a csomagoláson szállítás, raktározás alatt keletkezett sérülés miatt került az áru az újracsomagoltak közé, és emiatt olcsóbb is lesz. Az újracsomagolt termékkel az ügyfelek nem veszítenek semmit. Ezekhez is ugyanaz a jótállás jár, mint a teljesen új, bontatlan példányhoz.

Alza Outlet - felbontott, újszerű és használt termékekAlza vélemények és tapasztalatok

A vélemények sokszor segítenek egy-egy webshop, online piactér, vagy termék megítélésében a vásárlás előtt. Ha már vásároltál az Alzánál akár legutóbb, akár korábban, akár új, akár felbontott és újracsomagolt terméket, oszd meg velünk / másokkal a véleményedet, tapasztalatodat.

.

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom X Bejegyzem
Link Másolom

"Az üzleti életben a visszapillantó tükörben mindent tisztábban lehet látni, mint a szélvédőn keresztül."
(Warren Edward Buffett)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.