van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:     »

Alza – Felbontott és újracsomagolt olcsón

Alza.hu A Csehországban elindított Alza.cz 1994 óta foglalkozik elektronikai és számítástechnikai termékek értékesítésével. A kezdetekben Alzasoft néven futó vállalat 2008-ban lett Csehországban piacvezető, majd lépett ki a külföldi piacra. Az Alza mára Európa 26 országába szállít online rendeléseket. Magyarországon 2016. decemberében nyílt meg az első alza.hu üzlet Budapesten.


Aktuális Alza kupon ajánlat

Alza előnyök és hátrányok

Lehet PayPal-lal fizetni
Van lehetőség felbontott, újszerű és használt újracsomagolt termékek kedvezményes vásárlására


Felbontott, újszerű és használt termékek

Alza felbontott és újracsomagolt termékek Az ebbe a kategóriába tartozó termékek az "érintetlen" termékekhez képest jóval kedvezőbb áron vásárolhatók meg.

  • Felbontott - tökéletes állapotú új termék, teljes garanciával. Az eredeti csomagolást felbontották, így azt újracsomagolták vagy egy másik vásárló visszaküldte mert például a terméket ajádéknak szánták, de nem vált be.
  • Használt – hiba nélküli használt, szervizelt termék. Minden hozzávaló kiegészítője megvan, a termék használatra kész, 12 hónap garancia jár hozzá.
  • Újszerű – olyan termék, amely teljes mértékben működőképes, de rövid ideig használták. A megbízhatóságával kapcsolatban, garancia van rájuk.

Alza Outlet - felbontott, újszerű és használt termékekHa mégsem a vásárból/bazárból vásárolnál? Akkor az akciós termékek


Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"A mindennapok forgatagában nagyon könnyen beleeshetünk a siker hajszolásának csapdájába: mind keményebben dolgozunk azért, hogy minél magasabbra jussunk az érvényesülés létrafokain, s csak amikor a létra tetejére érünk, vesszük észre, hogy az nem a jó falhoz támaszkodik."
(Stephen R. Covey)

» oldaltérkép «
minket itt is FB FB YT TW TW megtalálsz