van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:     »

SuperShop kártya

A SuperShop Magyarország talán legismertebb, többpartneres hűségprogramja, mely 2000 áprilisában indult útjára. A SuperShop kártyát közel 800 üzletben fogadják el, ahol a vásárláskor pontokat kapunk (bizonyos esetekben dupla vagy akár tripla pontokat is). Az összegyűjtött pontokat pedig (szinte) bármelyik partnernél elkölthetjük, levásárolhatjuk.

A SuperShop kártyák száma meghaladja a 3 milliót, így jelenleg a magyar háztartások több mint fele rendelkezik SuperShop kártyával, és hetente csaknem 1,8 millió alkalommal használják is azt.

A SuperShop kártya

A névre szóló plasztik SuperShop kártya pontgyűjtésre és beváltásra egyaránt alkalmas. Az aktuális pontszám, azaz a pont-egyenleg online bármikor lekérdezhető, vagy a pontokról opcionálisan havi egyenleg-értesítőt kérhetünk e-mailben.
A saját kártya mellé igényelhetünk SuperShop társkártyát, így a család, barátok, ismerősök közösen gyűjthetik a pontokat a közös, főkártyához tartozó pontfolyószámlán. A társkártyások bármelyike szabadon felhasználhatja a közösen gyűjtött pontokat, függetlenül attól, hogy ki milyen arányban járult hozzá a gyűjtéshez.

Pontok

Alappontok
A fizetéskor átnyújtott SuperShop kártya segítségével partnertől függően minden elköltött 100, 200 vagy X forint, illetve 1 liter üzemanyag után 1 SuperShop pontot írnak jóvá a számlánkon.

Dupla pontok
Ha a születés- és névnapunkon vásárolunk dupla pontokat kapunk (ha megadjuk az adatokat a rendszer számára).

Akciós pontok
A partnerek által meghirdetett akciókban, vagy nyereményjátékok során extra pontok szerezhetők, így gyorsabban növelhető a pont-egyenleg.

SuperShop partnerek és pontok


Partner1 SuperShop ponthoz
szükséges vásárlási összeg
SPAR, INTERSPAR200 Ft » 1 pont
OMV1 liter üzemanyag » 1 pont
vagy vásárláskor 100 Ft » 1 pont
Union Biztosító100 Ft » 1 pont
Regio Játék100 Ft » 1 pont
Office Depot 500 Ft » 1 pont
BestByte 500 Ft » 1 pont
Jegy.hu 500 Ft » 1 pont (online)
Falatozz.hu 200 Ft » 1 pont
Prímanet100 Ft » 1 pont (online)
Kärcher100 Ft » 1 pont
Katedra Nyelviskola100 Ft » 1 pont
Doktor24100 Ft » 1 pont
PremioTravel100 Ft » 1 pont
újHÁZ Centrum500 Ft » 1 pont
wellnesshetvege.hu100 Ft » 1 pont

A SuperShop partnerei rendszeresen hirdetnek olyan akciókat is, melyeket csak SuperShop kártyával lehet igénybe venni. Időről időre pedig extra ajánlatokkal, kuponokkal kedveskednek az akcióvadászoknak - leginkább a SPAR. De a SuperShop az akciók mellett gyakran indít nyereményjátékokat is, melyeken nemcsak SuperShop pontokkal, hanem értékes nyereményekkel – akár egy autóval – is gazdagodhatunk.

SuperShop kártya igénylés

A plasztik SuperShop kártya postai úton, az online kártyaigényléstől (regisztrációtól) számított 3 héten belül érkezik meg.

Ha az igénylés során megadjuk a telefonszámunkat és e-mail címünket, akkor 50-50 pontot, ha pedig még a marketing kérdésekre is hiánytalanul válaszolunk, akkor újabb 100 pontot kapunk indulásul.


Tudtad-e, hogy
Az 1998. óta a Magyarországon működő SuperShop kártya üzemeltetője és adatkezelője a SuperShop Marketing Kft, mely 2012. óta a SPAR és az OMV közös tulajdonában van fele-fele arányban?


Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"Aki képes haszontalanul elherdálni egy órát, még nem jött rá, milyen értékes az élet."
(Charles Darwin)

» oldaltérkép «
 
minket itt is megtalálsz