van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:     »

Vendégház ajánlatok – itt pihenj 2023-ban

Ha pihenésre van szükségünk, legyen akár rövid 1-2 napos, esetleg egy (hosszú) hétvége, akár egy egész hét, akkor érdemes tájékozódni, hol is tudnánk ezeket a napokat kellemesen eltölteni. Magyarországon számos olyan vendégházat, nyaralót, üdülőháaz, faházat találunk, melyek minőségi szolgáltatásokat nyújtanak. Adunk néhány tippet.

Vendégház, faház, üdülőház ajánlat


Célunk, hogy a szallas.hu kiadó vendégház, faház, nyaraló, üdülőház ajánlatait gyűjtsük csokorba, segítve az olcsó szállás felkutatását, ötletadást.

Gyors áttekintést adunk a vendégházakról. Fusd végig, és ha megtetszik valamelyik, kattints a vendégház képére vagy nevére a részletekért!

 +  Észak-Magyarország vendégház ajánlatok
 +  Észak-Alföld vendégház ajánlatok
 +  Dél-Alföld vendégház ajánlatok
 +  Közép-Dunántúl vendégház ajánlatok
 +  Nyugat-Dunántúl vendégház ajánlatok
 +  Dél-Dunántúl vendégház ajánlatok

Nézz vissza holnap is, mert minden nap új vendégház kínálattal jelentkezünk!

További kiadó vendégház ajánlatok »

A feltüntetett árak csak irányadók és általában szobára vonatkoznak. Gazdaságosan, olcsón legalább két felnőtt / két éjszaka esetén hozhatók ki, vagy faraghatók tovább. A szabad időpontokat a vendégház oldalán tekintheted meg.


Kedvezmény-kupon

hotel kupon 2023 A szallas.hu-n a foglalásod mellé magyarországi programokra szóló ajándék (valós és ingyenes) kedvezmény-kuponok járnak, melyeket a foglalást követően e-mailben, PDF formátumban kapsz meg.
Ezeket a kuponokat le kell tölteni, ki kell nyomtatni, ki kell vágni, és jegyváltáskor, fizetéskor kell leadni. A kupon átadásával a programért fizetendő összeget csökkentheted, teheted olcsóbbá a szolgáltatást. A kuponok nem a lefoglalt vendégház díját teszik kedvezményessé!
A szallas.hu kupon partnereket különös odafigyeléssel, minőségi szolgáltatásaik alapján válogatják, hogy a kuponok és ezáltal a kedvezmények révén minél több élménnyel gazdagodj (olcsóbban).


A vendégházakat keresőket a vendégértékelések segítik, hogy a legjobb ajánlat mellett dönthessenek, de a visszajelzések alapján a szállásadók is folyamatosan javíthatnak, fejleszthetnek környezetükön és szolgáltatásaikon. Ezért lehet fontos az értékelés a kiválasztott vendégház oldalán.

Fizetett, vagy megnyert ingyen szállás?

Mi lenne, ha nyernél egy utazást szállással együtt?
Összegyűjtöttük azokat a vásárláshoz kötődő nyereményjátékokat, ahol Magyarországi üdülés / utazás nyerhető »Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"Öregség és szegénység: e kettő nehezen gyógyítható."
(Khrüszosztomosz)

» oldaltérkép «
 
minket itt is megtalálsz