van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: / /

Vendégház ajánlatok – itt pihenj 2023-ban

Balaton apartmanA Balaton hazánk egyik legkedveltebb úti célja, amely a hagyományos vízparti nyaralás mellett természeti látnivalókkal, kulturális programokkal várja a turistákat nyáron, és a természetesen a főszezonon kívül is. Nem csupán a többnapos nyaralások miatt kedveljük, hanem az egynapos, például a siófoki Aranyparton, a balatonfüredi Tagore sétányon, illetve a Hévízi-tónál vagy a Tihanyi Bencés Apátságnál tett látogatások miatt is.

Balatoni vendégház ajánlat


Célunk, hogy a szallas.hu kiadó vendégház, faház, nyaraló, üdülőház ajánlatait gyűjtsük csokorba, segítve az olcsó szállás felkutatását, ötletadást.

Gyors áttekintést adunk a vendégházakról. Fusd végig, és ha megtetszik valamelyik, kattints a vendégház képére vagy nevére a részletekért!

Válogass az északi- és a déli part, vagy a népszerű balatoni települések legjobb kiadó vendégházai között. A tájékozódást az árak és az értékelések is segítik.

 +  Balaton északi part vendégház ajánlatok
 +  Balaton déli part vendégház ajánlatok

Nézz vissza holnap is, mert minden nap új vendégház kínálattal jelentkezünk!

További kiadó vendégház ajánlatok

A feltüntetett árak csak irányadók és általában szobára vonatkoznak. Gazdaságosan, olcsón legalább két felnőtt / két éjszaka esetén hozhatók ki, vagy faraghatók tovább. A szabad időpontokat a vendégház oldalán tekintheted meg.


Kedvezmény-kupon

vendégház kupon 2023 A szallas.hu-n a foglalásod mellé magyarországi programokra szóló ajándék (valós és ingyenes) kedvezmény-kuponok járnak, melyeket a foglalást követően e-mailben, PDF formátumban kapsz meg.
Ezeket a kuponokat le kell tölteni, ki kell nyomtatni, ki kell vágni, és jegyváltáskor, fizetéskor kell leadni. A kupon átadásával a programért fizetendő összeget csökkentheted, teheted olcsóbbá a szolgáltatást. A kuponok nem a lefoglalt vendégház díját teszik kedvezményessé!
A szallas.hu kupon partnereket különös odafigyeléssel, minőségi szolgáltatásaik alapján válogatják, hogy a kuponok és ezáltal a kedvezmények révén minél több élménnyel gazdagodj (olcsóbban).


A vendégházakat keresőket a vendégértékelések segítik, hogy a legjobb ajánlat mellett dönthessenek, de a visszajelzések alapján a szállásadók is folyamatosan javíthatnak, fejleszthetnek környezetükön és szolgáltatásaikon. Ezért lehet fontos az értékelés a kiválasztott vendégház oldalán.

Fizetett, vagy megnyert ingyen szállás?

Mi lenne, ha nyernél egy utazást szállással együtt?
Összegyűjtöttük azokat a vásárláshoz kötődő nyereményjátékokat, ahol magyarországi üdülés / utazás nyerhető


Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

" Az a pénz, amely a tiéd, a szabadságod eszköze, míg az a pénz, amelyet hajszolsz, a szolgájává tesz."
(Jean-Jacques Rousseau)


minket itt is
megtalálsz

© 2009 - 2023 vásárlóCsapat.hu
Fel