van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:     »

SuperShop

A SuperShop Magyarország talán legismertebb, többpartneres hűségprogramja, mely 2000 áprilisában indult útjára. A SuperShop kártyát közel 800 üzletben fogadják el, ahol a vásárláskor pontokat kapunk (bizonyos esetekben dupla vagy akár tripla pontokat is). Az összegyűjtött pontokat pedig (szinte) bármelyik partnernél elkölthetjük, levásárolhatjuk.

A SuperShop kártyák száma meghaladja a 3 milliót, így jelenleg a magyar háztartások több mint fele rendelkezik SuperShop kártyával, és hetente csaknem 1,8 millió alkalommal használják is azt.

A SuperShop kártya

A névre szóló plasztik SuperShop kártya pontgyűjtésre és beváltásra egyaránt alkalmas. Az aktuális pontszám, azaz a pont-egyenleg online bármikor lekérdezhető, vagy a pontokról opcionálisan havi egyenleg-értesítőt kérhetünk e-mailben.
A saját kártya mellé igényelhetünk SuperShop társkártyát, így a család, barátok, ismerősök közösen gyűjthetik a pontokat a közös, főkártyához tartozó pontfolyószámlán. A társkártyások bármelyike szabadon felhasználhatja a közösen gyűjtött pontokat, függetlenül attól, hogy ki milyen arányban járult hozzá a gyűjtéshez.

Pontok

Alappontok
A fizetéskor átnyújtott SuperShop kártya segítségével partnertől függően minden elköltött 100, 200 vagy X forint, illetve 1 liter üzemanyag után 1 SuperShop pontot írnak jóvá a számlánkon.

Dupla pontok
Ha a születés- és névnapunkon vásárolunk dupla pontokat kapunk (ha megadjuk az adatokat a rendszer számára).

Akciós pontok
A partnerek által meghirdetett akciókban, vagy nyereményjátékok során extra pontok szerezhetők, így gyorsabban növelhető a pont-egyenleg.

SuperShop partnerek és pontok


Partner1 SuperShop ponthoz
szükséges vásárlási összeg
SPAR, INTERSPAR200 Ft » 1 pont
OMV1 liter üzemanyag » 1 pont
vagy vásárláskor 100 Ft » 1 pont
Union Biztosító100 Ft » 1 pont
Netpincér 200 Ft » 1 pont (online)
BestByte 500 Ft » 1 pont
Jegy.hu 500 Ft » 1 pont (online)
Regio Játék100 Ft » 1 pont
Prímanet100 Ft » 1 pont (online)
Kärcher100 Ft » 1 pont
Katedra Nyelviskola100 Ft » 1 pont
PremioTravel100 Ft » 1 pont

A SuperShop partnerei rendszeresen hirdetnek olyan akciókat is, melyeket csak SuperShop kártyával lehet igénybe venni. Időről időre pedig extra ajánlatokkal, kuponokkal kedveskednek az akcióvadászoknak - leginkább a SPAR. De a SuperShop az akciók mellett gyakran indít nyereményjátékokat is, melyeken nemcsak SuperShop pontokkal, hanem értékes nyereményekkel – akár egy autóval – is gazdagodhatunk.

Kártya igénylés

A plasztik SuperShop kártya postai úton, az online igényléstől (regisztrációtól) számított 3 héten belül érkezik meg.

Ha az igénylés során megadjuk a telefonszámunkat és e-mail címünket, akkor 50-50 pontot, ha pedig még a marketing kérdésekre is hiánytalanul válaszolunk, akkor újabb 100 pontot kapunk indulásul.

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook oldalunkat!