van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: / /

Tesco Clubcard információk

A Clubcard a Tesco hűségprogramjának megnevezése. A program 2010. augusztus 25-én indult el Magyarországon. A Clubcard kártya tulajdonosa (és családja) kedvezőbb áron juthat hozzá a Tesco termékeihez.

Vásárlások után pontokat gyűjthetsz Clubcard egyenlegeden, minden elköltött 100 Ft után 1 pont jár. A gyűjtött pontokat az aktuális pontgyűjtési időszak végén utalványokra váltják be, amelyek a vásárlások során használhatók fel. Ha legalább 400 pont összegyűlt, akkor minden további 100 pont után 100 Ft érték Clubcard utalvány jár. Az utalványok mellett kuponok is használhatók, melyek hétről hétre tesznek akcióssá egy-egy terméket.

A Clubcard utalvány megszerzése azt jelenti, hogy a minimális 400 pontot 40 000 Ft elköltésével érjük el. Az első 100 Ft utalványhoz további 10 000 Ft elköltése szükségeltetik. Összesen tehát minimum 50 000 Ft elköltése után kapunk 100 Ft kedvezményt. Ez 0,2 százalék.

Minél többet költünk el a Tescoban 40 ezer forint felett, annál jobb a végső kedvezmény aránya. Például 200 000 Ft összértékű vásárlás esetén 1 600 Ft értékű utalványt kapunk, ami már 0,8 százalék kedvezmény.
Kijelenthetjük, hogy pusztán az utalványokért nem éri meg a Clubcard használata.

Utalvány vs. kupon

Mi a különbség a vásárlási utalvány és a kupon között?
A kuponok egy-egy adott termék vásárlása esetén jogosítanak kedvezményre. A Clubcard utalvány pedig bármilyen termék vásárlásánál felhasználható, értéke a pénztárnál fizetendő összegből kerül levonásra. Az utalványok is és a kuponok is csak a Clubcard kártyával együtt vehetők igénybe.
A Clubcard utalványt 1 évig, a Clubcard kupont a kuponon feltüntetett időszakon belül lehet beváltani. Az utalványok és a kuponok csak egyszer használhatóak fel.

A Clubcard utalványokat minden Tesco áruházban be lehet váltani, tehát minden hipermarketben, szupermarketben és expressz boltban. A Clubcard kuponok beváltása csak az erre alkalmas áruházakban lehetséges.

Clubcard kártyával elérhető akciós termékek aktuális (kuponok) listája

További előny a nyugdíjasoknak

Szupererő szuperkedden szuper nyugdíjasoknak
Keddenként nyugdíjas igazolvány és Clubcard kártya együttes felmutatásával a vásárlás végösszegéből 5 százalék kedvezmény érhető el. A kedvezményhez szükséges a saját névre szóló Clubcard kártya és saját névre szóló nyugdíjas igazolvány felmutatása a fizetés előtt.

Clubcard igénylés

Az igénylésnek három lehetséges formája kínálkozik:

  • Regisztrálj a Tesco honlapján!
  • Igényelj kártyát bármely Tesco áruház vevőszolgálati pultjánál, a regisztrációt pedig véglegesítheted online!
  • Ha nem szeretnél online regisztrációt, akkor a vevőszolgálati pultnál töltsd ki és add le a regisztrációs lapot!

A Clubcard programban minden 18. életévét betöltött természetes személy részt vehet, de csak egyszer. Minden személy csak egy Clubcard kártyát igényelhet, többszörös tagság nem lehetséges.

Az ingyenes Clubcard kártya azonnal átvehető, a kitöltött regisztrációs lap leadásakor. A kártyához jár 2 vagy 3 db mini kártya, ún. kulcstartó, mely a főkártyával azonos funkciót lát el, azaz szintén pontgyűjtésre használható. Ezek a kulcstartók lehetőséget adnak arra, hogy például egy családon belül többen egy számlára, közösen gyűjtsék a pontokat.

Pontok beváltása utalványra

Az adott pontgyűjtési időszakban (általában negyedévente) minimum 400 pont összegyűjtése esetén kerülnek a pontok átváltásra. 400 pont felett a pontok beváltása kerek 100 pontonként történik. A kerek 100 pont alatti pontszámok a következő időszakra kerülnek átvezetésre. Például: 575 pont összegyűjtése esetén összegyűlt a minimum 400 pont, sőt további 175 pont. Így összesen 500 Ft értékben kerül Clubcard utalvány postázásra. 75 pont pedig a Clubcard számlán marad és a következő pontgyűjtési időszakra átvezetésre kerül.

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Bejegyzem
Link Másolom

"A legelégedettebb ember az, aki egyszerre tud költekezni és takarékoskodni, hiszen így kettős az öröme."
(Samuel Johnson)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.